Jump to content
Dogomania

POMOCY - Owczarek Belgijski na stacji Orlen - wciąż tam jest !!!!!

Recommended Posts

Posted

Emigrantka napisał(a):
To nie wytykam... obserwuje i jak Olka wyprawimy do Murki to bedziemy myslec....

Nie pisalam do Ciebie :):) it is not all about you:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olga robie tyle ile jeste w stanie. Jak bym mogla to bym robila wiecej, ale kazdy z nas ma jakies ograniczenia, finansowe, czasowe, geograficzne, emocjonalne itp. Dlatego staram sie ludzi zrozumiec i ciesze sie jak kazdy chociaz troche pomoze.
Ja robie to co potrafie najlepiej :):) bo fizycznie pomoc nie moge. I nie chwale sie angielskim, chcialam tylko troche pozartowac z Emigrantki :):)

Posted

A wczoraj nie zajrzalm na wczesniejsze posty -te po Nowym roku- i nie wiedzialam ,ze safi pisala jednak Kilka dni wcale na dogo prawie nie wchodzilam -wracalam wiecz. dopiero do domu zmęczona i sil już nie mialam .Napisalam wczoraj cos o tym chyba jeszcze -ale dzis widze ze nie ,ma w tym poscie .Czytalam posty od konca -watek -i bylam zdziwiona o jakim nr tel i gg pisze safii -bo ja nie doprosilam sie niczego -tylko odp. ma pw do mnie .Jesli kobieta chodzila tam do psa i cos starala się zrobic -to doceniamy to ,ale niech nas nie poucza i nie pogania ,bo nikt z nas chyba nie będzie bral po kilka czy -nascie psów ze schronu -a nie jest latwo znalezc bezdomnemu psu dom -tak prywatnie -nie przez dogo.
Choć sama już nie jestem dobra w ang. -zawsze moge wspomóc się chocby mlodymi -czyli wlasnymi doroslymi dziecmi -znają dobrze ang. -ale piszcie jednak po polsku na watku,żeby nie bylo potem niedomowien.:razz:

Posted

Emigrantka-widze robi za rozjemcę na dogo;) -doceniam to też .Fakt,że slowa szarotki wzięlam do siebie -nie ukrywam i nie cieszylo to mnie za bardzo -ale nie ma co szarpac się o jedno zdanie -mam nadzieję ,że nie bylo to zlosliwe i celowe ujęcie treści mego postu .Szkoda naszego czasu na takie podchody.Psy czekają i liczą na naszą pomoc -i to jest ważne .Nie slowne nasze zmagania o sens czy tlo wypowiedzi albo inne mniej wazne sprawy .To mozemy sobie omwiac na maila czy pw. Pozdrawiam. Wszelkie emigracje i nie tylko .:razz: Sily krajowe dogo -także . Dobrej nocy -zostalo jeszcze parę godz. snu .

Posted

[quote name='Emigrantka']OLga - to byl zupelnie niewinny zart... gra swlo, Szarotka mi dogryzla..... ;)
Nie ma czym sie stresowac, naprawde....

BUZKA i pokoj na ziemi ;)

Napisalam cos w rodzaju i bylo to skierowane do Emigrantki, zeby nie myslala, ze caly swiat sie wokol niej kreci :):)
chyba po angielsku brzmi to lepiej :):)
I ja sie na dogo ani zadnym innym forum z nikim nie kloce. Moge dac referencje :):) na podhalanach uwazaja, ze jestem za lagodna:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: