g_o_n_i_a Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='Cambel']Ja chciałam takowy załozyć, niestety nie posiadam takich na rok 2008, a po co mi liczyc do konca tego roku ? :eviltong: Chyba, że do ferii, bo w tym roku mamy najwcześniej... I jak ładnie skacze Nie wiem co ja w nim widzę, ale mi się podoba No ale moda na szczęście minęła..Teraz wg mnie 'rządzą' Labradory... :roll: A takie mody źle dzialają na rasy, zanika ich urok w tylu sztukach... Moim marzeniem są 3 psy, 2 bidy i rasowiec, jak z tym będzie to nie wiem, z tym ostatnim pewnie będą jakieś kłopoty... Hohoo a co to się stało, taka nagła zmiana planów :eviltong: Ja mam w tym roku 4 lekcje polskiego, ogółem tygodniowo mam 31 lekcji. :razz: Moja nowa matematyczka jest co najmniej...dziwna. :cool1: Ja ostatnio z drobiazgów, ale takich 1,2,5, 10, 20 gr > uzbierałam 15 zł :mdleje: Tyle, że do tej skarbonki to bym najchętniej papierki wkładała :evil_lol: Że co? :crazyeye: /ale tam ładnie mają :loveu:/ [SIZE=2]http://img406.imageshack.us/img406/5720/96774800nh6.jpg http://img50.imageshack.us/img50/1308/87874298xs5.jpg Bosko wygląda Dżek :multi: To chyba jeszcze wakacyjne zdjęcia? ... Poziom Wisłoka jest naprawdę wysoki, jak jeszcze kilka dni popada, to Wisłok wyleje... I gdzie ja będę z Megulcem na spacery śmigać? :płacz: Kurcze ja bym chciała zeby czas leciał w szkole szybciej, a na weekendzie tak wolniuuutko :eviltong: A nie tu juz sobote, jutro niedziela i co - znow zapieprzac 5 dni w szkole. I tak przez 41 tygodni :evil_lol: :evil_lol: Nom, ferie mamy w tym roku jako pierwsi. I w ogole to dłuższego zadnego weekendu nie ma aż do listopada. Potem świeta w grudniu. Ferie w styczniu. W marcu swieta Wielkanocne. No i maj nam przepada prawie cały przez matury, przez weekend majowy i Boze Ciało. ;) :razz: Nom musimy sie kiedys ugadac na jakis spacerro co by Azula mogla troche poskikac z Toba :evil_lol: Niestety, taka "moda" :shake: Ta, zanim ja namowie rodzine na drugiego psa, to Azula bedze babcią albo ja wyniose sie z tad :evil_lol: :evil_lol: Zmiana planow - uch tak wyszlo po prostu. Trudno sie mowi, jak dla mnie to ja wolałabym miec wakacje i tyle. :roll: :evil_lol: Ja kiedys z takich grosikow to mialam cos z 30zł :evil_lol: Ale papierki to co innego hmmmmmmmmmm :diabloti: :evil_lol: Zrobilismy włama, bo drzwi były otwarte tzn. w takim stanie, jakbys zamykała drzwi na klucz, ale nie zamknęłas na klamkę, wiec drzwi są takie uchylone :diabloti: No i zagladnelismy tam z psiakami. Fajnie tam maja :loveu: Zdjęcia są oczywiscie wakacyjne uch, kiedy to było.... :-( Widziałam ostatnio, kurdesz moglaby sie ta pogoda uspokoic :roll: Quote
Cambel&Megi Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Kurcze ja bym chciała zeby czas leciał w szkole szybciej, a na weekendzie tak wolniuuutko :eviltong: A nie tu juz sobote, jutro niedziela i co - znow zapieprzac 5 dni w szkole. I tak przez 41 tygodni :evil_lol: :evil_lol: Nom, ferie mamy w tym roku jako pierwsi. I w ogole to dłuższego zadnego weekendu nie ma aż do listopada. Potem świeta w grudniu. Ferie w styczniu. W marcu swieta Wielkanocne. No i maj nam przepada prawie cały przez matury, przez weekend majowy i Boze Ciało. ;) :razz: Nom musimy sie kiedys ugadac na jakis spacerro co by Azula mogla troche poskikac z Toba :evil_lol: Niestety, taka "moda" :shake: Ta, zanim ja namowie rodzine na drugiego psa, to Azula bedze babcią albo ja wyniose sie z tad :evil_lol: :evil_lol: Zmiana planow - uch tak wyszlo po prostu. Trudno sie mowi, jak dla mnie to ja wolałabym miec wakacje i tyle. :roll: :evil_lol: Ja kiedys z takich grosikow to mialam cos z 30zł :evil_lol: Ale papierki to co innego hmmmmmmmmmm :diabloti: :evil_lol: Zrobilismy włama, bo drzwi były otwarte tzn. w takim stanie, jakbys zamykała drzwi na klucz, ale nie zamknęłas na klamkę, wiec drzwi są takie uchylone :diabloti: No i zagladnelismy tam z psiakami. Fajnie tam maja :loveu: Zdjęcia są oczywiscie wakacyjne uch, kiedy to było.... :-( Widziałam ostatnio, kurdesz moglaby sie ta pogoda uspokoic :roll: Ooo popieram...Tam to te minuty się tak ciagną, ja już nawet nie liczę, ile do dzwonka...Chociaż zadziwiająco szybko mi matematyka mija :razz: 41 tygodni :shake::shake: Meee mnie matury niestety nie dotyczą :placz: Nuuu :loveu::loveu: Wczoraj Lenka skakała przez ławki :evil_lol: No ja będę próbować wprowadzic akcję 'drugi pies' na przyszłe wakacje :diabloti: Ja też bym wolała wakacje..... :roll::roll: Hohooo to to cięzkie musiało być :eviltong: No wiecie Wy co? .......POLICJAAAAA! Masakra.....Jeszcze tyle do następnych ... :shake: Quote
Matusz Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Witamy wieczornie ;) śliczne fotki :):loveu: Quote
:: FiGa :: Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Ale to nie była typowa psiara, to było "tak przy okazji", ona wolała się ślinic na widok kompa. :evil_lol: W nowej klasie na 22 osoby jestem ja + jedna dziewczyna, ktora ogolnie lubi zwierzaki. ;) No wlasnie ja tez tak podchodze do tego - tym czym ja się interesuje to moja sprawa. ;) Kwestia gustu, upodobań... Boszz, nie moja wina, ze jestem taka sierota. :razz: Przepraszam :-( :oops: Ja bym umarła ze szczęscia gdyby był ktoś kto choć lubi zwierzaki - poza jadzikową ;) bo ona kariere robi i możliwe że zostane w przeworsku sama.. :roll: Ach tak.. geny :evil_lol: Quote
anetta Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Cześć :p :scream_3: O bosh, ten BB to porażka :roll: Przeskakiwałam z kanalu na kanał i natknęłam się na BB...i zaczęłam oglądąć z ciekawości. Ten Tomasz wygląda jakby całe życie pił a te panny to ja nie wiem skąd oni je wzięli :shake: Zwłaszcza ta z pazurami bleeee. Nie wiem, chyba właśnie Jolka się nazywa...???? A ten Adrian...o matko :lol::lol: Obrabiają sobie doopy i gadają aby gadać :grab: BB cz. I był najlepszy i tak zostanie, bo co nowsza edycja to kompletne porażki :shake: Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] . :evil_lol: W nowej klasie na 22 osoby jestem ja + jedna dziewczyna, ktora ogolnie lubi zwierzaki. ;) No wlasnie ja tez tak podchodze do tego - tym czym ja się interesuje to moja sprawa. ;) Kwestia gustu, upodobań... Boszz, nie moja wina, ze jestem taka sierota. :razz: Przepraszam :-( :oops: [FONT=Arial]:razz:i nie zmieniaj się Gosieńko ...zostań sobą ....... Witanko:multi::multi::multi: .....pocieszę Cię :razz:u nas też zimno i znów :diabloti:mokro :placz::placz::placz: [/FONT] Quote
Pimpek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Dżekuś to twój pies ? Gdzie foty Azulki ?:mad: Quote
g_o_n_i_a Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Cambel napisał(a):Ooo popieram...Tam to te minuty się tak ciagną, ja już nawet nie liczę, ile do dzwonka...Chociaż zadziwiająco szybko mi matematyka mija :razz: 41 tygodni :shake::shake: Meee mnie matury niestety nie dotyczą :placz: Nuuu :loveu::loveu: Wczoraj Lenka skakała przez ławki :evil_lol: No ja będę próbować wprowadzic akcję 'drugi pies' na przyszłe wakacje :diabloti: Ja też bym wolała wakacje..... :roll::roll: Hohooo to to cięzkie musiało być :eviltong: No wiecie Wy co? .......POLICJAAAAA! Masakra.....Jeszcze tyle do następnych ... :shake: Matematyka? :crazyeye: Ale ze niby co - tak jestes zajęta matematycznymi obliczeniami czy moze przesypiasz i budzisz sie pod koniec lekcji? :evil_lol: W zeszłym roku tez zaczynałam od 42 tygodniu (teraz juz tydzien minął wiec jest 41) i jesienny okres dłużył się cholernie, potem zima śmignęła nieco szybciej, a wiosna to juz w ogole - tydzien leciał za tygodniem. I mam nadzieje, ze tak bedzie i w tym roku, i za rok no i za dwa (nie planuje repetowac klasy także...) :diabloti: Tylko dwa dni egzaminu. Zawsze cos :lol: Pod skrzydlami Cambel to wszystko bedzie skikac :evil_lol: Powodzenia życzyę :p Ja tak dochodze do wniosku, ze u mnie w domu to nudno jest. Bo popatrz, jak tak leje to Azowa sie leniwa robi, cos tam poszaleje chwile i spi. A tak jakby byly dwa to by bylo lobuzerstwo na okrąglo... :loveu: :placz: Ciężkie było, ale z przyjemnością wreczyłam tacie kase do wymiany hihi. I razem z papierkami zamieniłam wszystko w piękny jeden papier - 100 zł :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: Yy tam nic oprocz krowy nie bylo w poblizu :evil_lol: Chyba, ze to jakas agentka :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='matusz5']Witamy wieczornie ;) śliczne fotki Witamy niedzielnie :loveu: Dziekujemy :multi: [quote name=':: FiGa ::']Ja bym umarła ze szczęscia gdyby był ktoś kto choć lubi zwierzaki - poza jadzikową bo ona kariere robi i możliwe że zostane w przeworsku sama.. Ach tak.. geny A ja bym sie cieszyła, gdyby ktoś z mojej okolicy poszedł ze mną do szkoły i chociaz odrobine lubił zwierzęta (a były takie osoby) - tak jak Ty masz (na razie) Jadzikową. Ja tej dziewczyny z klasy praktycznie nie znam tzn. to jest bardziej skomplikowane i lepiej nie pisac tego na forum publicznym. Stare dzieje - drobne sprzeczki (niby mozna o tym zapomniec jak sie nie mialo z tą osobą do czynienia na codzien, ale teraz...), inne podejscie do swiata - mimo, ze ona lubi zwierzaki, to raczej w inny sposob (moje sa cacy, obce sa be). Ale to nieważne, w szkole chyba jest sie po to zeby cosik sie nauczyc, a po szkole zostaje troche czasu wolnego, mozna posiedziec, tak jak ja, z ludzikami na Dogo i tutaj dzielic z nimi wspolną pasję. No i zawsze zostają ludzieze schroniska, juz np. mam zaproszenie na gorąca czekolade w zimie do Cambel, jako iż mijam jej dom w drodze do szkoły. :loveu: :diabloti: To tylko 3 lata - tylko albo aż - dam rade, MUSZĘ, a potem zobaczymy co dalej. Jezeli beda okolicznosci sprzyjające to studia, jeżeli nie to jakaś dorywcza praca, nie wiem jakaś szkoła policealna... Zobaczymy. :p Wiecej nie bede :placz: [quote name='anetta']Cześć :p :scream_3: O bosh, ten BB to porażka Przeskakiwałam z kanalu na kanał i natknęłam się na BB...i zaczęłam oglądąć z ciekawości. Ten Tomasz wygląda jakby całe życie pił a te panny to ja nie wiem skąd oni je wzięli :shake: Zwłaszcza ta z pazurami bleeee. Nie wiem, chyba właśnie Jolka się nazywa...???? A ten Adrian...o matko Obrabiają sobie doopy i gadają aby gadać :grab: BB cz. I był najlepszy i tak zostanie, bo co nowsza edycja to kompletne porażki :shake: Cześć :multi: Nom ja to raz ogladalam, jak wchodzili i wiecej sie nie skusze hahaha. Kiedys jeszcze brat skakał po kanałach i na 4 wrzucil. Akurat Jola byla w pokoju zwierzen i cos tam mowila, ze bedzie wymyslac cos zeby sie nie nudzic - no bo nuuuuuuuuuudno jest :evil_lol: Przyznam szczerze, ze BB I czesc ogladalam w calosci, dalej juz byly nieco gorsze i smialo opuszczalam odcinki. W ostatniej to w ogole sie juz nie zaglebialam w tematy. A ten... Pf :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:i nie zmieniaj się Gosieńko ...zostań sobą .......[/FONT] [FONT=Arial]Witanko:multi::multi::multi: .....pocieszę Cię :razz:u nas też zimno i znów :diabloti:mokro :placz::placz::placz:[/FONT] Nie zamierzam się zmieniać tylko dlatego, ze komus może nie odpowiadać, że jestem taka jaka jestem. Fakt, te wakacje troche mnie zmieniły, ale pod względem charakteru, a nie hobby. ;) U nas paskudny widok za oknem to juz standard :shake: Dzisiaj na kilka minut przebiło się słoneczko, ale szybko zniknęło i znów szaro ech :placz: [quote name='Pimpek']Dżekuś to twój pies ? Gdzie foty Azulki ?:mad: Dżekuś to pies łancuchowy sąsiadów. :lol: Azulastej beda zdjęcia jak zrobię czyli jak bedzie ładna pogoda albo jeżeli dostanę sie na "swojego kompa", tam są zaległe z sierpnia.:p Quote
g_o_n_i_a Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Krystian i Karolinka Doszedł Piotrek Quote
ewatr Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Bry Corcia :loveu: :loveu: :loveu: uf własnie zgrywam zdjecie Tipusi i mi sie po raz 1 wszystko chrzani :placz: a obiecałam im zdjecia na watku :placz: ten moj komp to tej juz chyba do wymiany bedzie :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Krystian spiewa :evil_lol: Wreszcie przestał haha :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='ewatr']Bry Corcia :loveu: :loveu: :loveu: uf własnie zgrywam zdjecie Tipusi i mi sie po raz 1 wszystko chrzani :placz: a obiecałam im zdjecia na watku :placz: ten moj komp to tej juz chyba do wymiany bedzie :mad: Bry :multi: :multi: Moze pogoda mu nie słuzy? :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Karolina chyba poraz pierwszy miala takie bliskie spotkanie z Dzekim - normalnie kiedy on do niej podchodzi ona zaczyna panikowac, krzyczec i tak dalej - w sumie sie nie dziwie skoro on z radosci skacze, drapie i gratis jeszcze sika. Karolina z siostrą Leciii :loveu: A teraz :bye: lece na obiad Quote
:: FiGa :: Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): A ja bym sie cieszyła, gdyby ktoś z mojej okolicy poszedł ze mną do szkoły i chociaz odrobine lubił zwierzęta (a były takie osoby) - tak jak Ty masz (na razie) Jadzikową. Ja tej dziewczyny z klasy praktycznie nie znam tzn. to jest bardziej skomplikowane i lepiej nie pisac tego na forum publicznym. Stare dzieje - drobne sprzeczki (niby mozna o tym zapomniec jak sie nie mialo z tą osobą do czynienia na codzien, ale teraz...), inne podejscie do swiata - mimo, ze ona lubi zwierzaki, to raczej w inny sposob (moje sa cacy, obce sa be). Ale to nieważne, w szkole chyba jest sie po to zeby cosik sie nauczyc, a po szkole zostaje troche czasu wolnego, mozna posiedziec, tak jak ja, z ludzikami na Dogo i tutaj dzielic z nimi wspolną pasję. No i zawsze zostają ludzieze schroniska, juz np. mam zaproszenie na gorąca czekolade w zimie do Cambel, jako iż mijam jej dom w drodze do szkoły. :loveu: :diabloti: To tylko 3 lata - tylko albo aż - dam rade, MUSZĘ, a potem zobaczymy co dalej. Jezeli beda okolicznosci sprzyjające to studia, jeżeli nie to jakaś dorywcza praca, nie wiem jakaś szkoła policealna... Zobaczymy. :p Wiecej nie bede :placz:Własnie narazie.. :shake::shake: Ja sie chyba skoncze jak ona sie przepisze :shake::shake: Ja na dogo w tygodniu pojawiać sie nie moge, są obowiązki w domu, Miśko, Figa, szkoła... wiec to wszystko zniknie :-(:-( Ale sciemniasz :eviltong: Fotki swietne :klacz: Biedne dzieciaki :evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 witam serdecznie przy takiej brzydkiej pogodzie :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Samturia napisał(a):oo.. dzieci :cool3: Nie moje :eviltong: :: FiGa :: napisał(a):Własnie narazie.. :shake::shake: Ja sie chyba skoncze jak ona sie przepisze :shake::shake: Ja na dogo w tygodniu pojawiać sie nie moge, są obowiązki w domu, Miśko, Figa, szkoła... wiec to wszystko zniknie :-(:-( Ale sciemniasz :eviltong: Fotki swietne :klacz: Biedne dzieciaki :evil_lol: A gdzie ona miałaby się przepisać dokładnie? Przepisz się z nią :p Ja w tygodniu na Dogo pojawiam się tylko wieczorkami i to jeżeli już to do naszego FB i PwP. Bo wiadomo zanim do domu dotrę to jest ok. 16, pozniej obowiazki - wiadomo coś sprzątnac np., nauka no i Azula na deser :loveu: Z czym sciemniam? :crazyeye: A czemu biedne dzieciaki? :eviltong: Ja im ani nie kazałam tarzac sie po trawie, ani spiewac, biegac - nic, one tak same, fabrycznie tak mają. :diabloti: Iwona1984 napisał(a):witam serdecznie przy takiej brzydkiej pogodzie :mad: A witam rowniez w tak paskudna pogode :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Agata z Karolinką i Piotrkiem Dominik z Krystianem i Dzekulą Quote
Recommended Posts