madziasto4 Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Imbir1 napisał(a):czy to są nowinki ministra Giertycha??:cool3: :evil_lol: Łocywiście :p Quote
Imbirka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 to ja nie mam juz więcej pytań:p :shake: Quote
ewatr Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): No, ale jaki kolor pieska? :mad: widzisz dziecko moje widze ze jak Ci matka nie pomoze to juz chyba nikt :eviltong: tylko nie rozumiem Twoich rozterek w tym temacie:shake: ja mysle , że kolor jedynie słuszny tzn. biały w czarne kropki :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Julia teoretycznie komórek niet, ale kto komu bedzie grzebał po kieszeniach. :evil_lol: Ogolnie niektorzy tak podchodzili do tego egzaminu, ze jeden chłopak z równoległej klasy sobie np. śpiewal tzn. śpiewał "daj, daj, daj mi odpowiedź" lub "daj mi temat":evil_lol: Bardzo zdolny :evil_lol: Tego nauczyciele nie widzieli, ale "wstyd i hańbę klasy 3 a" to owszem! :evil_lol: Dagulka :buzi: Dzękuję, ze we mnie wierzysz :multi: I cieszę się, ze o nas pamiętasz! Madziu, to ja musze gdzieś znaleźć te rozporzadzenia :evil_lol: Mamo... Ale ja już nie mogę zrobić tego psa w kropki, bo on ma mordkę zółtą. Zalapałam się dopiero wtedy, gdy zaczelam malować tło. Ale przypominam! Piesek ma być BAJKOWY także kolor moze byc i nawet zielony :evil_lol: Help! :-) Quote
g_o_n_i_a Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Branocka :* Jutro będą fotki Azulki i Edka. ;-) Quote
ewatr Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Mamo... Ale ja już nie mogę zrobić tego psa w kropki, bo on ma mordkę zółtą. Zalapałam się dopiero wtedy, gdy zaczelam malować tło. Ale przypominam! Piesek ma być BAJKOWY także kolor moze byc i nawet zielony :evil_lol: Help! :-) to moze zrób mu tygrysie pregi beda pasowały do tła a i w rzeczywistosci takie cuda natury nie ma ;) Quote
g_o_n_i_a Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 :evil_lol: :evil_lol: A ja sie nie znam. Jeszczę zobaczę. :p Dzisiaj jak wrocilam o 13:00 do domu, zrobiłam notatki na biologię i zaczęłam na gegrę - będę kończyć jutro. ;-) O 16:00 padłam na łózko i spałam do 19:00 hii :evil_lol: Kurcze, masakra... Ja mam jutro Księdza po kolędzie i zgodę na schronisko i co? Nie mam transportu... Moze rowerem pojadę? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 O tak tak rowerekświetna sprawa, ale w ten wiart to nie za ciekawie :shake: chyba że w Rzeszowie macie słoneczko to ok :) Ja to się w ogole zastanawiam nad tym żeby jeździć do szkoły rowerkiem, w sumie nie mam tak strasznie daleko ale to zawsze byłabym szybciej i mogłabym później wychodzic. W sumie to 25 min drogi piechota.... ale rowerek to przeież sport i schudnac mozna. Dobra zaczynam pleść... ide spać bo nie widze na oczy :shake::shake::shake: DOBRANOC :*:*:*:*:*:* Quote
g_o_n_i_a Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 No nie... Przypomniałaś mi o tym cholernym wietrze... Przecież ja zamarznę zanim dojadę, kurde... :( Zamawiam na jutro ładną pogodę o! :p A własciwie to ja jakoś dziwnie zmieniłam pogldądy na życie. Na niektóre rzeczy - totalna olewka :evil_lol: Dzisiaj nie miałam jednej lekcji, to poszłam do jednego nauczyciela i przegadaliśmy całą godzine - o przyszłej szkole, egzaminie, ocenach, rodzinach, zyciu, Świętach i itp. :evil_lol: Potem doszłam do wniosku, ze jestem nienormalna, bo coś mi bije na dekiel, normalnie to ja tyle nie gadam, siedzę i milczę, ale co tam :evil_lol: Jak w szkole mam chwile zwlatpienia to sobie mowie "nie wolno mi uprawiać tego czarnowidztwa" i chwytam za komorkę i coś skrobie do kogoś.. Staram się nie dolować, jestem wściekła to wychodze z domu na polko - świerze powietrze jest dobre na nerwy, z Azulasta chodzimy częsciej na spacerki - na razie jeszcze nie na łaki, tylko po osiedlu się krecimy, ale mamy stałą droge i jak za wcześnie zaczynam zawracać do domu to Aza po prostu staje i patrzy na mnie "zwariowałas?! Przecież ja wiem, ze jeszcze kawalek mamy iść!" i stoi z mordką pełną pretensji :evil_lol: Postanowilam sie tez troche wziaść za siebie, ale czy bedą tego efekty to zobaczymy później. Bardziej się chwycę za naukę, co mi zależy - siedzę w domu, to moze lepiej czasem się pouczyć. Skoro na egzaminie niekoniecznie moze mi pojsc rewelacyjnie to moge nadrobić ocenami - przynajmniej tymi humanistycznymi. Dzisiaj historyk dał mi szanse na piątke - ojejka, posiedzę w niedzielę, pouczę się, może się uda. W ogole jestem dziwna w tym roku szkolnym. MAM TYLKO TRZY GODZINY LEKCYJNE NIEOBECNE W DZIENNIKU. :evil_lol: Juz nawet sobie wmawiam, ze do konca roku pociągne na tych obrotach to dostanę na koniec III klasy gratulacje za najmniej opuszczonych lekcji :evil_lol: Widzice jak gadam? Jak jakaś szurnięta :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Hej... Jest ktos chętny na fotki? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):No nie... Przypomniałaś mi o tym cholernym wietrze... Przecież ja zamarznę zanim dojadę, kurde... :( Zamawiam na jutro ładną pogodę o! :p A własciwie to ja jakoś dziwnie zmieniłam pogldądy na życie. Na niektóre rzeczy - totalna olewka :evil_lol: Dzisiaj nie miałam jednej lekcji, to poszłam do jednego nauczyciela i przegadaliśmy całą godzine - o przyszłej szkole, egzaminie, ocenach, rodzinach, zyciu, Świętach i itp. :evil_lol: Potem doszłam do wniosku, ze jestem nienormalna, bo coś mi bije na dekiel, normalnie to ja tyle nie gadam, siedzę i milczę, ale co tam :evil_lol: Jak w szkole mam chwile zwlatpienia to sobie mowie "nie wolno mi uprawiać tego czarnowidztwa" i chwytam za komorkę i coś skrobie do kogoś.. Staram się nie dolować, jestem wściekła to wychodze z domu na polko - świerze powietrze jest dobre na nerwy, z Azulasta chodzimy częsciej na spacerki - na razie jeszcze nie na łaki, tylko po osiedlu się krecimy, ale mamy stałą droge i jak za wcześnie zaczynam zawracać do domu to Aza po prostu staje i patrzy na mnie "zwariowałas?! Przecież ja wiem, ze jeszcze kawalek mamy iść!" i stoi z mordką pełną pretensji :evil_lol: Postanowilam sie tez troche wziaść za siebie, ale czy bedą tego efekty to zobaczymy później. Bardziej się chwycę za naukę, co mi zależy - siedzę w domu, to moze lepiej czasem się pouczyć. Skoro na egzaminie niekoniecznie moze mi pojsc rewelacyjnie to moge nadrobić ocenami - przynajmniej tymi humanistycznymi. Dzisiaj historyk dał mi szanse na piątke - ojejka, posiedzę w niedzielę, pouczę się, może się uda. W ogole jestem dziwna w tym roku szkolnym. MAM TYLKO TRZY GODZINY LEKCYJNE NIEOBECNE W DZIENNIKU. :evil_lol: Juz nawet sobie wmawiam, ze do konca roku pociągne na tych obrotach to dostanę na koniec III klasy gratulacje za najmniej opuszczonych lekcji :evil_lol: Widzice jak gadam? Jak jakaś szurnięta :evil_lol: No anreszcie widać ten optymizzm :multi::multi:] strasznie sie ciesze ze nie uprawiasz juz tego "czarnwidztwa" bo życie jest z akrótkie na dołowanie się :) Wszystko bedzie dobrze :D a Azulka to cwaniara hehe :D jak ja zakręcam do domu ze spacerku to Tina pierwsza leci hehe :D:D:D a i jestem chetna na fotki, u mnie tez zaraz jakieś będą :) Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Muszę tylko znaleźć gdzieś przenośny czytnik i będzie oki... O ile go znajde :D :D A czrnowidztwo to swoją drogą juz gdzies sobie odeszlo, na szczescie. Zobaczymy co dalej ;-) EDYTKA, moze Ty mi powiesz jaki kolor pieskowi zrobic? Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Uwaga :-) Moj 8900 post :evil_lol: Jeszcze sto i bedzię 9000 :multi: :drinking: Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Edwardo sweed pychol :loveu: Odblaski w oczach :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Edwardo sweed pychol :loveu: Odblaski w oczach :evil_lol: jaka kochana mordunia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a co do pieska to hmmm.... moze jakieś łatki ? najlepiej to biały w brązowe łatki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Tajemnica ładnego pozowania ;-) Cała rzecz polega na tym, żeby mieć śliczną modelkę... Ktora wypatrzy w ręce chrupka i wzrokiem za nią podąża... Wtedy nawet się uśmiechnie :loveu: Albo przybierze poważną minkę Choć i tak oczami patrzy na rekę ze smaczkiem :evil_lol: A kiedy zdobycz zostanie chwycona, otrzymujemy mordke pelną zadowolenia... I znowu chwyt :evil_lol: Chociaż nie zawsze otrzymujemy śliczną mordkę poprzez smaczki :-) Najgorsze chyba jest to, ze jak smaczek nie wpadnie do pysia to trzeba wstać... Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Ciężkie jest to życie gwiazdy... :evil_lol: No ale... Jaka ja jestem dumna, ze mnie tak podziwiają! Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Nie przesadzajmy z tą dumą... Przecież jestem tylko slodkim pieskiem :-) Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Wszystko obserwuję.. Wszędzie pcham nochalka... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Ciężkie jest to życie gwiazdy... :evil_lol: No ale... Jaka ja jestem dumna, ze mnie tak podziwiają! jaka poważna :cool3: Ona jest cudowna ma taki wspaniały kochany ryjek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Dobrze, ze chociaz Edytka ogląda nasze foteczki :multi: Ciąg dalszy Quote
Magda Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Same laciate mordy w tej twojej galerii:evil_lol: A zimy to ja nie widze.... Quote
Recommended Posts