kora78 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 on dopiero co zjechał, jeszcze 2 tyg kwarantanna i oby poprzedni w łaściciel się zgłosił, poczekam więc. Choć z opiwieści praciwników, pies byłzgłąszany jako do oddania, schron takich psów nie przyjmuje, więc przywiązali go do słupa, czy coś i porzucili!! taki ładny pies! a mix jest wynikiem nieodpowiedzialnego rozmnażania, bierze się łepek za dpuszczanie suki i wychodzi taki misz masz :( Quote
kizimizi Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='andzia69']załóż nowy watek;) mam nadzieję, że sunieczka dobrze trafiła[/QUOTE] Matko, Andzia ty wiesz jak jest. Ja mam złe pzrezcucia co do niej bo juz jeden pies była wydawany właścicielowi, który ją dopuszczał i wyrzucał później:shake: I oni o tym wiedzieli i wydawali! Na wszelki wypadek jeszcze go nie zamykam bo jeżeli prawdą jest co kora dowiedziała sie przez tel. to sunia ma problemy z zostawaniem samemu, wiec moze szybko wrócić. Tfu tfu, wypluwam! Quote
kora78 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 racja, może wrócić, jak nowy dom zobaczy, że sunia niszczy. ale tak,zy siak, nie ma co podbijać wątku chwilowo. można zająć się innymi Quote
kora78 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 boksik trafi na strone sos bokserom :) Quote
kora78 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 http://www.bokserywpotrzebie.pl/psy/bilboschronisko.htm Bilbo :) Quote
_ogonek_ Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Witam i zaznaczam wątek. Jak się ma sunieczka? Quote
kora78 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 sunieczka wyszła ze schronu do domku już jakiś czas temu ;) Quote
_ogonek_ Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 o.. NIESPODZIANKA ;) w takim razie zmieńcie tytulik wątku ;) bo ja tu już weszłam z sercem w gardle :) Quote
kizimizi Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 właśnie na razie nie zmieniamy bo z tego co nam siie udało dowiedzieć to sunia niszczy przedmioty gdy zostaje sama. ponadto poszła jako niewysterylizowana i obawiamy sie, ze moze nieszczęśliwie wrócić. Stad wątek trzymamy. Quote
_ogonek_ Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 A, rozumiem... Kurczę, trzymam kciuki za to żeby jednak jej się udało... Mamy w schronisku sunię dobiśkową (ale raczej mieszańca) i też niszczy, i to nie tylko jak jest sama.... Quote
Recommended Posts