Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

basia2202 napisał(a):
no pięęęęękną masz dziewuszkę
cętki baardzo seksowne
a ryjeczek do całowania
mam nadzieję, że całujesz?
pozdrawiamy:)

Witam sredecznie u nas Zapraszamy oczywiscie cześciej.
A ryjeczek całujemy baaardzo często - Azulkowa to typ całuśnicy. :evil_lol:

Magdalenkl napisał(a):
Wreście t trafiłam

Azulkowa biega jak błyskawica ...... ( szkoda tylko ze moj nie chcal sie ruszyc)

[SIZE=3]Czekamy na foto :evil_lol:

Madziu :klacz: :multi:
Lux moze na nastepnym spacerku poczuje sie troche pewniej i pobiega razem z innymi? :cool3:

matinestka napisał(a):
nono:D spacerek generalizując był super:)no my to pierwszy raz byli hej ..
no i w końcu poznali my Azulkową:Dha ha Wielka Piękna Kropa:) i poznalimy też cała rewelacyjną Brygade
zdjęcia suuperja tez mam troszku ..tylko moje Dupencje nie mają swej galerii wiec chyba wrzuce je ,i to bedzie najlepsze , na watek spotaknia:) a tu wparuje za moment z Azulastą:loveu:
noszzz ten mój Bejbus to głupol zebb ypod Azulastą siedziec:eviltong: hahahha
pozdrawiam Sistra:buzi:
:bluepaw:

O, chrum chrum :evil_lol: :loveu:
Ja jak bylam pierwszy raz to w ogole mialam stresa bo nikogo nie znalam i nikt sie nie odzywal do goniastej. A teraz hmm fajnie bylo - loodki super, mozna bylo cos tam pogadac. I w ogole z Siostrą raźniej oo :oops:
Azulkowa to powinna sie wstydac za swoje be zachowanie w stosunku do Patuchy. Dobrze, ze Bejbik sie nie bał kropki i nie kłapał na nią pyszczkiem jak na Almę :evil_lol:
A Twoje Dupencje powinny miec galeryjkę oo :loveu:
Pod krówką bezpieczniej jest, wiec i Hienka sie schowala hihi

psiulka napisał(a):

Z tego co ja widziałam to tereny całkiem całkiem Ale tak daleko to nie byłam :eviltong: Na następny spacerro muszę iść Gonia śliczne zdjęcia!

Terenki są zajebiste, tyle powiem :lol: Tzn. bo ja musze na Słocinie latac przez zboza i chaszcze zeby dosc do takiego pustego pola, a tutaj uuaa
Zdjecia bylyby moze lepsze gdybym miala swojego zlomka, umiem na nim pracowac i moglabym jakos uchwycic szalenstwa Azulki z Lenką, a tutaj klops. Ale lepsze to niż nic

:: FiGa :: napisał(a):
Dzien dobry

Goniu czy wiesz moze kiedy bedziesz mogla mi przeslac fotki Huga?

Milego porzeczkowania

Bry
Wlasciwie to na pocztę nie wchodzilam przez ponad tydzien, musze zobaczyc czy Ewcia przeslala mi je.

matinestka napisał(a):
wrzuciłam zdjecia ze spaceroo na watek spotakaniai Azulka tak ładnie się prezentuje:)nie będę powtarzać zdjeć..ale....

Azulka mnie zauroczyła....ach... strasznie fajnie ze mogłyśmy się osobiście poznać

buziale Siostra

:bluepaw:

Uch przynajmniej Ty masz sliczne zdjecia, moje totalnie rozmazane haha
Mati - Tobie sie krowka spodobala, ja zachwytalam caly czas Bejbusiem hmm :loveu: I nawet Patuszce podobały sie Słocinskie tereny buhaha :evil_lol:

Dla Mati - specjalnie Bejbus

:buzi:

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Mamciu, nie załapałaś się na 666. :-)
I nawet odkopalas moja galeryjke, zapomniana galeryjkę

Caly dzien spedzilam praktycznie na wisni. Pff tez mi sie zachcialo chodzic po starym pruchnie i spadłam, a co tam. Jeszcze zyję i jutro ponownie włażę na to drzewo. :shake: I jeszcze tak do soboty, z siostra musimy sie uwninąć z wiśniami i porzeczkami. A potem juz bede sobie siedziec pol dnia w schronie, jak wczesniej. :multi:

Posted

witamy, witamy :D :loveu:

troche jest tych stron tutaj to przejrzenia :D na razie pare sobie pooglądałem:loveu::loveu::loveu:

śliczności ta twoja Azulka :loveu::loveu::loveu: palce lizać, i te cętki piękne som:diabloti::loveu::loveu::loveu:

Zapraszamy do nas w odwiedzinki ;)
będzemy tutaj wpadać do Was często ;)

Posted

matusz5 napisał(a):
witamy, witamy :D :loveu:

troche jest tych stron tutaj to przejrzenia :D na razie pare sobie pooglądałem:loveu::loveu::loveu:

śliczności ta twoja Azulka :loveu::loveu::loveu: palce lizać, i te cętki piękne som:diabloti::loveu::loveu::loveu:

Zapraszamy do nas w odwiedzinki ;)
będzemy tutaj wpadać do Was często ;)

Mateusz oo :multi:
Bedzie nam bardzo miło jeżeli bedziesz do nas wpadać hihi. :evil_lol: A my u Tobiaszkowego sie bedziemy czesciej ujawniac - a nie z ukrycia ogladac :evil_lol:
Co do kropek - ja teraz je kofam oo :evil_lol: Zwlaszcza, ze od pewnego czasu pojawily sie takie cienie tzn. nie wiem czy to kwestia zmiany klaczkow na letnie czy czos, ale widać jakie powinna miec kropulce :loveu:

Posted

matusz5 napisał(a):
pewnie, że będziemy wpadać często gęsto :diabloti:

śliczne te kropulce teraz ma :loveu::loveu::loveu:

A zpraszam, bedzie bardzo miło :multi:
Śliczne, śliczne hihi :evil_lol:

W ogole to w całości krowkowa wyglada o tak :eviltong:

Wiem, że stoi coś krzywiasto, ale co tam :evil_lol:

Posted

A bo to galeryja Azulkowej i nie wyraźiła zgody na moja paszczurastą morduchę :evil_lol:
Ale za to pokażę Wam moja dzidzie hihi :loveu:
Nieswadoma czyhającego niebezpieczeństwa w zeszłym tygodniu wzielam aparat na ogrodek - po to zeby ufocić motylka. No i zjawił się ON :evil_lol:
Jedyne dziecko, do którego mam cierpliwość, a ma 6 lat. Inne dzieciaki normalnie mnie dobijają ale co tam hahha

Ma na imie Krystianek i jest najwspanialszym dzieciakiem na swiecie - no i jeszcze jego siostrzyczka Karolinka jest wspaniała :loveu:

Posted

A tutaj było
"Gosia no daj mi ten aparat"

Dobra ciotka dała dziecku aparat i od razu dowiedziala sie, ze najwiekszym pragnieniem tego dnia dla Krystiana byl basenik u sasiada :evil_lol:

Posted

psiulka napisał(a):
Ale miałaś dzieci :diabloti: Troje? 8)

Troje to dopiero poloweczka, bo z jednej strony mam 7 łobuzów (z 3 rodzin), a zdrugiej 2 (z jednej rodziny).
Tamte dzieciaki to kompletne goopki, zaczeli sie rzucac jablkami i w koncu powiedzialam im "pa pa" :diabloti: Moja cierpliwosc ma granice.
A wtedy było 5 dzieciaków. ;)

psiulka napisał(a):
Pomożesz mi z tym formatem? :oops:

Pomogę ino sama wypytam braciszka jak to dokładnie Ci wytłumaczyć

matusz5 napisał(a):
hehehe, fajny Krystian :p:p:p:lol::lol::lol:

Ta fajny haha :evil_lol:

A ponieważ jakiś ruch sie zrobil, to pokażę Wam Azulkową.
Potraficie wywnioskowac o co jej chodzi?:loveu: