Olga7 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Rozumiem ,ze psy już w Jeziorku i brakuje wam kasy jeszcze ? ja dorzucę grosik -jako wplaty jednorazowe/ale częste/ -jedynie 5 zl-na razie wiecej nie dam rady -prosze o konto na pw ..fajne psy -ladne urwisy ..:p i mile takie -może trafi sie im dom lada m-c .. i rozsylajcie watek -nawet jesli wplaty bedą jednorazowe .. też sie uzbiera ... Quote
obraczus87 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Olga - psy zostały przeniesione do Popielarni do Hoteliku AlinyS. Koszt pobytu psów to 500zl miesiecznie. Warunki domowe, cieply pokoik i mnostwo milosci. BRAKUJE CIAGLE KASY!!!!!!!!!!! A u AlinyS maja kontakt z czlowiekiem!!! Quote
Olga7 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Rozumiem obraczus -lepsze to na pewno niż kopniaki i tluczenie w nie ceglami przez tamtego chama i prostaka/zeby go pokaralo w życiu mocno za to /...A bylaś może w tym Jaktorowie-Popielarni osobiście i wiesz jak tam to wszystko wygląda? Masz tam dość blisko chyba -nie tak jak inni .Czy ona zajmuje się tymi psami sama -bo chwali się doświadczeniem ? To takie fajne ,b.ladne psy .Tyle strachu i bolu już przeżyly biedne .. Quote
Kinia1984 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Ja bylam osobiscie u Aliny S. Warunki ok, najwazniejsze ze psiaki nie sa w boksach tylko w pokoikach. Pani Alinie pomaga Pani Iwona, bardzo sympatyczna osoba. Z tego co mowila to jezdzi takze na szkolenia. Ode mnie to tez kawalek rowno 100 km... Quote
obraczus87 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Moje psiaki były i beda u pani Alinki w domku. W Popielarni nie bylam jeszcze. Quote
DAGA1505 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Jestem lecz niestety nie mogę pomóc finansowo:-( Biedne psiaki.Rozumiem że psiaki już zabrane i są w dt ? Quote
emilak Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 tak chłopaki są już w hoteliku, ale niestety brakuje nam deklaracji i to aż 170 zł:( Quote
Yana Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 w styczniu mogę dorzucić 20zł, na razie jednorazowo Quote
obraczus87 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 do góry!!!! chlopaki szukaja stalych deklaracji!!! Quote
emilak Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='Yana']w styczniu mogę dorzucić 20zł, na razie jednorazowo[/QUOTE] dziękujemy:) Quote
zuzlikowa Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Psiaczki...nie mogę pomóc finansowo,choć bardzo bym chciała...będę wpadać,może znajdzie się inny sposób bym Wam pomogła...tak bardzo trzymamy za Was kciuki z Bercikiem i Zuzią... Quote
DAGA1505 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 dwadzieścia zł to już dużo nie wiem co to za ostatnio natłok nieszczęść i ta znieczulica:-(Moje stowaryszenie również wałczy aby odebrać psy panu który ma na nie umowy psy odchodzą na naszych oczach...Hess jak wykazała sekcja zwłok które "ukradliśmy" z boksu umarł z głodu i wyziębiena- brak treści pokarmowej i zresztą zostałyśmy oskarżone o włamanie na policji.Azyl który jest dla nich piekłem został przed nami zamknięty na kłudki hessem zabraliśmy 19kg bokserke i starszego psa:-(sorry za offale szukam pomocy gdzie mogę.Pomożecie?Już 3 psy tam w ciągu ostatnich 2mc odeszły w strasznych męczarniach:-(Byłyśmy u prezydeta miasta,na policji lecz tu chodzi też o czas.Błagam.. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/174593-NiAE-szczAE-A-liwe-i-maltretowane-boksery-pilnie-poszukujAE-domA-w-POMA-A-CIE-JE-URATOWAAE[/URL] tu opis hessa i trudi(już w dt) trzeba jeszcze zabrać te [URL]http://www.dogomania.pl/threads/174591-Bumek-pilnie-potrzebny-chociaA-DT[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/176004-CzeA-AE-tu-Saba-Podarujesz-mi-dom[/URL] , [URL]http://www.dogomania.pl/threads/174607-StraciA-am-nadziejAE-i-chAE-AE-A-ycia-Pozwolicie-mi-umrzeAE[/URL] , [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175902-2-miesiAE-czna-Kora-i-tylko-tydzieA-na-znalezienie-domu[/URL] Quote
Kinia1984 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 boze gdzie ty jestes??? co z tym ludzmi?? :( Quote
DAGA1505 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Głogów.zdaje sobie sprawe że nie tylko my potrzebujemy pomocy ale tu sprawa jest alarmująca.Psy zamarzają wiekszość nie ma bud a jak ma to 2 ściamy oparte o beton i są karmone ok 3 razy w tygodniu.One tam wszystkiem poumierają:-(byliśmy w lokalnej telewizji wyszedł program interwencja polsatu też ma się tam pojawić ale w to wątpie.Ten co ma umowe nie wpuści ich tam tak jak nas.Kiedyś tam mogliśmy przychodziliśmy przynosciliśmy ciepłe jedzenie wode sprzątaliśmy teraz kłudka została zamknięta ponieważ też wystartowaliśmy w przetergu o wyłapywanie psów...Pomożecie? Quote
Kinia1984 Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 a Izba weterynaryjna, inspektorat sanitarny.? probowalyscie tam? czy to miejsce gdzie sa psy nosi nazwe schroniska, czy maja jakas umowe z weterynarzem ktory zajmuje sie psami? bo jesli to schronisko, azyl to musza miec weterynarza... Quote
Awit Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Boże tragedia w tym Głogowie:-( A jak nasze chłopaki u Alinki? Quote
Kinia1984 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 wlasnie Alinko jak chlopaki....? Quote
Kinia1984 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 wznowilam allegro... [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=863299483[/url] Quote
Emigrantka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [B][COLOR=blue]100-115 zlotych[/COLOR][/B] (zalezy od przelicznika, bedzie 25 funtow) ode mnie przekaze [COLOR=blue]zaraz po 6 stycznia[/COLOR] jak GosiaMarta bedzie w Polsce to biedakom ode mnie na konto wplaci. Stad nie wysle bo za drogo wychodzi, szkoda marnowac na przesylki.. Prosze a numer konta dla tych biedakow na priva. dziekuje Quote
Kinia1984 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 nr konta emigrantko jest na pierwszej stronie w pierwszym poście:) bardzo dziekujemy:) Quote
Emigrantka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ok, dzieki - w pracy jestem to nie zauwazylam.....O Bozeeeeeeeeeeeeeeee ile tu wszedzie psiego nieszczescia :( Quote
Kinia1984 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 duzo za duzo...ale dopiero sie zacznie sezon nieudanych prezentow gwiazdkowych w postaci puchatych szczeniakow...obym sie mylila... Quote
Recommended Posts