mari23 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Kazan mieszkał w domu z ogrodem, spał w domu na fotelu, potrafi zachować czystość. Teraz jest w hotelu w Wałbrzychu.Na koty nie był sprawdzany,do innych psów nie wykazywał agresji, ale zaczepiony pewnie nie ustąpi, ma dominującą raczej naturę. Jest żywym, energicznym, przemiłym psem, kontaktowym i mądrym. Nawet, kiedy jechał samochodem po raz pierwszy w życiu - zachowywał się wzorowo. xmartix - podaj mi na PW adres mailowy (chyba nawet mam, ale nie pamietam, który to:)) - wyślę fotki i nr tel. Quote
xmartix Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [email][email protected][/email] albo [email][email protected][/email] Quote
mari23 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/threads/175440-Ogarowaty-nadal-czeka-na-czA-owieka?p=13738558#post13738558[/url] Kazan ma drugi wątek - aktualny bardziej... a fotki już wysyłam (ten pierwszy adres miałam :)) Quote
Recommended Posts