Imbirka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 No jakby ci tu powiedzieć:cool3: Imbir nie może mieć na brzuszku, bo tam ma już coś innego:evil_lol::lol: Nie wiem czy ubranka są dla dziewczynek?:evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Bodziulka ty mnie pierwsza przelicytowałać:cool3::evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [quote name='Imbir1']No jakby ci tu powiedzieć:cool3: Imbir nie może mieć na brzuszku, bo tam ma już[B] coś innego:evil_lol::lol:[/B] Nie wiem czy ubranka są dla dziewczynek?:evil_lol:[/quote] :hmmmm: a coo??? Quote
Medorowa Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ta bombka jest super, strasznie mi się podoba, ale niestety i tak już się troszkę rozrzuciłam z pieniędzmi w tym miesiącu, więc moge tylko popatrzeć i pozazdrościć:oops: :shake: No i rzecz jasna, nie żebym Was podpuszczała:evil_lol: , ale ciekawa, która osiągnie swój wymarzony cel , czyli zakupi bombkę:diabloti: Quote
Bodziulka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 :diabloti: Ta bombka jest moja - Julia nie wytrzyma presji bezsiwomordkowej - a w dodatku będzie szantażowana przez inne osoby :evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Idę zerknąć jak tam idzie licytacja:cool3: :cool3: która z was jest bardziej uparta/ambitna:cool3: :diabloti: Quote
Bodziulka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Nie wiem - i chciałabym wiedzieć - pytałam w temacie, ale zero odpowiedzi. Quote
Imbirka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ja myśle, że powinni wystawić dwie bombki:evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 a ja ni ewiem o jakie bombki chodzi :placz: Quote
Imbirka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ewcia, proszę bardzo [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34176[/url] Quote
Bodziulka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Jedną z żółtkiem, jedną z pręgusiem :lol: No nie, jak jeszcze Ewa wejdzie do licytacji... :shake: :mad: Quote
e.v.a Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [quote name='Imbir1']Ewcia, proszę bardzo [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34176[/URL][/quote] pedze zobaczyc:cool3: Quote
e.v.a Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 haha wariatki:evil_lol: Julcia walcz o bombke:cool3: Bodziulka nie poddawaj sie:evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ewcia, gwizdnąć cię, my już prawie problem rozwiązałyśmy:cool3::evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [quote name='Imbir1']Ewcia, gwizdnąć cię, my już prawie problem rozwiązałyśmy:cool3::evil_lol:[/quote] dobrze powiedziane...prawie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Jak nie wierzysz, to zobacz, mamy obiecane dwie bombki:multi:, w związku z zaistniałą sytuacją mogę iść spać:lol: Dobranoc mówimy:lol: Quote
Medorowa Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 To Dobranoc:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Imbirka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Dzieńdoberek:multi: ide zobaczyć jak się moja bombka ma:evil_lol: :cool3: Quote
teqquila Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 a dziendoberek :) fajnitie ubranko :)!! a chetnie je zakalad?? bo minke ma taka sobie :D a bombka jest superowa moze sie przylacze :evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 od bombki wara:mad: , wystarczy, że z Bodziulką walcze:evil_lol: A, minkę to ma taką niwyraźną bo mu kazałam spokojnie siedzieć:evil_lol: Ogólnie ubranko mu nie przeszkadza, po sesji zdjęciowej poszedł na swoje posłanko spać w ubranku:evil_lol: Quote
simbik Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ubranko super :multi: i chyba takie samo jak Opkowe, tylko jej jest na rzepy z boku, a nie na klamerke. Takie jak ma Imbir nosiła Simbusia i też było z tego sklepu. Quote
Recommended Posts