Wala2006 Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 HASZ Jest to około 3 letni mały piesek. Jest spokojny. Bardzo bojaźliwy w stosunku do psów. Strasznie się ich boi:-(. Cały czas siedzi pod budami (wykopał sobie "tunel" pod budy). Gdy już wyjdzie psy go przeganiają. Do ludzi jest trochę nieśmiały, trzeba troszkę cierpliwości do tego psiaka. Osoba która go weźmie powinna z nim spędzać dużo czasu. Mały spokojny, przyjacielski lecz do nieznajomych podchodzi z dystansem, ale jak się już przyzwyczai to jest bardzo wierny i nie odstąpi na krok. Jest tak śliczny i uroczy, że trudno go przereklamować. W schronisko od 2008 roku. Lubi spacery po lesie i bawić się z innymi pieskami podczas spaceru ;) Najbardziej lubi spacery z wolontariuszką Kasią, do której się przyzwyczaił i wszędzie za nią chodzi, dzięki niej nie jest już takim bojaźliwym psiakiem. Nadaje się do mieszkania w bloku. Byłby wspaniałym towarzyszem rodziny. Hasz to jest taki nasz mały leniuszek :) Nie jest zbytnio energiczny, ale lubi się bawić i biegać. Czeka na ten jego wymarzony domek, którego jeszcze nie miał :placz: Obecnie znajduje się w SCHRONISKU DLA PSÓW "AZOREK" W OBORNIKACH WLKP. Pomagamy w dowozie na terenie całej Polski. Kontakt: e-mail: [email protected] tel: 693 502 987 lub 505 775 740 Ogłoszenia: pies.pl psy.pl nasza-klasa.pl ojej.pl aleOkazja.pl Quote
Lilmo Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 O Boziu... kolejny przestraszony maluszek :( Quote
Tia Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 :multi:Hasiu Hops do góry! BANERKI HASZA podlinkowane: Quote
kasia14 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Piękna psinka, niestety nie mogę pomóc, koniecznie trzeba mu zrobić allegro może ktoś go wypatrzy.... ;) Quote
Kasia77 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 kasia14 napisał(a):Piękna psinka, niestety nie mogę pomóc, koniecznie trzeba mu zrobić allegro może ktoś go wypatrzy.... ;) ogłoszenia niezbędne,bez tego nic nie ruszy... Ja mam z Oborników na tymczasie ciągle Ząbka -jamnikowatego piesia,może ten mały też doczeka szczęścia Quote
Wala2006 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Czy ktoś może zrobić Haszowi Allegro?? Quote
Tia Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ogłoszenia: psy.pl ojej.pl nasza-klasa.pl aleOkazja.pl jak na razie tyle mogłam zrobić:) Quote
Chantal10 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Prześliczny piesek, ma taki mądre oczy!! Hopsa do góry Leniuszku!! Quote
Chantal10 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Hop do góry! Nie będzie ciszy na wątku, cioteczki nie pozwolą :-) Quote
Wala2006 Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 No właśnie nie morze być cicho :)) Quote
Tia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Wala skoro chciałaś, żeby w ogłoszeniach pojawił się twój nr telefonu to dlaczego cały czas masz wyłączony a teraz masz inny numer:shake:...może akurat ktoś dzwonił w sprawie Hasza!:angryy: Quote
Tola^^ Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 I znowu cisza może ktoś zrobi jakieś ogłoszenia? Quote
Wala2006 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Hasio nie jest już takim leniuszkiem teraz się rozbawił i naspacerach bawi się z innymi psiakami :) Quote
Tia Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Podnoszę na pierwszą! Dlaczego tu tak cichutko, czy nikt nie zechce ci pomóc?? Quote
Ola la Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Przeslalam Hasza Panstwu z Warszawy:) Bardzo fajny domek:-D maja dzwonic rano co zdecydowali;) tylko ten transport oborniki - warszawa....... Quote
Tola^^ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Jak fajnie gdyby się udało... Hasio ma być teraz kastrowany może wtedy go nie będą gryźć... Bo w schronie jest parę psów po kastracji i ich wcale nie gryzą. A Ci państw mają jakieś jeszcze psy?? Quote
Ola la Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 niet zmarl im psiak maja mi dac znac jutro. Jesli by sie zdecydowali to moze ty im wiecej o nim poopowiadasz czy cos;) a i dzwonila znow Pani od ALfika ,ze czeka na niego :) Quote
Recommended Posts