Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 bo życie jest różowe albo nie:p:evil_lol: Imbir przespał całą noc, rano nic się nie wydarzyło tylko mu w brzuchu troche bulgotało:cool3:, zobaczymy jak dzisiaj będzie Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']tutaj taki jeden rodzynek na dogo też się deklarował, ze przebrnie więc trzymam za was kciukasy:lol:[/quote] I brnie, oj brnie :evil_lol: A czy Ty przypadkiem nie masz różyczki?? :evil_lol: :cool3: Dzieńdoberek Imbirko :multi: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 dzieńdoberek Menrzusiu:loveu: zawsze różyczkę mogę dostać od ciebie:diabloti: ja mam tylko różowego misia:p Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 cześć Kiłi [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/morning.gif[/IMG] Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']dzieńdoberek Menrzusiu:loveu: zawsze różyczkę mogę dostać od ciebie:diabloti: ja mam tylko różowego misia:p[/quote] Ja tam nie wiem co sie u Ciebie dzieje - psu leci, Ty masz różowego kota, tzn misia. Pełna masakra. Chyba wiosna idzie i drzewa imbirowe pączki puszczają cycuś takiego :evil_lol: :cool3: :loveu: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Danusia12']Ja tam nie wiem co sie u Ciebie dzieje - psu leci, Ty masz różowego kota, tzn misia. Pełna masakra. Chyba wiosna idzie i drzewa imbirowe pączki puszczają cycuś takiego :evil_lol: :cool3: :loveu:[/quote] psu już przestało lecieć:cool3: przynajmniej jak byłam to mu nie leciało:cool3: może i cucuś takiego:diabloti::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']psu już przestało lecieć:cool3: przynajmniej jak byłam to mu nie leciało:cool3: może i cucuś takiego:diabloti::evil_lol:[/quote] No, ale on miał tylko pawika pospolitego, a Ty chyba różyczkę złośliwą cycuś takiego :diabloti: :p Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 różyczkę, czy cycuś takiego to mam przez ciebie, Asiora i te nocne naloty:cool3::evil_lol::diabloti:;) Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']różyczkę, czy cycuś takiego to mam przez ciebie, Asiora i te nocne naloty:cool3::evil_lol::diabloti:;)[/quote] Kurcze.... Asiorka!!!! Co Ty za francę roznosisz, cholerka :mad: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 przyznaj się tą francę ty też podlapałeś, :evil_lol::diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']przyznaj się tą francę ty też podlapałeś, :evil_lol::diabloti:[/quote] Czekaj, obglądnę się........żadnych pryszczy nie widzę....o..... ASIORKAAAA!!!!! :mad: :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 pryszczy u mnie też brak:p mnie tylko tak w oczach jakoś tak na "r":diabloti::cool3: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']pryszczy u mnie też brak:p mnie tylko tak w oczach jakoś tak na "r":diabloti::cool3:[/quote] Aaaaa - to jest różowawa rogówka. Cholerka, ale masz pecha. Trzeba będzie nosić okulary z filtrem :p Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 aaaaaaaaa, no właśnie ta rogówka, wyleciało mi z głowy:evil_lol::diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']aaaaaaaaa, no właśnie ta rogówka, wyleciało mi z głowy:evil_lol::diabloti:[/quote] WYLECIAŁA CI ?? Orzesz Ty. To poszukaj, może gdzieś leży :evil_lol: :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 łapiesz mnie za słówka i później mi te słówka uciekają:evil_lol::diabloti:;) oki, ja na chwile spadam, bo mam informatyka na kompie w pracy Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 A ja coś z tym netem spróbuję zrobić :angryy: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 mnie już zeskanowali i zarchiwizowali:p:eviltong: widz, że ncik już dzała u Menrzusia:lol: Quote
Menrzuś Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']mnie już zeskanowali i zarchiwizowali:p:eviltong: widz, że ncik już dzała u Menrzusia:lol:[/quote] Cały czas jestem podpięty pod jakąś sieć bezprzewodową - tylko czekam, aż mnie wywalą :shake: Quote
Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 cześć babciu:multi::multi: cześć sister:multi::multi: za hakera robisz?:cool3: Quote
bonita Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Imbir1']cześć babciu:multi::multi: cześć sister:multi::multi: za hakera robisz?:cool3:[/quote] [B][I]Chyba Danuśka ( pan:cool3: ) nie ja:evil_lol: [/I][/B] [B][/B] Quote
e.v.a Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [COLOR=magenta][B]boze a tu od rana debata o różu :razz: [/B][/COLOR] [B][COLOR=#ff00ff]czesc gaduły:cool3: [/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts