Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

[quote name='Imbir1']to sobie czytaj, a ja mówię dobranoc, bo rano nie wstanę:cool3:[/quote]
aaaaa to jest to z rowerami! slyszlama o tym :D fajna faza:D w sumie na rowerze mogla bym jezdzic ale po 2-3 spotkaniach mysle ze przez tydzien bym lezala z nieruchomym kolanem:evil_lol:

dobranoc:D

Guest Kamcia_14
Posted

[quote] nie zapomniały, nie zapomniały ale fotek brak to co sie bedziemy odzywać:eviltong::evil_lol:;-) [/quote]

[B][I]Stara pra babka to nie ma siły fotóff wstawiać :evil_lol:. Ale teraz w galeri są już foty ;) [/I][/B]

Posted

[B][I]Witaj moja śliczna wnusiu :)[/I][/B]
[B][I]Babcia przyszła w odwiedzinki, dziś już troszkę lepiej się czuję :D[/I][/B]
[B][I]Jestem bardziej wyrażna ;)[/I][/B]

Posted

O proszę widzę, że sport to u nas rodzinne:cool3: :cool3: ;)
Ja też chodzę na aerobik, basen, hon-ball <- czy jakuś tak, to się nazywa:PROXY5: a jeszcze na siłownię i/lub joge zamierzam się zapisać:cool1: :eviltong: Na starość mi bije:eviltong:

No dobra, a gdzie foteczki wnusia, mogą byc z córusią również:loveu: :loveu:

Posted

cześć Imbirki :multi: przyszłam sobie chłopaka pooglądać, a tu tyle stron do tyłu trza było lecieć :evil_lol: . Przyznam, że kiedyś was odwiedzałam - tak anonimowo, bo jeszcze wtedy śmiałości nie miałam na dogo pisać :oops: :oops: i wzruszałam się historią Imbirka .....