aro Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Tak mi chodzi po głowie rajdówka-objazdówka. 10.04 w Austrii jest Wieselburg, a 11.04 w Niemczech Drezno. Czy ktoś by się pisał na taki wyjazd ? Ps. Zwracam się do grup 3, 4, 6, 7, 8. Quote
madmax Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 My, jeśli tylko będzie interesująca obsada, bardzo chętnie:) również z Warszawy:) Quote
aro Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Madmax - to co, czekamy na obsady ? ;) Olka - Ciebie zawsze, ale z Jeleniej.... A tak serio, to jeśli będziesz chciała, to musimy pokombinować, bo ode mnie droga jest tak prosta, że taka nadróbka, to chyba zbytnie ryzyko (zważywszy, że to trzy doby w podróży). Trzeba będzie znaleźć kompromis. Prv do mnie masz. [quote name='Olka_Olga']A zabierzesz nas z Jeleniej?[/QUOTE] Quote
Impresja&Simarilion Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 ja byłabym chętna! z jadą albo dwiema seterkami angileskimi Quote
madmax Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 [quote name='aro']Madmax - to co, czekamy na obsady ? ;) [/QUOTE] Czekamy, czekamy... narazie żadnych planów na wystawowych na kwiecień nie mamy, więc fajnie byłoby się gdzieś wybrać:) Quote
limnolka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ja grupa 3, tez bym chetnie dojechal z bstoku do wwy i pojechal z Wami z jednym pieskiem na obie wystawki. Tylko jaka obsada? Quote
Roksana Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 mam chęć pojechać do Drezna, a jak Austria? bo ich strona związkowa się przeprowadza na inny serwer i nie działa :placz: Quote
Roksana Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [url]http://www.hundeausstellungen.at/[/url] znalazłam to, ale czekam na potwierdzenie rejestracji Quote
Asiaczek Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='aro']Tak mi chodzi po głowie rajdówka-objazdówka. 10.04 w Austrii jest Wieselburg, a 11.04 w Niemczech Drezno. Czy ktoś by się pisał na taki wyjazd ? Ps. Zwracam się do grup 3, 4, 6, 7, 8.[/QUOTE] No tak, a 5 grupę lekce sobie ważysz, tak? Pzdr. Quote
aro Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Asiaczku, nie lekce sobie ważę, ani 5, ani Was ;) A sprawa (u mnie ) upadła, bo się okazało, że to termin świąt i z rodziną mam ten czas spędzić, a nie na ringach.... Ps. I po cholerę Wam te parytety ?? [quote name='Asiaczek']No tak, a 5 grupę lekce sobie ważysz, tak? Pzdr.[/QUOTE] Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Po cholerę parytety, powiadasz...? Hm...... Pzdr. Quote
aro Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 [quote name='Asiaczek']Po cholerę parytety, powiadasz...? Hm...... Pzdr.[/QUOTE] No, po cholerę skoro my i tak stosujemy się do Waszych zaleceń... ;) A tak serio - ponoć mój kalendarz się posypał, bo był błędny. I jednak święta nie wypadają w ten weekend. Well, wracam do tematu - są chętni na taki wyjazd ? Pewnie obsady sędziowskie już są. Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ja zzrezygnowałam z Wieselburga... Pzdr. Quote
aro Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 [quote name='Asiaczek']Ja zzrezygnowałam z Wieselburga... Pzdr.[/QUOTE] Wow, baski siedzą w domu .... ;) Ps. Asiaczku, pewnie i tak gdzieś się spotkamy ;) Quote
Recommended Posts