Aga K Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 oj,tak sie rozpisałam,że zapomniałam napisać o jaką rase chodzi!!! Zaba dzięki za przypomnienie. Chodzi mi,a raczej mojej koleżance o bassety.Jeszcze raz przepraszam :lol::lol::lol: Zakochani są wśród nas Quote
KITKA I EBRA Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 ja kupiłam grzywacza chińskiego z ładnym zgryzem za 1000 coś złotych u pani Supronowicz...to już przesada zeby tyle płacic!:-?nono!:crazyeye: zaraz coś wyśle! [usuniete linki do aukcji allegro] wątpie ze to grzywacze nie przyglądałam sie czasami ludzie wstawiają głupoty.widzialam kiedyś jak ktos powstawial pitbule zanim bullterierów.:evil_lol: Quote
kate8828 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Kitka, sama chcesz rozmnozyć swoja suke z rowodowym psem i miec rodowodowe małe i Twoi rodzice musza założyc hodowle itd, a dajesz linki na allegro do cześci bezpapierowych psow, popierasz pseudohodowle? Quote
Ilka21 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Kitka i Ebra wiem,ze jestes bardzo młodziutka, z tego co pamietam to masz ok.10lat, dlatego mam bardzo dużo dystansu do tego co piszesz....ale trzeba się zastanowić co się pisze. Bardzo proszę,żebyś nie wstawiała takich ogłoszeń z allegro ani nie pisała post pod postem bez sensu bo tego robić nie można.Bardzo proszę moda o usuniecie linków z allegro,które podała Kitka i Ebra.Nikt na dogomanii nie promuje bezsensownego rozmnażania zwierząt dlatego też nie dajemy tu ogłoszeń bez papierowych psiaków - tyle jest bid w schronie i jak chcesz to tamte możesz ogłaszać i wtedy bardzo pomożesz(bo pieski ze schroniska jak najbardziej można podawać albo jak jakiś szuka domu za darmo i wykopiesz to na allegro bub gdzies indziej). A pomyśl czy jest przesada pacić 1000zł za pieska....przecież hodowca ponosi koszty wystawy, dobre karmy jak suka w ciąży, samo krycie jest wydatkiem - jestem ciekawa czy twoi rodzice będa szczeniaczki taniej sprzedawali no chyba,ze będzie rozmnażania bez papierów co dla mnie jest totalną głupotą bo jak widać już grzywaczy sporo w schroniskach... Quote
ecencia Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Od jakiegoś czasu interesuje się grzywaczami i zdecydowałam się na sunie pp teraz szukam maleństwa. Może ktoś z was wie gdzie urodziły się lub niedługo urodzą grzywki? Sunia nie musi być wystawowa ważne zeby miała metryczkę. :) Quote
Ilka21 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Pochodź po stronach hodowli bo wtedy najlepiej zobaczysz co cię zainteresuje,ja niestety nie pomogę ci za wiele bo pamiętam gdzie teraz są jeszcze dostępne sunie pp Quote
Recommended Posts