Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Menrzuś, zobacz jak się przy nas doszkolisz:diabloti::lol: dziewczyny macie jeszcze jednego Bimbra:lol: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ja też mam Giordani ale brązowy perlisty:roll: Quote
Kate I Luka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 a ja mam taki... pomieszany z innym,którego foto nie mam :) [IMG]http://www.pl.avon.com/PRSuite/images/additional/006_showcase.jpg[/IMG] Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='evaxon']a ja mam inny niz Julia :P ja mam Giordani Gold:cool3: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images20.fotosik.pl/11/03338baeea09afe6.jpg[/IMG][/URL] no ja tez wolalam tamtego:roll: moze sie nim podzielimy coo???[/quote] To jest wstrząsające :evil_lol: Dzięki Wam za zaangażowanie w nauczaniu tępaka w tych sprawach :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 hehehe dobrze, ze mamy aparaty i możemy przystępniej tłumaczyć:evil_lol: a swoją drogą to ciekawa jestem jaki jutro będziemy temacik przerabiać:cool3: wczoraj były tatuaze i kolczyki:roll:, a co było Menrzuś przedwczoraj?:cool3: Quote
e.v.a Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']hehehe dobrze, ze mamy aparaty i możemy przystępniej tłumaczyć:evil_lol: a swoją drogą to ciekawa jestem jaki jutro będziemy temacik przerabiać:cool3: wczoraj były tatuaze i kolczyki:roll:, a co było Menrzuś przedwczoraj?:cool3:[/quote] tatuaze i kolczyki??:placz: a ja ominelam ten temat:placz: ja tez mam kolczyka :eviltong: Quote
Kate I Luka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']hehehe dobrze, ze mamy aparaty i możemy przystępniej tłumaczyć:evil_lol: a swoją drogą to ciekawa jestem jaki jutro będziemy temacik przerabiać:cool3: wczoraj były tatuaze i kolczyki:roll:, a co było Menrzuś przedwczoraj?:cool3:[/QUOTE] wczoraj byly tatoo???? przegapiłam :roll: a mogłam się dziarą pochwalić :cool1: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='evaxon']tatuaze i kolczyki??:placz: a ja ominelam ten temat:placz: ja tez mam kolczyka :eviltong:[/quote] wiemy, wiemy w jezyku:eviltong: też mam ale gdzie indziej:razz: [quote name='Kate I Luka']wczoraj byly tatoo???? przegapiłam :roll: a mogłam się dziarą pochwalić :cool1:[/quote] ja uczyłam swojego motylka latać, tylko pani psor Asiorka się gdzieś zadziała i się nie nauczył latać:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']hehehe dobrze, ze mamy aparaty i możemy przystępniej tłumaczyć:evil_lol: a swoją drogą to ciekawa jestem jaki jutro będziemy temacik przerabiać:cool3: wczoraj były tatuaze i kolczyki:roll:, a co było Menrzuś przedwczoraj?:cool3:[/quote] Nie zaczynaj :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 już się zaczęło:lol: Menrzuś, czy ja mogę wstawić tygryska od Asiorka?:razz: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']wiemy, wiemy w jezyku:eviltong: też mam ale gdzie indziej:razz: ja uczyłam swojego motylka latać, tylko pani psor Asiorka się gdzieś zadziała i się nie nauczył latać:evil_lol:[/quote] Zlitujcie sie wszystkie trzy :oops: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']już się zaczęło:lol: Menrzuś, czy ja mogę wstawić tygryska od Asiorka?:razz:[/quote] To jest Twój wątek :p Quote
Kate I Luka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']Zlitujcie sie wszystkie trzy :oops:[/QUOTE] :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: a ja mam tam gdzie się pooopa zaczyna :razz: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Menrzuś, zaraz mamy 600 stronkę, trzeba przybliżyć się :lol: to sobie pogadamy tym razem tutaj, a może się czegoś nowego dowiesz?:razz::diabloti: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Kate I Luka']:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: a ja mam tam gdzie się pooopa zaczyna :razz:[/quote] hehe, ja też:p Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 hehehe, no skoro Menrzuś nie wyraża sprzeciwu to macie:p od tego się wczoraj zaczęło:diabloti: [IMG]http://sa.nextwish.org/Animated/catz.gif[/IMG] nieee no to nie mój :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 a ja nie mam tatuazu:shake: ale pupe mam :) Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']hehe, ja też:p[/quote] Już Wy mi tutaj poopami nie wywijajcie :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']Menrzuś, zaraz mamy 600 stronkę, trzeba przybliżyć się :lol: to sobie pogadamy tym razem tutaj, a może się czegoś nowego dowiesz?:razz::diabloti:[/quote] No, już mnie ciekawość zżera :eviltong: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 pupu ci nie pokażę, nie bój się:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']hehehe, no skoro Menrzuś nie wyraża sprzeciwu to macie:p od tego się wczoraj zaczęło:diabloti: [IMG]http://sa.nextwish.org/Animated/catz.gif[/IMG] nieee no to nie mój :evil_lol:[/quote] Tak, to Asiorki :evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='evaxon']a ja nie mam tatuazu:shake: ale pupe mam :)[/quote] No to se wydziargaj coś :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 no widzisz jak rozpoznajesz:diabloti::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']pupu ci nie pokażę, nie bój się:diabloti:[/quote] Eeeech.... :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']no widzisz jak rozpoznajesz:diabloti::evil_lol:[/quote] No jak mam niby nie rozpoznać - toż to Asiorki jest.... napewno :evil_lol: :diabloti: Quote
Recommended Posts