Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
No, ale jaki kolor pieska? :mad:

widzisz dziecko moje widze ze jak Ci matka nie pomoze
to juz chyba nikt :eviltong:

tylko nie rozumiem Twoich rozterek w tym temacie:shake:
ja mysle , że kolor jedynie słuszny tzn. biały w czarne kropki :evil_lol:

Posted

Julia teoretycznie komórek niet, ale kto komu bedzie grzebał po kieszeniach. :evil_lol: Ogolnie niektorzy tak podchodzili do tego egzaminu, ze jeden chłopak z równoległej klasy sobie np. śpiewal tzn. śpiewał "daj, daj, daj mi odpowiedź" lub "daj mi temat":evil_lol: Bardzo zdolny :evil_lol: Tego nauczyciele nie widzieli, ale "wstyd i hańbę klasy 3 a" to owszem! :evil_lol:
Dagulka :buzi: Dzękuję, ze we mnie wierzysz :multi: I cieszę się, ze o nas pamiętasz!
Madziu, to ja musze gdzieś znaleźć te rozporzadzenia :evil_lol:
Mamo... Ale ja już nie mogę zrobić tego psa w kropki, bo on ma mordkę zółtą. Zalapałam się dopiero wtedy, gdy zaczelam malować tło. Ale przypominam! Piesek ma być BAJKOWY także kolor moze byc i nawet zielony :evil_lol:
Help! :-)

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Mamo... Ale ja już nie mogę zrobić tego psa w kropki, bo on ma mordkę zółtą. Zalapałam się dopiero wtedy, gdy zaczelam malować tło. Ale przypominam! Piesek ma być BAJKOWY także kolor moze byc i nawet zielony :evil_lol:
Help! :-)

to moze zrób mu tygrysie pregi beda pasowały do tła a i w rzeczywistosci takie cuda natury nie ma ;)

Posted

:evil_lol: :evil_lol: A ja sie nie znam. Jeszczę zobaczę. :p
Dzisiaj jak wrocilam o 13:00 do domu, zrobiłam notatki na biologię i zaczęłam na gegrę - będę kończyć jutro. ;-) O 16:00 padłam na łózko
i spałam do 19:00 hii :evil_lol:
Kurcze, masakra... Ja mam jutro Księdza po kolędzie i zgodę na schronisko i co? Nie mam transportu... Moze rowerem pojadę?

Posted

O tak tak rowerekświetna sprawa, ale w ten wiart to nie za ciekawie :shake:
chyba że w Rzeszowie macie słoneczko to ok :)
Ja to się w ogole zastanawiam nad tym żeby jeździć do szkoły rowerkiem, w sumie nie mam tak strasznie daleko ale to zawsze byłabym szybciej i mogłabym później wychodzic. W sumie to 25 min drogi piechota.... ale rowerek to przeież sport i schudnac mozna. Dobra zaczynam pleść...
ide spać bo nie widze na oczy :shake::shake::shake:
DOBRANOC :*:*:*:*:*:*

Posted

No nie... Przypomniałaś mi o tym cholernym wietrze... Przecież ja zamarznę zanim dojadę, kurde... :( Zamawiam na jutro ładną pogodę o! :p
A własciwie to ja jakoś dziwnie zmieniłam pogldądy na życie. Na niektóre rzeczy - totalna olewka :evil_lol: Dzisiaj nie miałam jednej lekcji, to poszłam do jednego nauczyciela i przegadaliśmy całą godzine - o przyszłej szkole, egzaminie, ocenach, rodzinach, zyciu, Świętach i itp. :evil_lol: Potem doszłam do wniosku, ze jestem nienormalna, bo coś mi bije na dekiel, normalnie to ja tyle nie gadam, siedzę i milczę, ale co tam :evil_lol: Jak w szkole mam chwile zwlatpienia to sobie mowie "nie wolno mi uprawiać tego czarnowidztwa" i chwytam za komorkę i coś skrobie do kogoś.. Staram się nie dolować, jestem wściekła to wychodze z domu na polko - świerze powietrze jest dobre na nerwy, z Azulasta chodzimy częsciej na spacerki - na razie jeszcze nie na łaki, tylko po osiedlu się krecimy, ale mamy stałą droge i jak za wcześnie zaczynam zawracać do domu to Aza po prostu staje i patrzy na mnie "zwariowałas?! Przecież ja wiem, ze jeszcze kawalek mamy iść!" i stoi z mordką pełną pretensji :evil_lol:
Postanowilam sie tez troche wziaść za siebie, ale czy bedą tego efekty to zobaczymy później. Bardziej się chwycę za naukę, co mi zależy - siedzę w domu, to moze lepiej czasem się pouczyć. Skoro na egzaminie niekoniecznie moze mi pojsc rewelacyjnie to moge nadrobić ocenami - przynajmniej tymi humanistycznymi. Dzisiaj historyk dał mi szanse na piątke - ojejka, posiedzę w niedzielę, pouczę się, może się uda. W ogole jestem dziwna w tym roku szkolnym. MAM TYLKO TRZY GODZINY LEKCYJNE NIEOBECNE W DZIENNIKU. :evil_lol: Juz nawet sobie wmawiam, ze do konca roku pociągne na tych obrotach to dostanę na koniec III klasy gratulacje za najmniej opuszczonych lekcji :evil_lol: Widzice jak gadam? Jak jakaś szurnięta :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
No nie... Przypomniałaś mi o tym cholernym wietrze... Przecież ja zamarznę zanim dojadę, kurde... :( Zamawiam na jutro ładną pogodę o! :p
A własciwie to ja jakoś dziwnie zmieniłam pogldądy na życie. Na niektóre rzeczy - totalna olewka :evil_lol: Dzisiaj nie miałam jednej lekcji, to poszłam do jednego nauczyciela i przegadaliśmy całą godzine - o przyszłej szkole, egzaminie, ocenach, rodzinach, zyciu, Świętach i itp. :evil_lol: Potem doszłam do wniosku, ze jestem nienormalna, bo coś mi bije na dekiel, normalnie to ja tyle nie gadam, siedzę i milczę, ale co tam :evil_lol: Jak w szkole mam chwile zwlatpienia to sobie mowie "nie wolno mi uprawiać tego czarnowidztwa" i chwytam za komorkę i coś skrobie do kogoś.. Staram się nie dolować, jestem wściekła to wychodze z domu na polko - świerze powietrze jest dobre na nerwy, z Azulasta chodzimy częsciej na spacerki - na razie jeszcze nie na łaki, tylko po osiedlu się krecimy, ale mamy stałą droge i jak za wcześnie zaczynam zawracać do domu to Aza po prostu staje i patrzy na mnie "zwariowałas?! Przecież ja wiem, ze jeszcze kawalek mamy iść!" i stoi z mordką pełną pretensji :evil_lol:
Postanowilam sie tez troche wziaść za siebie, ale czy bedą tego efekty to zobaczymy później. Bardziej się chwycę za naukę, co mi zależy - siedzę w domu, to moze lepiej czasem się pouczyć. Skoro na egzaminie niekoniecznie moze mi pojsc rewelacyjnie to moge nadrobić ocenami - przynajmniej tymi humanistycznymi. Dzisiaj historyk dał mi szanse na piątke - ojejka, posiedzę w niedzielę, pouczę się, może się uda. W ogole jestem dziwna w tym roku szkolnym. MAM TYLKO TRZY GODZINY LEKCYJNE NIEOBECNE W DZIENNIKU. :evil_lol: Juz nawet sobie wmawiam, ze do konca roku pociągne na tych obrotach to dostanę na koniec III klasy gratulacje za najmniej opuszczonych lekcji :evil_lol: Widzice jak gadam? Jak jakaś szurnięta :evil_lol:

No anreszcie widać ten optymizzm :multi::multi:]
strasznie sie ciesze ze nie uprawiasz juz tego "czarnwidztwa" bo życie jest z akrótkie na dołowanie się :)
Wszystko bedzie dobrze :D
a Azulka to cwaniara hehe :D jak ja zakręcam do domu ze spacerku to Tina pierwsza leci hehe :D:D:D

a i jestem chetna na fotki, u mnie tez zaraz jakieś będą :)

Posted

Muszę tylko znaleźć gdzieś przenośny czytnik i będzie oki... O ile go znajde :D :D
A czrnowidztwo to swoją drogą juz gdzies sobie odeszlo, na szczescie. Zobaczymy co dalej ;-)
EDYTKA, moze Ty mi powiesz jaki kolor pieskowi zrobic?

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Edwardo sweed pychol :loveu:

Odblaski w oczach :evil_lol:

jaka kochana mordunia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

a co do pieska to hmmm.... moze jakieś łatki ? najlepiej to biały w brązowe łatki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Tajemnica ładnego pozowania ;-)
Cała rzecz polega na tym, żeby mieć śliczną modelkę...

Ktora wypatrzy w ręce chrupka i wzrokiem za nią podąża...

Wtedy nawet się uśmiechnie :loveu:

Albo przybierze poważną minkę

Choć i tak oczami patrzy na rekę ze smaczkiem :evil_lol:

A kiedy zdobycz zostanie chwycona, otrzymujemy mordke pelną zadowolenia...

I znowu chwyt :evil_lol:

Chociaż nie zawsze otrzymujemy śliczną mordkę poprzez smaczki :-)

Najgorsze chyba jest to, ze jak smaczek nie wpadnie do pysia to trzeba wstać...

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Ciężkie jest to życie gwiazdy... :evil_lol: No ale... Jaka ja jestem dumna, ze mnie tak podziwiają!

jaka poważna :cool3:
Ona jest cudowna ma taki wspaniały kochany ryjek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: