bonita Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [B][I]Dobry, my też spędzamy niedzielkę na tapczanie :)[/I][/B] Quote
Imbirka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 a ja się dzisiaj wzięłam za banerek i avek:multi:, ufffff wkońcu zrobiłam:cool3:, nie mogłam się na nic zdecydować:evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Dzień doberek:lol: :lol: Śliczny banerek i avaterek:multi: Mnie, odpukać, wyjątkowo się ostatnio o kaganiec nie czepiają :cool3: Quote
Ania-Sonia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 A co ten banerek taki malutki??? ;) Możecie wierzyć, lub nie - bylam świadkiem jak SM zaatakowała dziewczynkę z dwoma yorkami, że psy bez kagańca chodzą .........:crazyeye: Dziecko wzięło psy pod pachę i ucieklo z płaczem... Quote
Kate I Luka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Noooooo, Imbirek świąteczny gość :) Quote
simbik Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Śliczny świąteczny banerek... aż zazdrość bierze :lol: . Quote
Imbirka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 a avatarek jak? bo ja się strasznie nad nim nabiedziłam, żeby się zmieniał i żeby choineczka też sie zmieniała:cool3:, no i już troche nie chciało mi się z banerkiem powojować, trudno, zostanie tak jak jest:lol: simbik, do roboty się weź i też bedziesz miała;) albo pomolestuj kogoś o banerek;):diabloti: Quote
simbik Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Ja to mam dwie lewe ręce do takich działań :eviltong: , a zmieniający avatarek też mi się marzy...raz Opeczka, raz Tofiś :cool3:, a twój świąteczny ślicznusi :loveu: . Quote
mar....ka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 No avatarek pierwsza klasa, to ja dzisiaj avatara tworzę. Chyba, że mnie TZ wyrzuci na zbity -nie powiem co:evil_lol: Quote
Imbirka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Kasia to prześlij mi fotki swoich potworków, te które chcesz, żeby były w avku to coś pokombinuje Majoka, pracuj, a my pooglądamy efekty Quote
e.v.a Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 noo jaki sliczny zestawik :loveu: new banerek i new avatarek Quote
tygra Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 kurcze ale łądniutkie i podpisik i avatarek. Możesz w skrócie napisać jak się robi taki migający avatarek i w jakim programie, bo mi też się mażą obie dziewczyny w avatarku Quote
Imbirka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 ja ten zmieniający avek robię w Corel Photo-Paint, to jest opcja filmu, czyli wstawiam klatkę po klatce i zapisuję jako gif Quote
simbik Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Imbir1']Kasia to prześlij mi fotki swoich potworków, te które chcesz, żeby były w avku to coś pokombinuje[/QUOTE] Jutro Ci prześle, bo dziś z niczym się nie mogę zebrać przez te problemy Tofisia :shake: . Quote
tygra Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Imbir1']ja ten zmieniający avek robię w Corel Photo-Paint, to jest opcja filmu, czyli wstawiam klatkę po klatce i zapisuję jako gif[/quote] mam ten program i sprobuję, napisz tylko czy nie miałąś kłopotu z wklejeniem i czy zapisujesz w formacie jpeg czy jakimś innym Quote
Imbirka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 zapisuję to jako gif, a wrzucam później na srwer, bo taki avek ma więcej kb niż normalny i z własnego komputera cięzko go wstawić Quote
tygra Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 dziękuję jutro bede się meczyć bo dziś mam kaca Quote
Imbirka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 nie ma za co:lol: , ide sprawdzć do was dgzie to się tak pochlało:evil_lol: ;) Quote
tygra Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 u mnie nie ma szczegółów wielu co do popijawy ale fotki sa Quote
simbik Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Imbir1']oki, trzymam za malucha kciuki[/QUOTE] Nie jest dobrze :shake: to zdecydowanie coś poważniejszego niż naciągnięcie więzadła itp. Mamy już kilka podejrzeń, ale jutro się mam nadzieję wyjaśni u weta. Narazie maleństwo bardzo cierpi i ciężko mi z tym :placz: ... Quote
Imbirka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 oj Kasia to faktycznie kiepsko, bidulek:shake: Quote
Recommended Posts