Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

on dopiero co zjechał, jeszcze 2 tyg kwarantanna i oby poprzedni w łaściciel się zgłosił, poczekam więc. Choć z opiwieści praciwników, pies byłzgłąszany jako do oddania, schron takich psów nie przyjmuje, więc przywiązali go do słupa, czy coś i porzucili!! taki ładny pies! a mix jest wynikiem nieodpowiedzialnego rozmnażania, bierze się łepek za dpuszczanie suki i wychodzi taki misz masz :(

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andzia69']załóż nowy watek;)

mam nadzieję, że sunieczka dobrze trafiła[/QUOTE]

Matko, Andzia ty wiesz jak jest. Ja mam złe pzrezcucia co do niej bo juz jeden pies była wydawany właścicielowi, który ją dopuszczał i wyrzucał później:shake: I oni o tym wiedzieli i wydawali!

Na wszelki wypadek jeszcze go nie zamykam bo jeżeli prawdą jest co kora dowiedziała sie przez tel. to sunia ma problemy z zostawaniem samemu, wiec moze szybko wrócić.

Tfu tfu, wypluwam!

• 2 weeks later...
Posted

właśnie na razie nie zmieniamy bo z tego co nam siie udało dowiedzieć to sunia niszczy przedmioty gdy zostaje sama. ponadto poszła jako niewysterylizowana i obawiamy sie, ze moze nieszczęśliwie wrócić. Stad wątek trzymamy.

Posted

A, rozumiem...

Kurczę, trzymam kciuki za to żeby jednak jej się udało...

Mamy w schronisku sunię dobiśkową (ale raczej mieszańca) i też niszczy, i to nie tylko jak jest sama....