teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 alez chodzilo mi o cieplo ktore bije :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='teqquila']alez chodzilo mi o cieplo ktore bije :evil_lol: :evil_lol:[/quote] boś zimna jak lód:diabloti: Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ja zimna :haha: jam zawsze goraca :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]o masz ....i się zasłodziłam bardziej niż ciasteczkami :loveu::loveu::loveu: [/B][/I][/FONT][/COLOR][URL]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0215.jpg?t=1183997847[/URL] Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1'] boszsz, następne ciekawe, :cool3::cool3::cool3: a takie tam różne miałam, te no.. jak to sie nazywa? ..... a, stosunki :p:eviltong: [/quote] Matko i córko... to ile ich bylo:crazyeye::crazyeye::diabloti: Kici Kici:loveu: [url]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0230.jpg[/url] Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]o masz ....i się zasłodziłam bardziej niż ciasteczkami :loveu::loveu::loveu: [/B][/I][/FONT][/COLOR][URL]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0215.jpg?t=1183997847[/URL][/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: nooooo, aż lukrem ocieka:cool3::evil_lol:;) [quote name='madzia i medor']Matko i córko... to ile ich bylo:crazyeye::crazyeye::diabloti: Kici Kici:loveu: [URL]http://i145.photobucket.com/albums/r219/imbir12/PIC_0230.jpg[/URL][/quote] mamcia, Ty już tak nie wnikaj:cool3::cool3::cool3: i gdzie Ty tu widzisz kota:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:? Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1'] 1.mamcia, Ty już tak nie wnikaj:cool3::cool3::cool3: i gdzie Ty tu widzisz kota:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:?[/quote] 1.No dobra:roll::roll::roll: Postaram siem:diabloti: 2.Widze to co chcę i już:obrazic::diabloti: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']1.No dobra:roll::roll::roll: Postaram siem:diabloti: 2.Widze to co chcę i już:obrazic::diabloti:[/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :hmmmm::hmmmm: chyba pójdę sprawdzić co tam tak chrapie u mnie pod kaloryferem:cool3::evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :hmmmm::hmmmm: chyba pójdę sprawdzić co tam tak chrapie u mnie pod kaloryferem:cool3::evil_lol:[/quote] Pamiętaj, że nic nie obiecałam:diabloti::diabloti::diabloti: sprawdź:loveu: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']Pamiętaj, że nic nie obiecałam:diabloti::diabloti::diabloti: sprawdź:loveu:[/quote] nieeeeee? buuuuuuu:placz: sprawdziłam - Imbir - i na 100% jest to pies:p i wogóle nad czym ja się zastanawiam:cool3: przecież ja nie przepadam za kotami:razz: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']1.nieeeeee? buuuuuuu:placz: 2.sprawdziłam - Imbir - i na 100% jest to pies:p i wogóle nad czym ja się zastanawiam:cool3: przecież ja nie przepadam za kotami:razz:[/quote] 1.:lol!::lol!::lol!: 2. Skoro tak twierdzisz, no to kici kici:loveu: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='madzia i medor']1.:lol!::lol!::lol!: 2. Skoro tak twierdzisz, no to kici kici:loveu:[/quote] :placz::placz::placz::placz::placz::placz: :mdleje:boszsz, wykończy mnie dzisiaj ta moja mać:loveu::loveu::diabloti::razz: Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 jeszcze tylko kilkanaście godzin ten dzień dzisiejszy potrwa :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='teqquila']jeszcze tylko kilkanaście godzin ten dzień dzisiejszy potrwa :evil_lol: :evil_lol:[/quote] myślisz, że jutro bedzie lepiej?:razz::razz::diabloti: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Imbir1']:placz::placz::placz::placz::placz::placz: :mdleje:boszsz, wykończy mnie dzisiaj ta moja mać:loveu::loveu::diabloti::razz:[/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Gdzież bym smiała:roll::diabloti: [quote name='teqquila']jeszcze tylko kilkanaście godzin ten dzień dzisiejszy potrwa :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Ale znowu będzie jutro i .... będę też ja:lol!::lol!::diabloti: [quote name='Imbir1']myślisz, że jutro bedzie lepiej?:razz::razz::diabloti:[/quote] [quote name='teqquila']a no pewnie lepiej bedzie <chyba> :evil_lol:[/quote] :siara: Dziewczęta, ściągnijcie różowe okulary:diabloti: Quote
teqquila Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Madziu alez ja nie mam takich bom nie modne jak dla mnie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:jestem ...nie wiem czy tu byłam wieczorkiem[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Imbirka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='madzia i medor']:loveu::loveu::loveu: Gdzież bym smiała:roll::diabloti: Ale znowu będzie jutro i .... będę też ja:lol!::lol!::diabloti: :siara: Dziewczęta, ściągnijcie różowe okulary:diabloti:[/quote] okularki różowe są bowskie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [IMG]http://boardstore.pl/data/gfx/pictures/large/3/0/1155126803_1.jpg[/IMG] :shock:mamuśka coś Ty z sobą zrobiła:crazyeye::crazyeye: ja nie lubię tej czarnej mafii, :scared:jeszcze mi się tutaj ojciec Rydzyk nie daj boszsz pokaże.... a kysz siło nieczysta:loveu::evil_lol: [quote name='teqquila']Madziu alez ja nie mam takich bom nie modne jak dla mnie :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Justyna, no co Ty, a takie się ma fajne wizje wtedy:loveu::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:jestem ...nie wiem czy tu byłam wieczorkiem[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] wieczorkiem nie byłaś, witaj z wieczora Alu:multi::multi: Quote
Medorowa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='Imbir1']okularki różowe są bowskie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :shock:mamuśka coś Ty z sobą zrobiła:crazyeye::crazyeye: ja nie lubię tej czarnej mafii, :scared:jeszcze mi się tutaj ojciec Rydzyk nie daj boszsz pokaże.... a kysz siło nieczysta:loveu::evil_lol: [/quote] Spójrz na mnie przez te różowe okularki ... to ja, twoja mamcia:hand::hand::hand::diabloti: Przecież szukałaś tatusia:-(:-( Quote
bonita Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Witanko wnuczęta! Madziu zaskoczyłaś nas wszystkich:evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='majoka']Cześc Julcia meldujemy się po powrocie.[/quote] :multi::multi::multi::multi::multi: Helloł Mariolka, już lecem do Was:p [quote name='madzia i medor']Spójrz na mnie przez te różowe okularki ... to ja, twoja mamcia:hand::hand::hand::diabloti: Przecież szukałaś tatusia:-(:-([/quote] :shocked!::mdleje::mdleje::scared: [quote name='bonita']Witanko wnuczęta! Madziu zaskoczyłaś nas wszystkich:evil_lol:[/quote] Witaj babciu:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='bonita']Witanko wnuczęta! Madziu zaskoczyłaś nas wszystkich:evil_lol:[/quote] Mama, toż Ty nie udawaj, że nie wiedziałaś:cool1::cool1::diabloti::diabloti: [quote name='Imbir1'] :shocked!::mdleje::mdleje::scared: [/quote] Córeczka tatusia:diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
Imbirka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Mama, toż Ty nie udawaj, że nie wiedziałaś:cool1::cool1::diabloti::diabloti: Córeczka tatusia:diabloti::diabloti::evil_lol:[/quote] zadałaś się z nim potajemnie i sie dziwisz, ze matka nie wie:cool3::cool3::cool3: już Ty mi nie ublizaj:obrazic: ja mam innego tatusia:p:loveu: Quote
Recommended Posts