Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz Pasqda ta poprzednia wersja z tymi nieukami byla ciekawsza, czyzby to bylo przenoszenie swoich cech na innych ??
To moze sobie podarujesz dogo i zostaniesz na forum lowieckim gdzie wiekszosc tez Ciebie bardzo rozumie i popiera ?:cool3:

Posted

myślę że zmiana treści posta była raczej podyktowana tym że cięzko rozmawia się w towarzystwie jak by to powiedzieć...(bo ekscentryczny to raczej nie trafione słowo)... które wyżej sra jak dupę ma.

Posted

PasQuda, strasznie drażnią mnie Twoje niegrzeczne wypowiedzi. Jestem od niedawna częstym gościem na terrierach i mimo że z grupy najbardziej interesuję się tylko AT, zdążyłam odczuć tę świetną, przemiłą, wesołą, a przy tym wypełnioną wiedzą o psach atmosferę, jaką roztaczają wokół siebie wszyscy Terrieromaniacy! Dlatego uważam Twoje zgryźliwości za nietaktowne, a przede wszystkim - niepotrzebne.

Posted

wybacz ale nie uważam aby szczególnie taktowne były ataki na mnie tylko z tego powodu że mam nierodowodowego psa , pseudojagdteriera i zapytałam jak go prowadzić żeby był dobrym psem użytkowym i towarzyszem.Nie zamierzam dalej ciągnąc tej dyskusji, zaś na łowiecki rzeczywiście wrócę.
DB

Posted

[B]PasQda[/B], ja mam dwa kundle - jeden mniej, a drugi bardziej podobny do owczarka niemieckiego i [U][B]NIGDY[/B][/U] nie spotkała mnie na Dogomanii żadna przykrośc z tego powodu :niewiem:
Przecież nikt nie ma do ciebie pretensji o to, że twój pies nie ma rodowodu... Po prostu nie zgadzamy się z twoimi poglądami na temat rozmnażania psów nierasowych.

Posted

Kindersztuba by sie tu przydala...... NO nic to jakos sobie chyba poradzimy bez Pasqdy ( ale dosc celny nick ,czyz nie mam racji ?? ) Mysle ze na tym zakonczymy. A moze Moderator by zamknal ten topic ?? A jesli ktos bedzie pytal sie o niemieckie teriery mysliwskie to zalozymy nowy topic ??

• 11 months later...
Posted

ech, myślałam , że znajdę topik o jagach, popisze z innymi, którzy mieli/mają zaszczyt być towarzyszem tego/tych psów, a trafiłam na sprzeczkę odnośnie jagdterrierów i "jagdterrierów"....

[size=1]jeśli chodzi o mnie mam "jagdterriera", foty w galerii w podpisie[/size]

• 8 months later...
Posted

Czy będę o Kretce mówić Burek, Kretka, jaga, Jagdterrier, czy jeszcze inaczej, nie ma znaczenia. Mam świetną, mądrą i wesołą towarzyszkę spacerów, pogodną dzielną sukę terenową, cud na czterech łapach. :-)