e.v.a Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']To trener powinien Was wynająć, a chłopaki nie tylko kondycję, ale i szybkość by poprawili :evil_lol:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja z checia bym pobiegla za wami z kijem w dłoni:evil_lol: [quote name='Kate I Luka']Julia... bys Ty wiedziala, jakim ja kiedy fanem Widzewa bylam... za czasow jak grali z Legia o mistrzostwo Polski... jak jeszcze Majak, Citko, Terclecki tam grali, a trenerem byl Smuda... Jak przegrywali to siedzialam przed tv poubierana w koszulki i skarpetki klubowe i plakalam :-( [B]Ale czlowiek kiedys glupi byl[/B] :evil_lol:[/quote] amen! blehhh...jak ja nie lubie widzewa:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: czesc Bimbry :cool3: Quote
e.v.a Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1'] Wow:-o, Kasia ale wiedza:cool3: Na dziennych studiach w jednej grupie byłam z Boguszem z Widzewa. Mieliśmy darmowe ejścówki na stadion (oj działo się:evil_lol:) a jeśli chodz o nawiedzonego Citko, to jako zawodnik ok. ale facet do pogadania przy piwku, to poprostu załamka:cool3:[/quote] dla mnie Citko to nawet jako zawodnik to załamka:evil_lol: jak widzialam tego kolesia to nóżmi sie otwieral w kieszeni:evil_lol: a ja moge sobie za darmo wchodzic na mecze ŁkS-u:):eviltong: z moim tzetem :p Quote
Kate I Luka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1'] a jeśli chodz o nawiedzonego Citko, to jako zawodnik ok. ale facet do pogadania przy piwku, to poprostu załamka:cool3:[/QUOTE] [quote name='evaxon']dla mnie Citko to nawet jako zawodnik to załamka:evil_lol: jak widzialam tego kolesia to nóżmi sie otwieral w kieszeni:evil_lol: [/QUOTE] buahahahaha... a ja się kiedys w Citko KOCHAŁAM :mdleje: :mdleje: :mdleje: a jak się żenił to święcie obrażona na cały świat byłam hahahahahaha Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja z checia bym pobiegla za wami z kijem w dłoni:evil_lol: [/quote] Rozumiem, że za tymi piłkarzami? :evil_lol: :diabloti: Quote
e.v.a Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Kate I Luka']buahahahaha... a ja się kiedys w Citko KOCHAŁAM :mdleje: :mdleje: :mdleje: a jak się żenił to święcie obrażona na cały świat byłam hahahahahaha[/quote] :crazyeye: przeciez on byl taki brzydki :splat: [quote name='Danusia12']Rozumiem, że za tymi piłkarzami? :evil_lol: :diabloti:[/quote] echeś :D:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='evaxon']:crazyeye: przeciez on byl taki brzydki :splat: [/QUOTE] jaki tam brzydki... dla mnie wtedy najpiękniejszy na świecie :oops2: Quote
zuzolandia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [COLOR=Magenta][I][B]Dziendoberek Bimberkowa ;-) [/B][/I][COLOR=Indigo]Wowowowow jakie tu wyznania miłosno sportowe rozumiem ze to juz pod katem walentynkowym ;-)..... Kasiaaaa .ales miała niespełniona miłosc heeheh ......;-)my love GORNIK ZABRZE eheheh ;-)...ale to była chwilowa fascynacja i szybko mineła ;-)....za to WINNETOU .....ta miłosc ciagnela sie latami ;-) eheheh Buziaczki [/COLOR][/COLOR] Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='evaxon'] a ja moge sobie za darmo wchodzic na mecze ŁkS-u:):eviltong: z moim tzetem :p[/quote] eeeee tam z TZtem, ja wchodze z Imbirem, iesz jak mnie szerokim łukiem omijają kibole:evil_lol::diabloti: [quote name='Kate I Luka']buahahahaha... a ja się kiedys w Citko KOCHAŁAM :mdleje: :mdleje: :mdleje: a jak się żenił to święcie obrażona na cały świat byłam hahahahahaha[/quote] wow, Kasia, nie masz co załować:cool3: [quote name='zuzolandia'][COLOR=Magenta][I][B]Dziendoberek Bimberkowa ;-) [/B][/I][COLOR=Indigo]Wowowowow jakie tu wyznania miłosno sportowe rozumiem ze to juz pod katem walentynkowym ;-)..... Kasiaaaa .ales miała niespełniona miłosc heeheh ......;-)my love GORNIK ZABRZE eheheh ;-)...ale to była chwilowa fascynacja i szybko mineła ;-)....za to WINNETOU .....ta miłosc ciagnela sie latami ;-) eheheh Buziaczki [/COLOR][/COLOR][/quote] Przed walentynkami jest różowo:p a przy okazji proszę jakie wyznania:evil_lol: Menrzuś, Imbir nie znosi jak jest większa grupa ludzi, która robi zamieszanie i tak reaguje:cool3: jego nie interesuje czy są to zawodnicy, czy kibice, czy nawet policja:p (im też potrafi pokazać gdzie jest ich miejsce:diabloti:) Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Mój jak widzi psa, to nawet wielka ilość ludzi, go kompletnie nie interesuje:lol: Quote
e.v.a Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']Mój jak widzi psa, to nawet wielka ilość ludzi, go kompletnie nie interesuje:lol:[/quote] moja w kazdym widzi potencjalnego głaskacza:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='evaxon']moja w kazdym widzi potencjalnego głaskacza:evil_lol:[/quote] Szczególnie jak ten ktoś powie: O jaki piękny, ojojojoj, mizimizi :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']Szczególnie jak ten ktoś powie: O jaki piękny, ojojojoj, mizimizi :evil_lol:[/quote] hahaha wtedy dupsko ze szczescia lata jej w kazda strone:evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']Mój jak widzi psa, to nawet wielka ilość ludzi, go kompletnie nie interesuje:lol:[/quote] Imbir nauczył się mnie bronić, jak się mecze na widzewie zaczynają to moje kochane psie jest bardzo czujne:cool3: [quote name='evaxon']moja w kazdym widzi potencjalnego głaskacza:evil_lol:[/quote] Imbir też, ale nie do kiboli, zwłasza jak się wydzierają nonsto jeb...ć ŁKS Quote
Jagoda1 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Może dosyć tych piłkarskich wyznań, gdzie nowe fotki bohatera wątku:cool3:? Quote
Imbirka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 bohater śpi w domciu, a pańcia zaraz wychodzi z pracy do bohatera, jak dojadę to wstawię fotki:lol: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='evaxon']hahaha wtedy dupsko ze szczescia lata jej w kazda strone:evil_lol:[/quote] A kikutek mało nie odpadnie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Imbir1']bohater śpi w domciu, a pańcia zaraz wychodzi z pracy do bohatera, jak dojadę to wstawię fotki:lol:[/quote] No nie tak zaraz:p A ja zaraz zasuwam do kuchni :razz: Quote
e.v.a Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12']A kikutek mało nie odpadnie :evil_lol:[/quote] :evil_lol: i do tego to mruczenie:loveu: dopominanie sie opieszczoty:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: i do tego to mruczenie:loveu: dopominanie sie opieszczoty:evil_lol:[/quote] .....i sapanie, no i oczywiście prychanie z prysznicem włącznie.....:p Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='evaxon']a ja juz po obiadku:p[/quote] A ja wale do kuchni :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Danusia12'].....i sapanie, no i oczywiście prychanie z prysznicem włącznie.....:p[/quote] :crazyeye: :hmmmm: ale sie rozpedziles:evil_lol: Quote
Kiłi Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 HELOŁ!!!:cool3: No ja już z 5 czy 6 stron przeleciałam i żadnej fotki imbirka nie znalazłam:shake: DAWAĆ ZDJĘCIA!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: A u nas tak napadało, że aż strach! śniegu ze 20 cm!! ide fotki wstawić:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='Kiłi'] A u nas tak napadało, że aż strach! śniegu ze 20 cm!! ide fotki wstawić:diabloti:[/quote] Próbowałem to przekazać Evaxonce, a ta : Uduszę!! :razz: Quote
Recommended Posts