Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skromnie dodam, ze nie udalo mi sie nadal odnaleźć sensu mojej beznadziejnej egzystencji, dalej nie wyłaże z doła - ale trzeba sie przyzwyczaić, ze nikt nie poda pomocnej łapki, to już przeszłość... Zreszta mam to, na co zasłużyłam.
Zatem można powiedzieć:
-Nothing Happens Without Reason
-You Have Made It
Na miejscu byłoby też pytanie
What I've Done? - szkoda, ze nikt nie zna na nie odp. :(

I zakończe takim oto optymistycznym akcentem
Nobody Is Good By Accident.
:( :( :(

Posted

Oj Gosia przestań smutać. Naucz się cieszyć z tego co masz, nie smucić z tego co nie masz, bo to do niczego nie prowadzi. Zajmuj się tym co najbardziej lubisz i co najlepiej Ci wychodzi.

Ja nie chcę powiedzieć co to za kwiat, żeby nie palnąć gafy, bo ja się nie bardzo znam na kwiatkach...

Posted

psiulka napisał(a):
Oj Gosia przestań smutać. Naucz się cieszyć z tego co masz, nie smucić z tego co nie masz, bo to do niczego nie prowadzi. Zajmuj się tym co najbardziej lubisz i co najlepiej Ci wychodzi.

Ja nie chcę powiedzieć co to za kwiat, żeby nie palnąć gafy, bo ja się nie bardzo znam na kwiatkach...

Jestem tylko głupim stworzeniem, które za dużo wymaga od ludzi, które powinno w pewnej chwili zamknąć sobie usta... Pff żałosne :shake:
Kiedyś się naucze cieszyć z tego co mam i z tego co robie. Nie... Ja sie ciesze z tego, ze mam Azulkowa i ciesze się z tego, co robię - pomagam Pędzlom. A to, ze smutam to inna bajka - nie związana z pędzlami ani Azą, kiedys przestane patrzeć na to wszystko tak, jak teraz, muszę. To tylko tz i problemy rodzinne - tyle. Od nikogo nie wymagam żadnego pocieszenia, sama sie pozbieram. :p

matusz5 napisał(a):
na moje oko to kwiat ogórka :diabloti::diabloti:

Bawooo :multi:

Posted

matusz5 napisał(a):
noo, niezły ze mnie botanik:evil_lol::evil_lol:

Wiejski chop, a nie botanik! :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

psiulka napisał(a):
Ogórek? Pfff, to nie możliwe oO

A co podejrzewałaś? :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Wiejski chop, a nie botanik! :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ja chłop z Mazur:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:

a to u Was dopiero kwiaty som??:diabloti:

uu nas już dawno ogórasy w słoikach stoją

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):

Nie chcę się przyznawać bo mnie wyśmiejecie :oops:

Posted

Gabryjella napisał(a):
Cześć Gonia.

Slicny kffiatusek ogórkowy Ci wyszedł :loveu:

Gabrysiu :buzi:
Dziekuje :multi:

matusz5 napisał(a):
ja chłop z Mazur:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:

a to u Was dopiero kwiaty som??:diabloti:

uu nas już dawno ogórasy w słoikach stoją

Rolnik z Mazur :diabloti:
Zdjęcia są w początku lipca, z kwiatusków juz są ogórasy, czekajace tylko zeby spakowac je do sloja :eviltong:

psiulka napisał(a):
Nie chcę się przyznawać bo mnie wyśmiejecie :oops:

Mów :cool3:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']

Rolnik z Mazur :diabloti:
Zdjęcia są w początku lipca, z kwiatusków juz są ogurasy, czekajace tylko zeby spakowac je do sloja :eviltong:
/quote]

aha rozumiem, spoko:evil_lol:

Posted

matusz5 napisał(a):

aha rozumiem, spoko:evil_lol:

Albo inaczej - uroki uprawiania ogórków w szklarni :eviltong:

psiulka napisał(a):
Buhah, ale nie śmiejcie się :evil_lol: Żonkil

Żonkil?! O kurde :evil_lol:

Posted

psiulka napisał(a):
Cichaj Gonia! :evil_lol: Ja tam tylko wiem jak wygląda niezapominajka :loveu:

Cicham, cicham, w koncu ja tutaj jestem wieśniakiem :evil_lol: :diabloti:
Niezapominajka zawróciła w głowie Ilonce :p

Podobnie jak i wczoraj zakoczylam kolejne czytu czytu na temat mojego ukochanego (nawet trzech w sumie) i idem czytu czytu do łózia :cool3:

Brej nocy życzę :bye:

Posted

Dobry wieczór

Cambel napisał(a):

:mdleje: Cudne te zdjęcia ogórkowych kwiatków mmm :mdleje:

A dziękuję bardzo :p
Dzisiaj siedzialam sobie w ogrodku i czytalam ff :loveu: a tu nagle zjawiło się towarzystwo: Dominik (przedzial wiekowy jak dla mnie dość denerwujący, ale uwaga - od czwarku cos mu sie dzieje i zaczyna zachowywac sie normalnie :crazyeye: ), Krystian, Piotruś i Karolinka :loveu:. Siostra przyniosla aparat, no i mam troche fot w aparacie autorstwa dzieciaków i moich, oczywiscie słabej jakości, bo my z aparatem ostatnio nie teges :niewiem:, a dzieciaki z łap wydzierały sobie wzajemnie aparat... :diabloti: Jak bede miala chcice to wstawie coś tam, ale napewno nie dziś i nie jutro... No nie wiem jak bedzie okazja to wstawie, mniejsza z tym. :eviltong:
Zyjem sobie siakoś. W poniedzialek jadem do schroniska, do Mastusia :multi: i reszty Łobuzków. :loveu: Patrzylam sobie dzisiaj w kalendarz i wychodzi z tego, ze Azulencja bedzie miala cieczke prawie do wystawy :cool3: Uchh wystawa :multi: Znów z Anią :cool3: