obraczus87 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='sonikowa']Obraczuś, AlinaS jest na dogo, więc może zaraz odpisze :-)[/QUOTE] napisałam Alinie smska, aby weszła na PW jak bedzie mogla :) Quote
sonikowa Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='obraczus87']napisałam Alinie smska, aby weszła na PW jak bedzie mogla :)[/QUOTE] No, super -- i na jednym z watków, gdzie zresztą zostawiłaś info o staszku - dziewczyny szukają transportu Ostrołęka - Jaktorów, czyli można by połączyć., Do Wawy miałby jechac z Ostrołęki Bebcik. A potem już ktoś inny. Generalnie z Wawy do aliny to zawsze ktos się znajdzie... Oby tylko miejsce było i kto wie, może na święta chłopak bedzie miał ciepło! Quote
obraczus87 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='sonikowa']No, super -- i na jednym z watków, gdzie zresztą zostawiłaś info o staszku - dziewczyny szukają transportu Ostrołęka - Jaktorów, czyli można by połączyć., Do Wawy miałby jechac z Ostrołęki Bebcik. A potem już ktoś inny. Generalnie z Wawy do aliny to zawsze ktos się znajdzie... Oby tylko miejsce było i kto wie, może na święta chłopak bedzie miał ciepło![/QUOTE] wiem, wiem. Watek Dziadka obserwuje cały czas :) zresztą Dziadek do Aliny jedzie :) Quote
kizimizi Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 no wiem wiem Próbowałam skontaktować sie z tamtym nr ale nie udało sie. Ale napisałam meial tyle, ze odpowiedzi też nie dostałam. Ja na razie finansowo nie pomogę bo mam swoją tymczasowiczkę. Ale będę zaglądać i podnośic na pewno. I jakby cos trzeba było szukać to też pomogę tylko daj znać! Quote
sonikowa Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='obraczus87']wiem, wiem. Watek Dziadka obserwuje cały czas :) zresztą Dziadek do Aliny jedzie :)[/QUOTE] Domyślilam się, niewiele chyba psich hoteli w Jaktorowie ;-) A Bobby widzę, że już ma tymczas? :-) Quote
Majki1510 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 zaznaczam i podnoszę... na razie tyle Quote
obraczus87 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='sonikowa']Domyślilam się, niewiele chyba psich hoteli w Jaktorowie ;-) A Bobby widzę, że już ma tymczas? :-)[/QUOTE] no ja wiem, że Ty wiesz, ale inni nie wiedzą :D Bobby ma tymczas, która załatwiła Pani tereska. tymczas, który byc może stanie się DS jak wszystko pójdzie ok :) Quote
obraczus87 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='kizimizi']no wiem wiem Próbowałam skontaktować sie z tamtym nr ale nie udało sie. Ale napisałam meial tyle, ze odpowiedzi też nie dostałam. Ja na razie finansowo nie pomogę bo mam swoją tymczasowiczkę. Ale będę zaglądać i podnośic na pewno. I jakby cos trzeba było szukać to też pomogę tylko daj znać![/QUOTE] jestem cały czas w kontakcie z Agata, załozycielka ogloszenia, także spokojnie, trzymam reke na pulsie :) Quote
tanitka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 niestety nie pamiętam dokładnie nicka , chyba megji ma hotelik w Pułtusku, czyli właśnie na tresie z Kadzidła do W-wy. Quote
Nikus Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Obraczus spoko konto dostaną wszyscy jutro wymienieni w 1 poście...a _ Lara niech dalej to wszystko ogarnia:) Quote
obraczus87 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Staszek na pewno się nie obrazi na mnie :D Cioteczki, Wujkowie, zapraszam równiez na watek Natalijo - sunia tez jedzie do p.Alinki, ale brakuje deklaracji.. już malutko zostało, może jednorazowo wspomożecie Lenkę :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/174236-Brakuje-nam-160-zA-na-DT-pomA-A-cie-nam-uratowaAE-LenkAE[/url] Quote
__Lara Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Majki1510']zaznaczam i podnoszę... na razie tyle[/QUOTE] To zawsze dużo! :) Quote
obraczus87 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='tanitka']niestety nie pamiętam dokładnie nicka , chyba megji ma hotelik w Pułtusku, czyli właśnie na tresie z Kadzidła do W-wy.[/QUOTE] Hotelik U Megii1 nie przyjmuje psów, tylko suki. Odpada. Quote
__Lara Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Nikus']Obraczus spoko konto dostaną wszyscy jutro wymienieni w 1 poście...a _ Lara niech dalej to wszystko ogarnia:)[/QUOTE] Nie ma sprawy :D Quote
obraczus87 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 __Lara poczekajmy na decyzje Syli czy Jej deklaracja jest stała czy jednorazowa. Wole mieć pewnośc 100%. takze stan deklaracji na chwile obecna jest umieszczony w poście numer 2 :) Quote
obraczus87 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 P.Alinka mi napisala, że odpowiedź może dać jutro. jutro przyjeżdża do Niej CEZAR - musi sprawdzić czy Cezar nie ma problemów w kontakcie z innymi psiakami. Więc dalej szukamy DT! Jak sie okaże jutro wieczorem, że p.Alinka Go przyjmie to super! [SIZE=1]Tylko może byc problem z transportem......[/SIZE] Quote
kizimizi Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 A skąd dokladnie będzie transport? Z tego Kadzidła? No i dokąd? Quote
__Lara Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='obraczus87']__Lara poczekajmy na decyzje Syli czy Jej deklaracja jest stała czy jednorazowa. Wole mieć pewnośc 100%. takze stan deklaracji na chwile obecna jest umieszczony w poście numer 2 :)[/QUOTE] ok ;) Obecnie: stałe 305zł jednorazowe: 210zł Quote
obraczus87 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='kizimizi']A skąd dokladnie będzie transport? Z tego Kadzidła? No i dokąd?[/QUOTE] \ z Kadzidła, a dokąd jeszcze nie wiemy... ale wiem, że ciezko będzie załatwic transport na Wigilie, albo dzień przed :( Quote
obraczus87 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 ale spokojnie, mam nadzieje ze Agata cos wykombinuje dla Staszka :) naprawde dziewczyna przejęla sie Jego losem. A nie każdy wie, w jaki sposób pomagac psiakom. Nie każdy wie, że istnieje Dogomania :D Quote
kizimizi Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 A powiedz jeszzce Obraczus gdzie ten psiak teraz jest? bo ja nie doczytalam chyba. Tam na dworcu czy u Agaty? Quote
__Lara Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Bądźmy dobrej myśli, zobaczcie jak szybko zebraliśmy deklaracje :D Quote
kizimizi Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 tak te deklaracje to marzenie! Nam wciąż połowy brakuje a watek znacznie dłuzej trwa. Oj Staszku ale ci sie wybawicielka trafiła!:) Quote
obraczus87 Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Pies jest na dworcu. __Lara - ja spadam.. jutro znowu bede nieprzytomna... :) pilnujcie tutaj porządku nocne marki :) Dziekuje wszystkim raz jeszcze!!! Jestescie wspaniali!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts