Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

Posted

[quote name='Danusia12']To trener powinien Was wynająć, a chłopaki nie tylko kondycję, ale i szybkość by poprawili :evil_lol:[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ja z checia bym pobiegla za wami z kijem w dłoni:evil_lol:

[quote name='Kate I Luka']Julia... bys Ty wiedziala, jakim ja kiedy fanem Widzewa bylam... za czasow jak grali z Legia o mistrzostwo Polski... jak jeszcze Majak, Citko, Terclecki tam grali, a trenerem byl Smuda... Jak przegrywali to siedzialam przed tv poubierana w koszulki i skarpetki klubowe i plakalam :-(
[B]Ale czlowiek kiedys glupi byl[/B] :evil_lol:[/quote]
amen!
blehhh...jak ja nie lubie widzewa:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

czesc Bimbry :cool3:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

[quote name='Imbir1']

Wow:-o, Kasia ale wiedza:cool3:
Na dziennych studiach w jednej grupie byłam z Boguszem z Widzewa. Mieliśmy darmowe ejścówki na stadion (oj działo się:evil_lol:) a jeśli chodz o nawiedzonego Citko, to jako zawodnik ok. ale facet do pogadania przy piwku, to poprostu załamka:cool3:[/quote]
dla mnie Citko to nawet jako zawodnik to załamka:evil_lol: jak widzialam tego kolesia to nóżmi sie otwieral w kieszeni:evil_lol:

a ja moge sobie za darmo wchodzic na mecze ŁkS-u:):eviltong: z moim tzetem :p

Posted

[quote name='Imbir1'] a jeśli chodz o nawiedzonego Citko, to jako zawodnik ok. ale facet do pogadania przy piwku, to poprostu załamka:cool3:[/QUOTE]

[quote name='evaxon']dla mnie Citko to nawet jako zawodnik to załamka:evil_lol: jak widzialam tego kolesia to nóżmi sie otwieral w kieszeni:evil_lol:
[/QUOTE]

buahahahaha... a ja się kiedys w Citko KOCHAŁAM :mdleje: :mdleje: :mdleje: a jak się żenił to święcie obrażona na cały świat byłam hahahahahaha

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ja z checia bym pobiegla za wami z kijem w dłoni:evil_lol:
[/quote]

Rozumiem, że za tymi piłkarzami? :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='Kate I Luka']buahahahaha... a ja się kiedys w Citko KOCHAŁAM :mdleje: :mdleje: :mdleje: a jak się żenił to święcie obrażona na cały świat byłam hahahahahaha[/quote]
:crazyeye: przeciez on byl taki brzydki :splat:
[quote name='Danusia12']Rozumiem, że za tymi piłkarzami? :evil_lol: :diabloti:[/quote]
echeś :D:evil_lol:

Posted

[COLOR=Magenta][I][B]Dziendoberek Bimberkowa ;-)

[/B][/I][COLOR=Indigo]Wowowowow jakie tu wyznania miłosno sportowe rozumiem ze to juz pod katem walentynkowym ;-)..... Kasiaaaa .ales miała niespełniona miłosc heeheh ......;-)my love GORNIK ZABRZE eheheh ;-)...ale to była chwilowa fascynacja i szybko mineła ;-)....za to WINNETOU .....ta miłosc ciagnela sie latami ;-) eheheh
Buziaczki
[/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='evaxon']
a ja moge sobie za darmo wchodzic na mecze ŁkS-u:):eviltong: z moim tzetem :p[/quote]
eeeee tam z TZtem, ja wchodze z Imbirem, iesz jak mnie szerokim łukiem omijają kibole:evil_lol::diabloti:
[quote name='Kate I Luka']buahahahaha... a ja się kiedys w Citko KOCHAŁAM :mdleje: :mdleje: :mdleje: a jak się żenił to święcie obrażona na cały świat byłam hahahahahaha[/quote]
wow, Kasia, nie masz co załować:cool3:
[quote name='zuzolandia'][COLOR=Magenta][I][B]Dziendoberek Bimberkowa ;-)

[/B][/I][COLOR=Indigo]Wowowowow jakie tu wyznania miłosno sportowe rozumiem ze to juz pod katem walentynkowym ;-)..... Kasiaaaa .ales miała niespełniona miłosc heeheh ......;-)my love GORNIK ZABRZE eheheh ;-)...ale to była chwilowa fascynacja i szybko mineła ;-)....za to WINNETOU .....ta miłosc ciagnela sie latami ;-) eheheh
Buziaczki
[/COLOR][/COLOR][/quote]
Przed walentynkami jest różowo:p a przy okazji proszę jakie wyznania:evil_lol:

Menrzuś, Imbir nie znosi jak jest większa grupa ludzi, która robi zamieszanie i tak reaguje:cool3: jego nie interesuje czy są to zawodnicy, czy kibice, czy nawet policja:p (im też potrafi pokazać gdzie jest ich miejsce:diabloti:)

Posted

[quote name='Danusia12']Mój jak widzi psa, to nawet wielka ilość ludzi, go kompletnie nie interesuje:lol:[/quote]
moja w kazdym widzi potencjalnego głaskacza:evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12']Szczególnie jak ten ktoś powie: O jaki piękny, ojojojoj, mizimizi :evil_lol:[/quote]
hahaha wtedy dupsko ze szczescia lata jej w kazda strone:evil_lol:

Posted

[quote name='Danusia12']Mój jak widzi psa, to nawet wielka ilość ludzi, go kompletnie nie interesuje:lol:[/quote]
Imbir nauczył się mnie bronić, jak się mecze na widzewie zaczynają to moje kochane psie jest bardzo czujne:cool3:
[quote name='evaxon']moja w kazdym widzi potencjalnego głaskacza:evil_lol:[/quote]
Imbir też, ale nie do kiboli, zwłasza jak się wydzierają nonsto jeb...ć ŁKS

Posted

[quote name='Imbir1']bohater śpi w domciu, a pańcia zaraz wychodzi z pracy do bohatera, jak dojadę to wstawię fotki:lol:[/quote]

No nie tak zaraz:p A ja zaraz zasuwam do kuchni :razz:

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol: i do tego to mruczenie:loveu: dopominanie sie opieszczoty:evil_lol:[/quote]

.....i sapanie, no i oczywiście prychanie z prysznicem włącznie.....:p

Posted

HELOŁ!!!:cool3:
No ja już z 5 czy 6 stron przeleciałam i żadnej fotki imbirka nie znalazłam:shake:
DAWAĆ ZDJĘCIA!!:diabloti: :diabloti: :diabloti:
A u nas tak napadało, że aż strach! śniegu ze 20 cm!! ide fotki wstawić:diabloti:

Posted

[quote name='Kiłi']
A u nas tak napadało, że aż strach! śniegu ze 20 cm!! ide fotki wstawić:diabloti:[/quote]

Próbowałem to przekazać Evaxonce, a ta : Uduszę!! :razz: