Nugatika Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Nugatowa fotki jak zawsze super! A Alzacja jest boska! :) Nugat, no jak wszystkie Nugaty - slicznyyyy :) Quote
Nugatowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='wiq']red dingo odpada przez tą kostkę:lol: ruby cube od dawna mi się podoba... chyba zdecyduję się na coś na żywo, na wystawie..[/quote] Ehhh mi się ta kostka podoba :razz: [quote name='Nugatika']Nugatowa fotki jak zawsze super! A Alzacja jest boska! :) Nugat, no jak wszystkie Nugaty - slicznyyyy :)[/quote] Dzięki :cool3: A co u Twojego Nugxa ? Ahh dzisiaj mam taki dzień, że n9ie wiem co się dzieje. Chyba przesilenie wiosenne Quote
wiq Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 heh, ale wiesz, co Ci powiem? ten red hibiscus za mną chodzi...:lol: Quote
Nugatowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='wiq']heh, ale wiesz, co Ci powiem? ten red hibiscus za mną chodzi...:lol:[/quote] No i prawidłowo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: J atam bym sie nie zastanawiała Quote
anetta Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ale mialyscie swietny spacer z tyloma seterami :loveu::loveu: Nugacik piekny :loveu: Quote
Nugatowa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='wiq']i chyba tak zrobię:evil_lol:[/quote] Jasne :razz: bede pierwsza do podziwiania [quote name='anetta']Ale mialyscie swietny spacer z tyloma seterami :loveu::loveu: Nugacik piekny :loveu:[/quote] :oops: :oops: :oops: Spacer byl wspaniały ! Quote
sylrwia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Nugatowa']Ad 1 Sywlia może kupisz, reproduktor ch.pl jeszcze prawiczek ??? :evil_lol: :cool3: [/quote] A jest na sprzedaż??:cool3: Quote
resuruss Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Nugacik :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Achhhhhhhhhh, słodyczek moj kochany :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Nugatowa Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='sylrwia']A jest na sprzedaż??:cool3:[/quote] Baaaaaaaaaaa :cool3: plus 15 kg worek Hilssa i legowisko :evil_lol: :evil_lol: [quote name='wiq']Super banner:D[/quote] Trochę dziewczęcy :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :cool3: [quote name='resuruss']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Nugacik :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Achhhhhhhhhh, słodyczek moj kochany :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Aniuuuuuuuuuuuuu............... Quote
resuruss Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Juz sie nie mogę doczekac jak go w Opolu wymiziam :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sylrwia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Nugatowa']Baaaaaaaaaaa :cool3: plus 15 kg worek Hilssa i legowisko :evil_lol: :evil_lol: [/quote] Będziesz Nugatem w Opolu? Jeśli tak to sprawdzimy jak chłopaki na siebei reagują imożemy się dogadywać co do warunków :diabloti: A banerek faktycznie elegancki.:loveu: Quote
Nugatowa Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='wiq']e tam, wiosenny:cool3:[/quote] :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: No tak! i co kupujesz hibiscusa [quote name='resuruss']Juz sie nie mogę doczekac jak go w Opolu wymiziam :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] ANiu ale Nugx nie jest zgłoszony do opola :shake: ja jade z Velurem A przyezdzam do Was na majówkę więc nadrobisz :multi: Quote
Nugatowa Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='sylrwia']Będziesz Nugatem w Opolu? Jeśli tak to sprawdzimy jak chłopaki na siebei reagują imożemy się dogadywać co do warunków :diabloti: A banerek faktycznie elegancki.:loveu:[/quote] Nie, bedzie tlyko moja osoba w Opolu Na PW podam Ci numer konta :evil_lol: :evil_lol: Quote
resuruss Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Ano tak :loveu: .A potem znow bede miała okazje jak pojade na badania z Bułką :multi: Quote
Nugatowa Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 :evil_lol: [quote name='resuruss']:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Ano tak :loveu: .A potem znow bede miała okazje jak pojade na badania z Bułką :multi:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to sie bedzie dzialo Nugat to jeden mamicycek wiec mam nadzieje ze harry go nie zje :evil_lol: :evil_lol: :cool3: Quote
resuruss Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Harry na pewno nie ;) ,ja bym tam bardziej bała sie Bułkowizny :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='resuruss']Harry na pewno nie ;) ,ja bym tam bardziej bała sie Bułkowizny :evil_lol:[/quote] To juz kwestia Nugatowego zachowania Quote
sylrwia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Składam reklamacje Twój baner nie linkuje do strony Nugata:cool1: Quote
resuruss Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ja mysle ,ze Nuxik jest bardzo kulturalny :loveu: A Bułkowica ostatnio miewa humorki ,po cieczkowe chyba ,bo jak ją tylko cos smyrkie w okolice "ogonową" to od razu jak szczypawka atakuje . Raz jej sie nawet pomyliło i na Tosiową skoczyła :evil_lol: ....ach jak sie pieknie wycofywała potem :evil_lol: ,a Tosiowa stała sobie tylko zdziwiona co Bułce odbija. Quote
Nugatowa Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='sylrwia']Składam reklamacje Twój baner nie linkuje do strony Nugata:cool1:[/quote] No bo nie podlączyłam :evil_lol: :evil_lol: [quote name='resuruss']Ja mysle ,ze Nuxik jest bardzo kulturalny :loveu: A Bułkowica ostatnio miewa humorki ,po cieczkowe chyba ,bo jak ją tylko cos smyrkie w okolice "ogonową" to od razu jak szczypawka atakuje . Raz jej sie nawet pomyliło i na Tosiową skoczyła :evil_lol: ....ach jak sie pieknie wycofywała potem :evil_lol: ,a Tosiowa stała sobie tylko zdziwiona co Bułce odbija.[/quote] Czy tą Grahamkę pogieło ?!?!??! :-o :-o :-o Nie widzialaś jego zalotów mozna paść trupem Quote
resuruss Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 No Grahamka tak ma po cieczce ...zresztą w trakcie cieczki tez ...nawet w "tych dniach" za Chiny sie powąchac nie da :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='resuruss']No Grahamka tak ma po cieczce ...zresztą w trakcie cieczki tez ...nawet w "tych dniach" za Chiny sie powąchac nie da :evil_lol:[/quote] No to Aniu szykuje nam się niezłe Party może by Weszka przyszła, co ?:multi: :evil_lol: Quote
Recommended Posts