Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='obraczus87']napisałam Alinie smska, aby weszła na PW jak bedzie mogla :)[/QUOTE]

No, super -- i na jednym z watków, gdzie zresztą zostawiłaś info o staszku - dziewczyny szukają transportu Ostrołęka - Jaktorów, czyli można by połączyć., Do Wawy miałby jechac z Ostrołęki Bebcik. A potem już ktoś inny. Generalnie z Wawy do aliny to zawsze ktos się znajdzie... Oby tylko miejsce było i kto wie, może na święta chłopak bedzie miał ciepło!

Posted

[quote name='sonikowa']No, super -- i na jednym z watków, gdzie zresztą zostawiłaś info o staszku - dziewczyny szukają transportu Ostrołęka - Jaktorów, czyli można by połączyć., Do Wawy miałby jechac z Ostrołęki Bebcik. A potem już ktoś inny. Generalnie z Wawy do aliny to zawsze ktos się znajdzie... Oby tylko miejsce było i kto wie, może na święta chłopak bedzie miał ciepło![/QUOTE]

wiem, wiem. Watek Dziadka obserwuje cały czas :) zresztą Dziadek do Aliny jedzie :)

Posted

no wiem wiem Próbowałam skontaktować sie z tamtym nr ale nie udało sie. Ale napisałam meial tyle, ze odpowiedzi też nie dostałam.

Ja na razie finansowo nie pomogę bo mam swoją tymczasowiczkę. Ale będę zaglądać i podnośic na pewno.
I jakby cos trzeba było szukać to też pomogę tylko daj znać!

Posted

[quote name='obraczus87']wiem, wiem. Watek Dziadka obserwuje cały czas :) zresztą Dziadek do Aliny jedzie :)[/QUOTE]

Domyślilam się, niewiele chyba psich hoteli w Jaktorowie ;-)

A Bobby widzę, że już ma tymczas? :-)

Posted

[quote name='sonikowa']Domyślilam się, niewiele chyba psich hoteli w Jaktorowie ;-)

A Bobby widzę, że już ma tymczas? :-)[/QUOTE]

no ja wiem, że Ty wiesz, ale inni nie wiedzą :D

Bobby ma tymczas, która załatwiła Pani tereska. tymczas, który byc może stanie się DS jak wszystko pójdzie ok :)

Posted

[quote name='kizimizi']no wiem wiem Próbowałam skontaktować sie z tamtym nr ale nie udało sie. Ale napisałam meial tyle, ze odpowiedzi też nie dostałam.

Ja na razie finansowo nie pomogę bo mam swoją tymczasowiczkę. Ale będę zaglądać i podnośic na pewno.
I jakby cos trzeba było szukać to też pomogę tylko daj znać![/QUOTE]

jestem cały czas w kontakcie z Agata, załozycielka ogloszenia, także spokojnie, trzymam reke na pulsie :)

Posted

Staszek na pewno się nie obrazi na mnie :D Cioteczki, Wujkowie, zapraszam równiez na watek Natalijo - sunia tez jedzie do p.Alinki, ale brakuje deklaracji.. już malutko zostało, może jednorazowo wspomożecie Lenkę :)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/174236-Brakuje-nam-160-zA-na-DT-pomA-A-cie-nam-uratowaAE-LenkAE[/url]

Posted

[quote name='tanitka']niestety nie pamiętam dokładnie nicka , chyba megji ma hotelik w Pułtusku, czyli właśnie na tresie z Kadzidła do W-wy.[/QUOTE]

Hotelik U Megii1 nie przyjmuje psów, tylko suki. Odpada.

Posted

P.Alinka mi napisala, że odpowiedź może dać jutro.

jutro przyjeżdża do Niej CEZAR - musi sprawdzić czy Cezar nie ma problemów w kontakcie z innymi psiakami. Więc dalej szukamy DT! Jak sie okaże jutro wieczorem, że p.Alinka Go przyjmie to super!

[SIZE=1]Tylko może byc problem z transportem......[/SIZE]

Posted

[quote name='obraczus87']__Lara poczekajmy na decyzje Syli czy Jej deklaracja jest stała czy jednorazowa. Wole mieć pewnośc 100%. takze stan deklaracji na chwile obecna jest umieszczony w poście numer 2 :)[/QUOTE]

ok ;)

Obecnie: stałe 305zł

jednorazowe: 210zł

Posted

[quote name='kizimizi']A skąd dokladnie będzie transport? Z tego Kadzidła? No i dokąd?[/QUOTE]
\
z Kadzidła, a dokąd jeszcze nie wiemy... ale wiem, że ciezko będzie załatwic transport na Wigilie, albo dzień przed :(

Posted

ale spokojnie, mam nadzieje ze Agata cos wykombinuje dla Staszka :) naprawde dziewczyna przejęla sie Jego losem. A nie każdy wie, w jaki sposób pomagac psiakom. Nie każdy wie, że istnieje Dogomania :D