Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczny piesek, bardzo spokojny czeka w malborskich kojcach na swoja szansę. Prawdopodobnie porzucony. Został znaleziony na Oś. Południe w Malborku. Był wychłodzony i bardzo głodny. Jest pieskiem spokojnym, nawet bardzo spokojnym i wystraszonym. Mam nadzieję że szybko znajdzie nowy dom.

608-514-004
[email protected]

Posted

Znowu na Oś Południe? To jakieś pechowe miejsce.. Stamtąd też mam przygarniętą suńkę, fatum jakieś.

A rudasek śliczny, łapie za serce...
Spodobały mu się te kocyki :)

Posted

jak możesz to proszę zrobić ogłoszenia. kontakt może być do mnie. psinka znajduje się w Malborku. a dokładniej w kojcach na terenie ZGKiM w Malborku. psinka została znaleziona na Oś. Południe w Malborku. tak jak wcześniej pisałem jest to bardzo spokojny piesek, dzisiaj jak widziałem już nawet troszkę zadomowił sie w tym kojcu. choć bardzo chciał z niego wyjść. 608-514-004, [email protected].

Posted

Odwiedziłem dzisiaj naszego rudziutkiego przyjaciela. Jak zwykle przywitał mnie serdecznie. Jest bardzo spokojny i towarzyszki. Jedynie w kojcu troszkę szczeka. Ale nie jest to agresywne szczekanie. Bardziej chce żeby zwrócono na niego uwagę. Uwielbia zabawy na śniegu. No i najważniejsze cały czas czeka na Ciebie.

• 2 weeks later...