Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HASZ

Jest to około 3 letni mały piesek. Jest spokojny. Bardzo bojaźliwy w stosunku do psów.
Strasznie się ich boi:-(. Cały czas siedzi pod budami (wykopał sobie "tunel" pod budy). Gdy już wyjdzie psy go przeganiają. Do ludzi jest trochę nieśmiały, trzeba troszkę cierpliwości do tego psiaka.

Osoba która go weźmie powinna z nim spędzać dużo czasu. Mały spokojny, przyjacielski lecz do nieznajomych podchodzi z dystansem, ale jak się już przyzwyczai to jest bardzo wierny i nie odstąpi na krok. Jest tak śliczny i uroczy, że trudno go przereklamować. W schronisko od 2008 roku. Lubi spacery po lesie i bawić się z innymi pieskami podczas spaceru ;)

Najbardziej lubi spacery z wolontariuszką Kasią, do której się przyzwyczaił i wszędzie za nią chodzi, dzięki niej nie jest już takim bojaźliwym psiakiem. Nadaje się do mieszkania w bloku. Byłby wspaniałym towarzyszem rodziny.

Hasz to jest taki nasz mały leniuszek :) Nie jest zbytnio energiczny, ale lubi się bawić i biegać. Czeka na ten jego wymarzony domek, którego jeszcze nie miał :placz:

Obecnie znajduje się w SCHRONISKU DLA PSÓW "AZOREK" W OBORNIKACH WLKP.
Pomagamy w dowozie na terenie całej Polski.

Kontakt:
e-mail: [email protected]
tel: 693 502 987
lub

505 775 740

Ogłoszenia:
pies.pl
psy.pl
nasza-klasa.pl
ojej.pl
aleOkazja.pl

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasia14 napisał(a):
Piękna psinka, niestety nie mogę pomóc, koniecznie trzeba mu zrobić allegro może ktoś go wypatrzy.... ;)

ogłoszenia niezbędne,bez tego nic nie ruszy...
Ja mam z Oborników na tymczasie ciągle Ząbka -jamnikowatego piesia,może ten mały też doczeka szczęścia

Posted

Wala skoro chciałaś, żeby w ogłoszeniach pojawił się twój nr telefonu to dlaczego cały czas masz wyłączony a teraz masz inny numer:shake:...może akurat ktoś dzwonił w sprawie Hasza!:angryy:

Posted

Jak fajnie gdyby się udało...
Hasio ma być teraz kastrowany może wtedy go nie będą gryźć...
Bo w schronie jest parę psów po kastracji i ich wcale nie gryzą.
A Ci państw mają jakieś jeszcze psy??

Posted

niet zmarl im psiak maja mi dac znac jutro.
Jesli by sie zdecydowali to moze ty im wiecej o nim poopowiadasz czy cos;)
a i dzwonila znow Pani od ALfika ,ze czeka na niego :)