MonikaSz Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 W dniach 14-15.08.2010 serdecznie zapraszamy na III Bałtyckie Zawody Agility Sopot 2010, które odbędą się na terenie torów wyścigów konnych podczas Międzynarodowej Wystawy Psów Rasowych. Sędzia: Michel Lieckens (Belgia). [CENTER]Zapraszamy serdecznie [B][URL="http://www.agilitybat.pl/"]Baltic Agility Team[/URL][/B] ZKwP o/Sopot [LEFT] Serdecznie zapraszamy na [COLOR=blue][B] III Bałtyckie Zawody Husse Agility Cup SOPOT 2010r. [/B][/COLOR] Dwudniowe zawody rozgrywane będą w dniach [COLOR=darkred][B]14-15 sierpień 2010r.[/B][/COLOR] Miejsce: Tory Wyścigów Konnych HIPODROM Sopot, ul. Polna 1 Sędzia: Michel Liekens Termin zgłoszeń do 31 lipca lub do limitu 120 psów : [URL="http://pieskiswiat.boo.pl/agility/zawody10sierpien/form.php"]Formularz zgłoszeniowy[/URL] [URL="http://pieskiswiat.boo.pl/agility/zawody10sierpien/view.php"]Lista zgłoszonych zawodników[/URL] Opłata startowa - 70zł - pierwszy pies, dwa dni - 60zł - drugi i kolejny pies, dwa dni - 60zł - pierwszy pies ,jeden dzień - 50zł - drugi i kolejny pies, jeden dzień [COLOR=darkred][B]WAŻNE![/B][/COLOR] Opłaty na miejscu w ringu nie będą przyjmowane! Wpisowe należy uiszczać przelewem lub przekazem pocztowym na konto bankowe sopockiego oddziału ZKwP: konto na [URL]http://www.sopot.zkwp.pl/oddzialy.php?oddzial=sopot[/URL] Termin wpłat upływa z dniem 31 lipca 2010r. Zawody będą odbywały się w trakcie trwania wystawy psów. Ochrona na bramie wejściowej będzie w posiadaniu listy zawodników / z zatwierdzonymi dowodami wpłat/, dzięki czemu będziecie mogli wejść bez biletu na teren wystawy. [COLOR=darkred][B]UWAGA!!![/B][/COLOR] Przesłanie zgłoszenia zobowiązuje materialnie zawodnika do uiszczenia opłaty, bez względu na to, czy wystartuje w zawodach, czy też nie. Zgłoszenie bez ponoszenia konsekwencji finansowych można wycofać tylko w porozumieniu z organizatorami do dnia 31 lipca 2010r. (włącznie) na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [COLOR=blue][B]PROGRAM III BZHAC[/B][/COLOR] SOBOTA A1 A2 A3 A0 AOPEN J0 JOPEN J0 II NIEDZIELA A1 A2 A3 A0 A1 II A2 II A3 II J0 Uwaga! Organizatorzy zastrzegają sobie możliwość zmiany kolejności biegów. [/LEFT] [/CENTER] Quote
Mokka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ojoj, wygląda na to, że latem zawody będą niemal w każdy weekend. Moniko, zmień rok w tytule topiku. Quote
MonikaSz Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Właśnie po wysłaniu postu zauważyłam błąd i nie mogę edytować ... Będę próbowa aż do oporu - dzięki. Edit: Udało się ! [SIZE=1][I]Przy okazji ... jak 'podczepić' temat ?[/I][/SIZE] Quote
LALUNA Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 A czy robicie też kwalifikacyjne w czerwcu. Bo cos była taka opcja na zebraniu w Łodzi Quote
MonikaSz Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Tak, 12-13 czerwca będą zawody kwalifikacyjne w Sopocie, ale na razie jeszcze nie mamy ustalonego sędziego. Quote
aem Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='MonikaSz']Tak, 12-13 czerwca będą zawody kwalifikacyjne w Sopocie, ale na razie jeszcze nie mamy ustalonego sędziego.[/QUOTE] Witam, czy to oznacza że aby wystartowac przy okazji Wystawy trzeba się najpierw zakwalifikować? Quote
BeataG Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='aem']Witam, czy to oznacza że aby wystartowac przy okazji Wystawy trzeba się najpierw zakwalifikować?[/QUOTE] Nie. :evil_lol: Zawody czerwcowe są kwalifikacjami do Mistrzostw Świata, zawody sierpniowe nie są kwalifikacjami do niczego, ani do nich nie ma żadnych kwalifikacji. :lol: Quote
Michał&Eli Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 [quote name='aem']Witam, czy to oznacza że aby wystartowac przy okazji Wystawy trzeba się najpierw zakwalifikować?[/QUOTE] Nie. Są to zawody na których można zakwalifikować się na Mistrzostwa Świata;) Pozdrawiam Michał Quote
aem Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='Michał&Eli']Nie. Są to zawody na których można zakwalifikować się na Mistrzostwa Świata;) Pozdrawiam Michał[/QUOTE] Ufff, tam się na razie nie pcham. Planuję w Sopocie przy okazji wystawy swój debiut w agility, czy będzie klasa dla takich ofiar losu?:) Quote
MonikaSz Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Klasa zero także będzie, także zapraszamy na debiuty i nie tylko ;-) Quote
Guptasek Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 O .! My będziemy skakać ! a w czerwcu też można na A0 ? Quote
MonikaSz Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 W czerwcu pierwszeństwo będą miały psy openowe, ponieważ to są kwalifikacje do MŚ, ale wstępnie jest przewidziana klasa 0. Jak tylko będzie więcej szczegółów - wrzucę na dogo. Quote
Guptasek Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='MonikaSz']W czerwcu pierwszeństwo będą miały psy openowe, ponieważ to są kwalifikacje do MŚ, ale wstępnie jest przewidziana klasa 0. Jak tylko będzie więcej szczegółów - wrzucę na dogo.[/QUOTE] No to czekam na więcej informacji ; )) Quote
MonikaSz Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Zaktualizowałam info na pierwszej stronie. Poniżej jeszcze mapka dojazdu: [IMG]http://agilitybat.pl/reklama_bza2/mapka_hipodrom.jpg[/IMG] Quote
magda z. Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Mam kilka fot z zawodów, super psiska, naprawdę wrażenie niesamowite:) Quote
Casablanca Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ja również się przyglądałam i w przyszłym roku mam zamiar zadebiutować w Sopocie...zobaczymy jeszcze :) Quote
wenabc Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='Casablanca']Ja również się przyglądałam i w przyszłym roku mam zamiar zadebiutować w Sopocie...zobaczymy jeszcze :)[/QUOTE] 'ooo :D Z Nariną czy Blanką? :D Quote
wenabc Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='magda z.']Mam kilka fot z zawodów, super psiska, naprawdę wrażenie niesamowite:)[/QUOTE] To wstawiaj :-) Jestem ciekawa jak było :) To nic że odbywały się w 2010 roku ;D Quote
magda z. Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='bordercollie']To wstawiaj :-) Jestem ciekawa jak było :) To nic że odbywały się w 2010 roku ;D[/QUOTE] Muszę odgrzebać, ale mam zaległe foty tez na watek swojego psa, więc jest szansa:) Quote
Recommended Posts