Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

despera napisał(a):
Dzień dobry:multi: I gdzie te foteczki??:razz: Czekam na kucyka:loveu::evil_lol:

Witanko :D
Foteczki mojego Azulka i Edziulka są strone, moze dwie, wczesniej.
Aktualnie czekam na zdjecia dalmasków, doziów i swoich z kucykiem od Psiulki, no i jeszcze czekam na zdjecia, ktore wczoraj robilam na wystawie aparatem mojej Siostry Mati :loveu:

Posted

[quote name='matusz5']tam sa 3 ludki o płci żenskiej ! :eviltong::eviltong:
Myslalam, ze cztery :evil_lol: :evil_lol: Az tak sie wmieszalam w tłum, ze pewnie wyszłam jak chłop hahha :evil_lol:

[quote name='matusz5']ja chce sama goniastą !! np z Aulkowa ! :mad::mad:
Ni ma takiej :p

[quote name='ewelinabuck']

no wrescie sie coreczka pokazala rodzicom:multi: :multi: :multi: to ta w takim sweterku turkusowym;)

On sie sturkusil na tym zdjeciu, normalnie jest niebieski :p

Posted

[quote name='ewelinabuck']pewnie corka podobna do taty troszku jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ta jasne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zaraz wyjdzie na jaw jaka to ja Wasza corka :placz: Nikt sie nie przyzna i wszyscy sie dowiedzą, ze jestem adoptowana albo z probowki :eviltong:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Myslalam, ze cztery :evil_lol: :evil_lol: Az tak sie wmieszalam w tłum, ze pewnie wyszłam jak chłop hahha :evil_lol:

Ni ma takiej :p

On sie sturkusil na tym zdjeciu, normalnie jest niebieski :p

jak ni ma takiej to proszę zrobić dla Taty !! :D

a napisałem 3 bo ta 4 wiadomo, że to nie ty:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='matusz5']
jak ni ma takiej to proszę zrobić dla Taty !! :D

a napisałem 3 bo ta 4 wiadomo, że to nie ty:evil_lol::evil_lol:
Zobacze Tato co sie da zrobić :eviltong:
Hahahah :p No wiesz zawsze moglam sobie odjąć te... pare lat :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ta jasne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zaraz wyjdzie na jaw jaka to ja Wasza corka :placz: Nikt sie nie przyzna i wszyscy sie dowiedzą, ze jestem adoptowana albo z probowki :eviltong:

zaplodnienie in vitro:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='ewelinabuck']zaplodnienie in vitro:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zawsze wiedzialam, ze ze mną jest cos nie halo :eviltong:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ilonek, tylko najpierw mi podeslij bo ja musze stwierdzic czy to sie nadaje do publikacji - plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :loveu:

Nadaje :eviltong:

[quote name='ewelinabuck']oo to psiulko przeslij mi na gg a ja sie podziele z tatusiem;)

Dobsz, jak zgram :lol:

[quote name='matusz5']ja chce sama goniastą !! np z Aulkowa ! :mad::mad:

Albo z koniem :roflt:

Posted

[quote name='ewelinabuck']dla mamusi jakies piekne fotko prosze a nie wszystko dla tatusia ;) ;) ;) :evil_lol:
Bo widzisz Mamo :eviltong: Ty sie zadowalasz takim jakie dałam, a Tato to tylko narzeka - ale sobie go wychowalas :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='matusz5']To ja czekam na to zdjęcie :D

dzisiaj ma byc mi tutaj ono wstawione :p:p:p
A jak nie to ja się mam nie wstawać tutaj? :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='ewelinabuck']No wlasnie dzis ma byc zdjecie goniastego ludka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Goniasty ludek to wstydliwa istota :razz:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Bo widzisz Mamo :eviltong: Ty sie zadowalasz takim jakie dałam, a Tato to tylko narzeka - ale sobie go wychowalas :evil_lol: :evil_lol:

bo tata to stare narzekadlo ,maruda straszna ale spokojnie mam czas go jeszcze wychowac:razz: :evil_lol:

Posted

[quote name='psiulka']Nadaje :eviltong:

Dobsz, jak zgram :lol:

Albo z koniem :roflt:
Jak wstawisz bez wczesniejszej konsultacji ze mna to sie obraże :placz:
:placz: :placz: :placz:
:roflt:

Posted

ewelinabuck napisał(a):

bo tata to stare narzekadlo ,maruda straszna ale spokojnie mam czas go jeszcze wychowac:razz: :evil_lol:

HA no to sie wydalo dlaczego ze mnie to maruda hahahah :evil_lol:
Klikerem? :eviltong: :eviltong: