Nitencja Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Wiesz Pasqda ta poprzednia wersja z tymi nieukami byla ciekawsza, czyzby to bylo przenoszenie swoich cech na innych ?? To moze sobie podarujesz dogo i zostaniesz na forum lowieckim gdzie wiekszosc tez Ciebie bardzo rozumie i popiera ?:cool3: Quote
pasQda Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 myślę że zmiana treści posta była raczej podyktowana tym że cięzko rozmawia się w towarzystwie jak by to powiedzieć...(bo ekscentryczny to raczej nie trafione słowo)... które wyżej sra jak dupę ma. Quote
Gosia_i_Luka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 PasQuda, strasznie drażnią mnie Twoje niegrzeczne wypowiedzi. Jestem od niedawna częstym gościem na terrierach i mimo że z grupy najbardziej interesuję się tylko AT, zdążyłam odczuć tę świetną, przemiłą, wesołą, a przy tym wypełnioną wiedzą o psach atmosferę, jaką roztaczają wokół siebie wszyscy Terrieromaniacy! Dlatego uważam Twoje zgryźliwości za nietaktowne, a przede wszystkim - niepotrzebne. Quote
pasQda Posted January 27, 2006 Author Posted January 27, 2006 wybacz ale nie uważam aby szczególnie taktowne były ataki na mnie tylko z tego powodu że mam nierodowodowego psa , pseudojagdteriera i zapytałam jak go prowadzić żeby był dobrym psem użytkowym i towarzyszem.Nie zamierzam dalej ciągnąc tej dyskusji, zaś na łowiecki rzeczywiście wrócę. DB Quote
asher Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [B]PasQda[/B], ja mam dwa kundle - jeden mniej, a drugi bardziej podobny do owczarka niemieckiego i [U][B]NIGDY[/B][/U] nie spotkała mnie na Dogomanii żadna przykrośc z tego powodu :niewiem: Przecież nikt nie ma do ciebie pretensji o to, że twój pies nie ma rodowodu... Po prostu nie zgadzamy się z twoimi poglądami na temat rozmnażania psów nierasowych. Quote
Nitencja Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Kindersztuba by sie tu przydala...... NO nic to jakos sobie chyba poradzimy bez Pasqdy ( ale dosc celny nick ,czyz nie mam racji ?? ) Mysle ze na tym zakonczymy. A moze Moderator by zamknal ten topic ?? A jesli ktos bedzie pytal sie o niemieckie teriery mysliwskie to zalozymy nowy topic ?? Quote
Szczurosława Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ech, myślałam , że znajdę topik o jagach, popisze z innymi, którzy mieli/mają zaszczyt być towarzyszem tego/tych psów, a trafiłam na sprzeczkę odnośnie jagdterrierów i "jagdterrierów".... [size=1]jeśli chodzi o mnie mam "jagdterriera", foty w galerii w podpisie[/size] Quote
weisefrau Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Czy będę o Kretce mówić Burek, Kretka, jaga, Jagdterrier, czy jeszcze inaczej, nie ma znaczenia. Mam świetną, mądrą i wesołą towarzyszkę spacerów, pogodną dzielną sukę terenową, cud na czterech łapach. :-) Quote
Recommended Posts