Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sol_1']Jak znaleźć domek dla Stefanka...? :( taki malutki odzew na wszelkie ogłoszenia...:([/QUOTE]

Pojęcia nie mam co jeszcze można dla niego zrobić :( Wierzyć się nie chce, że tak kochany pies tak długo czeka na dom...

Posted

[B]Ankekoval [/B]Twoja wpłata 170zł dotarła. DZIEKUJEMY w imieniu Stefanka!!! :loveu:
Przekaż proszę nasze podziękowania wszystkim darczyńcom rudzielca :)

Stefan ma na koncie [SIZE=3][COLOR=Black]288,71[/COLOR][/SIZE][SIZE=3]zł [IMG]http://www.dogomania.images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/SIZE][IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] Uaktualnione rozliczenie już jest na pierwszej.

Posted

[quote name='Ellig'][URL="http://www.dogomania.pl/threads/185964-Pow%C3%B3dz%21%21-Pomo%C5%BC-ratowa%C4%87-psy"]http://www.dogomania.pl/threads/185964-Pow%C3%B3dz!!-Pomo%C5%BC-ratowa%C4%87-psy[/URL][/QUOTE]
Widzę, że akcja na razie wstrzymana. Ellig ja nie mogę wziąć do domu pieska tak całkiem w ciemno, bo mam jeszcze koty w domu. No i w tej chwili jest już Stefan, ale jakby co to daj znać - popytam po znajomych i sąsiadach czy na te kilka dni powodzi, by nie wzięli.

Posted

[quote name='Kociabanda2']Widzę, że akcja na razie wstrzymana. Ellig ja nie mogę wziąć do domu pieska tak całkiem w ciemno, bo mam jeszcze koty w domu. No i w tej chwili jest już Stefan, ale jakby co to daj znać - popytam po znajomych i sąsiadach czy na te kilka dni powodzi, by nie wzięli.[/QUOTE]

Sąsiedzi w ostateczności mogą wziąć jakąś bidę, ale musi być nieagresywna do psiaków ze względu na naszego Bulisława.

Posted

[quote name='Aneczka&Sułtan']Sąsiedzi w ostateczności mogą wziąć jakąś bidę, ale musi być nieagresywna do psiaków ze względu na naszego Bulisława.[/QUOTE]
Coś tak czułam, że psiaki zagrożone powodzią w razie czego mogą liczyć na Waszą pomoc :)

Posted

[quote name='Kociabanda2']Coś tak czułam, że psiaki zagrożone powodzią w razie czego mogą liczyć na Waszą pomoc :)[/QUOTE]

Bulisław bez problemu zaakceptuje mniejszego psa.

cały czas myślimy też o bullowatych tymczasach. Ale mam obawę, że długo nie bylibyśmy DT :D to nas powstrzymuje a w zasadzie Kamila bo ja to już się zastanawiam, którego do domu sprowadzić, ale ciiiiii :)

Posted

[quote name='Aneczka&Sułtan']Bulisław bez problemu zaakceptuje mniejszego psa.

cały czas myślimy też o bullowatych tymczasach. Ale mam obawę, że długo nie bylibyśmy DT :D to nas powstrzymuje a w zasadzie Kamila bo ja to już się zastanawiam, którego do domu sprowadzić, ale ciiiiii :)[/QUOTE]
no nieźle :)

Posted

[quote name='Aneczka&Sułtan']już pokazuję Kamilowi zdjęcia psiaków i patrzę jak mięknie :D[/QUOTE]
hehe :D Sadystka! :D ale dokładnie tą metodą Stefan trafił do nas na tymczas :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='Kociabanda2']hehe :D Sadystka! :D ale dokładnie tą metodą Stefan trafił do nas na tymczas :roll: :evil_lol:[/QUOTE]

My już prawie mieliśmy u siebie pit bull'kę, szczególnie, że Bulisław się z nią uwielbiał. Ale jak się zdecydowaliśmy to znalazła dom :) Może to jest metoda, będziemy czarować psiaki w ten sposób i oby każdy na którego będziemy się decydować znalazł DS zanim damy mu tymczas :)

Posted

[quote name='Kociabanda2']to może poczarujcie Stefanka :eviltong:
Będziemy wszystkim rozpowiadać, że teraz Wy bierzecie Stefana na tymczas i od razu znajdzie się wymarzony DS dla Stefana ;) :D[/QUOTE]

Dobra, to będę urabiać Kamila, żebyśmy wzięli Stefana na DT :D tylko potem nie bijcie, że się domek znalazł:D

UWAGA!!! Mamy psa mordercę !!! jak nikt nie adoptuje Stefcia to rzucimy go Bulisławowi na pożarcie :D

Posted

[quote name='Aneczka&Sułtan']Dobra, to będę urabiać Kamila, żebyśmy wzięli Stefana na DT :D tylko potem nie bijcie, że się domek znalazł:D

UWAGA!!! Mamy psa mordercę !!! jak nikt nie adoptuje Stefcia to rzucimy go Bulisławowi na pożarcie :D[/QUOTE]
ale tylko tak na niby ;) żeby szczęście zaczarować :)
A płakać za nim będziemy na pewno... :( ale czym szybciej znajcie swój dom tym dla niego lepiej.

Posted

[quote name='Kociabanda2']ale tylko tak na niby ;) żeby szczęście zaczarować :)
A płakać za nim będziemy na pewno... :( ale czym szybciej znajcie swój dom tym dla niego lepiej.[/QUOTE]

Kamila zmień tytuł wątku. Ratujcie Stefana bo inaczej oddamy go do domu z bullterierem :D jak nie można znaleźć ds prośbą trzeba szukać groźbą :D

Posted

[quote name='Aneczka&Sułtan']Kamila zmień tytuł wątku. Ratujcie Stefana bo inaczej oddamy go do domu z bullterierem :D jak nie można znaleźć ds prośbą trzeba szukać groźbą :D[/QUOTE]
tak, to jest pomysł :evil_lol:

Posted

[quote name='Kociabanda2']allegro kończy się Stefankowi za 2 dni. W tej chwili ma 589 wyświetleń. Telefon milczy... :([/QUOTE]
wow! wejścia na allegro Stefanka nasiliły się od wczoraj. W tej chwili jest 701 wejść! Może ktoś jeszcze zadzwoni?... Trzymajcie mocno kciuki!

Posted

Uffff... Skończyłam odnawiać ogłoszenia Stefanka. To w sumie 80 portali. [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/mdleje.gif[/IMG] Niestety zajęło mi to tyle czasu, że w zasadzie za tydzień mogę zaczynać od nowa, bo te pierwsze pewnie już są zakopane.:grab:
No i znowu trzeba Stefanowi zrobić allegro... :grab:
:help1::modla: