Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

Posted

bo życie jest różowe albo nie:p:evil_lol:

Imbir przespał całą noc, rano nic się nie wydarzyło tylko mu w brzuchu troche bulgotało:cool3:, zobaczymy jak dzisiaj będzie

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

[quote name='Imbir1']tutaj taki jeden rodzynek na dogo też się deklarował, ze przebrnie więc trzymam za was kciukasy:lol:[/quote]

I brnie, oj brnie :evil_lol:

A czy Ty przypadkiem nie masz różyczki?? :evil_lol: :cool3:

Dzieńdoberek Imbirko :multi:

Posted

[quote name='Imbir1']dzieńdoberek Menrzusiu:loveu:

zawsze różyczkę mogę dostać od ciebie:diabloti:

ja mam tylko różowego misia:p[/quote]

Ja tam nie wiem co sie u Ciebie dzieje - psu leci, Ty masz różowego kota, tzn misia. Pełna masakra. Chyba wiosna idzie i drzewa imbirowe pączki puszczają cycuś takiego :evil_lol: :cool3: :loveu:

Posted

[quote name='Danusia12']Ja tam nie wiem co sie u Ciebie dzieje - psu leci, Ty masz różowego kota, tzn misia. Pełna masakra. Chyba wiosna idzie i drzewa imbirowe pączki puszczają cycuś takiego :evil_lol: :cool3: :loveu:[/quote]
psu już przestało lecieć:cool3: przynajmniej jak byłam to mu nie leciało:cool3:
może i cucuś takiego:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']psu już przestało lecieć:cool3: przynajmniej jak byłam to mu nie leciało:cool3:
może i cucuś takiego:diabloti::evil_lol:[/quote]

No, ale on miał tylko pawika pospolitego, a Ty chyba różyczkę złośliwą cycuś takiego :diabloti: :p

Posted

[quote name='Imbir1']różyczkę, czy cycuś takiego to mam przez ciebie, Asiora i te nocne naloty:cool3::evil_lol::diabloti:;)[/quote]

Kurcze.... Asiorka!!!! Co Ty za francę roznosisz, cholerka :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='Imbir1']przyznaj się tą francę ty też podlapałeś, :evil_lol::diabloti:[/quote]

Czekaj, obglądnę się........żadnych pryszczy nie widzę....o..... ASIORKAAAA!!!!! :mad: :diabloti:

Posted

[quote name='Imbir1']pryszczy u mnie też brak:p mnie tylko tak w oczach jakoś tak na "r":diabloti::cool3:[/quote]

Aaaaa - to jest różowawa rogówka. Cholerka, ale masz pecha. Trzeba będzie nosić okulary z filtrem :p

Posted

[quote name='Imbir1']aaaaaaaaa, no właśnie ta rogówka, wyleciało mi z głowy:evil_lol::diabloti:[/quote]

WYLECIAŁA CI ?? Orzesz Ty. To poszukaj, może gdzieś leży :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='Imbir1']mnie już zeskanowali i zarchiwizowali:p:eviltong:

widz, że ncik już dzała u Menrzusia:lol:[/quote]

Cały czas jestem podpięty pod jakąś sieć bezprzewodową - tylko czekam, aż mnie wywalą :shake:

Posted

[quote name='Imbir1']cześć babciu:multi::multi:
cześć sister:multi::multi:

za hakera robisz?:cool3:[/quote]

[B][I]Chyba Danuśka ( pan:cool3: ) nie ja:evil_lol: [/I][/B]
[B][/B]