Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Imbir1']a ja z przezarcia ledwo zyję, wróciliśmy z Piotrkowskiej, ech jutro to napewno będę pościć:cool3::evil_lol:[/quote]
a co tam darmowe faworki rozdawali??:evil_lol:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

[quote name='Imbir1']hehe, darmowe nie, ale jadłam jakieś dziwne wynalazki, nawet dobre, ale chyba mam dość:cool3:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i mówią że łakomstwo nie poplaca;)[/I][/B]

Posted

[quote name='Imbir1']hehe, darmowe nie, ale jadłam jakieś dziwne wynalazki, nawet dobre, ale chyba mam dość:cool3:[/quote]
a co jadlas powiedz powedz powedz:cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Imbir1']coś z kuchnii indyjskiej, a najpyszniejsze było ciasto:p[/quote]
zaraz sie zaslinie:evil_lol:
a gdzie? :D
szukam jakiegos dobrego jedzonak zeby tzta wyciagnac bo pizza mi sie juz nudzi:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']zaraz sie zaslinie:evil_lol:
a gdzie? :D
szukam jakiegos dobrego jedzonak zeby tzta wyciagnac bo pizza mi sie juz nudzi:evil_lol:[/quote]
wleźliśmy do knapki z wegetariańskim żarciem bo Duśka sie odchudza i koniecznie chciała jakąś sałatkę. Knajpka jest na piotrkowskiej idąc od centralu w stronę pl.Wolności po prawej stronie, przed ul.Moniuszki

Posted

[quote name='Imbir1']wleźliśmy do knapki z wegetariańskim żarciem bo Duśka sie odchudza i koniecznie chciała jakąś sałatkę. Knajpka jest na piotrkowskiej idąc od centralu w stronę pl.Wolności po prawej stronie, przed ul.Moniuszki[/quote]
a sa tez nie wegetarianskie dania?? bo dla tzta danie bez miesa to nie danie:evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']chyba nie ma:shake:[/quote]
:evil_lol: to musze szukac dalej:evil_lol:
ogolnie to mam ochote sie wybrac do WOKA:razz: ale jakos nigdy zebrac sie nie moge bo dosc male porcje tam maja (coprawda kumpel tam pracuje to by wieksze zalatwil)ale jakis zebrac sie nie moge hehe pewnie dlatego ze piwa normalnego brak a jak jest to starsznie drogie:evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']coś z kuchnii indyjskiej, a najpyszniejsze było ciasto:p[/quote][B][I];)też bym poszła....cholera też się odchudzam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I];)też bym poszła....cholera też się odchudzam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]
hehe, jak to odchudzanie u Dusi ma tak wyglądać to ja napewno nie dam rady wytrzymać takiej dyietki:cool3::evil_lol:;)

Posted

[quote name='Imbir1']hehe, jak to odchudzanie u Dusi ma tak wyglądać to ja napewno nie dam rady wytrzymać takiej dyietki:cool3::evil_lol:;)[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]moje narazie wcale nie wygląda[/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[I]moje narazie wcale nie wygląda[/I][/quote]
a ja cwicze brzuszek :D juz 4dzien:cool3:
ale sienie odchudzam:cool3: licze na to ze sama z siebie schudne:evil_lol: tak jak ostatnio:cool3: w ciagu 3 tygodni 2 kg:razz: dziwne ...bo nigdy sama z siebie nie tracilam na wadze tymbardziej jak jem normalnie i mam malo ruchu:roll: no ale co tam :D fajnie jest wazyc malo :cool3: jeszcze jakies 3kg i bedzie extra:multi: tylko jak ja to zrobie??hihi

Posted

[quote name='Imbir1']samej to mi się nie chce ćwiczyć, mam lenia:placz:[/quote]
a mi sie nie chce samej chodzic na silke:razz: a z tztem nigdy w zyciu nie pojde:razz:

Posted

[quote name='Imbir1']to nie jest siłownia, to coś nowego:cool3: i podobno skuteczne[/quote]
u mnie kazdy areobik jakies tam biegi skakania odpadaja ..wiec zostaje tylko silownia:razz:
a na czym to polega?