Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

A co ten banerek taki malutki??? ;)

Możecie wierzyć, lub nie - bylam świadkiem jak SM zaatakowała dziewczynkę z dwoma yorkami, że psy bez kagańca chodzą .........:crazyeye: Dziecko wzięło psy pod pachę i ucieklo z płaczem...

Posted

a avatarek jak? bo ja się strasznie nad nim nabiedziłam, żeby się zmieniał i żeby choineczka też sie zmieniała:cool3:, no i już troche nie chciało mi się z banerkiem powojować, trudno, zostanie tak jak jest:lol:

simbik, do roboty się weź i też bedziesz miała;) albo pomolestuj kogoś o banerek;):diabloti:

Posted

Ja to mam dwie lewe ręce do takich działań :eviltong: , a zmieniający avatarek też mi się marzy...raz Opeczka, raz Tofiś :cool3:, a twój świąteczny ślicznusi :loveu: .

Posted

kurcze ale łądniutkie i podpisik i avatarek. Możesz w skrócie napisać jak się robi taki migający avatarek i w jakim programie, bo mi też się mażą obie dziewczyny w avatarku

Posted

[quote name='Imbir1']Kasia to prześlij mi fotki swoich potworków, te które chcesz, żeby były w avku to coś pokombinuje[/QUOTE]

Jutro Ci prześle, bo dziś z niczym się nie mogę zebrać przez te problemy Tofisia :shake: .

Posted

[quote name='Imbir1']ja ten zmieniający avek robię w Corel Photo-Paint, to jest opcja filmu, czyli wstawiam klatkę po klatce i zapisuję jako gif[/quote]
mam ten program i sprobuję, napisz tylko czy nie miałąś kłopotu z wklejeniem i czy zapisujesz w formacie jpeg czy jakimś innym

Posted

[quote name='Imbir1']oki, trzymam za malucha kciuki[/QUOTE]

Nie jest dobrze :shake: to zdecydowanie coś poważniejszego niż naciągnięcie więzadła itp. Mamy już kilka podejrzeń, ale jutro się mam nadzieję wyjaśni u weta. Narazie maleństwo bardzo cierpi i ciężko mi z tym :placz: ...