teqquila Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Imbir1'] zmęczyłam się i poszłam spać:diabloti::roll: [/QUOTE] ta jasne ale juz nie sama co :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='teqquila']ta jasne ale juz nie sama co :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] oczywiście, ze nie, Imbir spał ze mną jak zwykle:diabloti: Quote
caroolcia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Imbir1']oczywiście, ze nie, Imbir spał ze mną jak zwykle:diabloti:[/quote] chociaż jakiś facet... :evil_lol: :eviltong: Quote
teqquila Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 a oprocz Imbira ?? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='caroolcia']chociaż jakiś facet... :evil_lol: :eviltong:[/quote] no ba:p... za Twoją radą zacznę z nim na piffko chodzić:diabloti:, bo moje towarzycho wczoraj padło, jedno się byczy na urlopie, a drugie wzięło urlop na żadanie tylko ja się musiałam przemęczyć w robocie:cool3: Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='teqquila']a oprocz Imbira ?? :evil_lol: :evil_lol:[/quote] nie pamiętam:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:.... albo inaczej, nie powiem:eviltong: Quote
teqquila Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 ale ja to wyciagne z Ciebie :evil_lol: :evil_lol: kiedys :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='teqquila']ale ja to wyciagne z Ciebie :evil_lol: :evil_lol: kiedys :evil_lol: :evil_lol:[/quote] boszsz, ale ciekawska baba:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
caroolcia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Imbir1']no ba:p... za Twoją radą zacznę z nim na piffko chodzić:diabloti:, bo moje towarzycho wczoraj padło, jedno się byczy na urlopie, a drugie wzięło urlop na żadanie tylko ja się musiałam przemęczyć w robocie:cool3:[/quote] Śliczny Imbirek dobry wabik :evil_lol: Quote
teqquila Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 wczoraj to tez slyszalam :) od kogos :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='caroolcia']Śliczny Imbirek dobry wabik :evil_lol:[/quote] [quote name='teqquila']wczoraj to tez slyszalam :) od kogos :evil_lol: :evil_lol:[/quote] ooo, no proszę, trzeba będzie przetestować:p:evil_lol::evil_lol: Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Klaudia :-)']Julia a gdzie nowe fotki?[/quote] w domu, w aparacie:p:diabloti:;) Quote
caroolcia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Imbir1']ooo, no proszę, trzeba będzie przetestować:p:evil_lol::evil_lol:[/quote] ja to nie mam szans na takie taktyki - z dwoma odstraszam - Burbek jeż a Bona agresor :evil_lol: Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='caroolcia']ja to nie mam szans na takie taktyki - z dwoma odstraszam - Burbek jeż a Bona agresor :evil_lol:[/quote] uuuuuu, to kiepsko:cool3: muszę nauczyć Bimbra zeby był miły:diabloti::evil_lol: Quote
teqquila Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Julia co chcesz mnie przetestowac ??:evil_lol: a moj kurna agresywny mnie kto inny moze przetestowac buhehehe Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Imbir1'] hejka kiełbaski na grila:evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi: [/quote] :grin: no tego sie nie spodziewałam :grin: daj no lepiej foty:evil_lol: i sie nie wykrecaj ze w pracy jestes:evil_lol: Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='teqquila']Julia co chcesz mnie przetestowac ??:evil_lol: a moj kurna agresywny mnie kto inny moze przetestowac buhehehe[/quote] Ciebie nie i mam nadzieję, że nie masz mnie na myśli do tego testowania....:cool3: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='evaxon']:grin: no tego sie nie spodziewałam :grin: daj no lepiej foty:evil_lol: i sie nie wykrecaj ze w pracy jestes:evil_lol:[/quote] zaskoczona? :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: a gdzie ja niby jestem, Bimbra fotek w pracy nie mam:cool3: Quote
teqquila Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 nie Ciebie nie mam na mysli :evil_lol: :evil_lol: wole kogos innego :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='teqquila']nie Ciebie nie mam na mysli :evil_lol: :evil_lol: wole kogos innego :evil_lol: :evil_lol:[/quote] uffffff.....:diabloti: kogo, kogo, no powiedz kogo.... Quote
caroolcia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='teqquila']nie Ciebie nie mam na mysli :evil_lol: :evil_lol: wole kogos innego :evil_lol: :evil_lol:[/quote] no no no pikantnie.... :evil_lol: Quote
teqquila Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 nie powiem nie powiem :) :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='caroolcia']no no no pikantnie.... :evil_lol:[/quote] hehe, ale nie chce powiedzieć kto...:cool3::cool3::cool3: [quote name='teqquila']nie powiem nie powiem :) :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :obrazic: nie to nie Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:czy mnie tu jeszcze dzis nie było..... w takim razie witanko :hand:[/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts