Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmm cioteczki to kogo by wymyslic.Moze w tkaim razie ktos zaufany kto ma kontakt z kierowca????

ja w poniedzialek postaram sie sprzedac kilka ciuszkow w pracy.a i jutro zrobie bazarek szybko konczacy sie.

Pani Hasza tez sie dolozy do transportu

Posted

No Rambo jest o wiele lżejszy od Hasza. Są podobnej wielkości tylko że Rambo ma długie nóżki i jest chudziutki.
Nie wiem ile może być między nimi różnicy.

Posted

Cioteczki dzis lub jutro wizyta przedadopcyjna u Hasza.Domek wydaje sie super ale wiadomo trza go zinwigilowac;)
Wizyte zrobi Abrakadabra .

jak wszystko wyjdzie ok z wizyta Hasza to pojechalby wlasnie Hasz,Rambo(ewentualnie gdyby jakims cudem znalazl juz dom panstwo chetnie przeygarna Misie), i jechalby tez ALf.
ich domki sa sprawdzone.

trzymajcie kciuki:)

Posted

AGata,SOnia nie nie dla Hasza dl Gacusia

Has zjedzie do Warszawy.Dzias Abrkadabra sprawdzila domek i jest pod bardzo pozytywnym wrazeniem.

Mlodzi ludzie,maja malenka sunie Kropke z Palucha.

Wiec Hasz jedzie:) Tylko dziewczyny czy zostal wykastrowany?to wazne bo ta sunia nie byla jeszcze sterylizowana.

trzymam kciuki:)

Posted

Hasz już po kastracji.
Nawet był telefon do schroniska jakaś pani chciała adoptować Hasza do Poznania a pracownica powiedział że jedzie do Warszawy:)

Posted

Tia tov super ,ze tak powiedzieli jej;)domek na Hasza czeka niecierpliwie:)
trzymam kciuki z aten piatek.wyslalam dane adoptujacych Toli.

Tolu moglabys przeslac adres Pani od Alfa naszemu kochanemu kierowcy ?bo ona nie baedize w stanie odebrac go przy C.H Arkadie tak jak Pani Hsza i Ramba(lub Misi jak ramba nie bedzie).

Tia ja jestem ciekawa skad ta Pani wynalazla Hasza co dzwonila?

Posted

Ola la napisał(a):

Tia ja jestem ciekawa skad ta Pani wynalazla Hasza co dzwonila?

Nie mam pojęcia ale była bardzo zła że go nie dostanie i jeżeli Hasz nie pojedzie w ten piątek to ona zaadoptuje go w sobote, nawet nie wiem jakie będzie miał warunki i wgl.

Posted

ojno wlasnie skoro jest taka chetna do pomocy to moze wziazc innego potrzebujacego psia a nie zloscic sie ze nie dostanie Hasza....super podejscie normalnie.
Niech adoptuje np Gacusia.

Posted

Uparła się na niego i już...i innego nie chce!
Tyle czasu nikt go nie chciał tyle musiał przejść w schronisku a teraz co chwile ktoś go chce.

Posted

Cioteczki bo przyszla Pani Hasza czyta jego watek i w razie gdyby ta pani naprawde chciala Hasza i sprawdzilibysmy dokladnie ten domek to moze zaadoptowac Gacusia zeby obydwa psiaki skorzystaly.....no ale tylko jesli sprawdzimy ten domek co jest malo pradopodobne bo juz w piatek transport.
tylko czy macier numer do tej babki z Poznania co chce Hasza i tylko Hasza?i kto by ja sprawdzil?
i vzy Gacus jest wykastrowany?

no ale wiadomo nie mozemy decydowac pochopnie zeby Hasz w koncu bez domku nie zostal jak jej sie odwidzi:(

Posted

Ta pani ma niby dzwonić w sobotę a jak nie zadzwoni to klapa.
Nie mamy z nią żadnego kontaktu i nawet nikogo nie ma do sprawdzenia domku, kto wie czy by się wogóle zgodziła na takie coś.Moim zdaniem Hasz powinien trafić do tej pani w Warszawie, domek sprawdzony, transport załatwiony...
A Hasz powinien trafić do porządnej właścicielki i kochającego domu.
Gacusiowi pewnie też coś niedługo znajdziemy, Gacek nie jest wykastrowany.

Posted

Tez tak mysle Tia.skoro z babka nie ma kontaktu.

z reszta przyszla Pani Hasza w zyciu nie zgodzilaby sie wydac go do niesprawdzonego domku.
Ja mam juz na oku domek dla Gacka w sumie.W piatek idzie tam na wizyte przedadopcyjno-prezentacyjna Agata,SOnia

a domek ktory czeka na Hasza jest naprawde super:)
Pani jest w nim zakochana.Jest tez pod wielkim wrazeniem tego co robimy dla psiakow na dogo.Pewnie niedlugo tez sie zarejestruje;)i bedziemy mieli ciagle swiezutkie wiesci z haszowego zycia:)

i nowego dogomaniaka z wielkim sercem w naszych szeregach:)

Czeka na Haszunia.Milosci od pierwszego wejrzenia:)

ale sie ciesze.

postaram sie tez wciagnac na dogo pania od Ramba i Alfa ;)