g_o_n_i_a Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='psiulka'][I](Gonia :mad:)[/I][/quote] Ke? :placz: [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]a widział tatulek, widział,[/B][/COLOR] [B][COLOR=navy]tylko ta córeczka jakoś nie podobna do tatusia[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/B] [/quote] :placz::placz: Czyli zostala adoptowana?? :-( Quote
psiulka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [I]Która wymyśliła syfożernego kołka?! :mad:[/I] Quote
Matusz Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ke? :placz: :placz::placz: Czyli zostala adoptowana?? :-([/quote] [COLOR=Navy][B]najwidoczniej ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
psiulka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [I]Nawet w galerii dzieci potrafią zrobić dobrą oborę :shake:[/I] Quote
g_o_n_i_a Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Cambel'][size=1]To zdjęcie jest przeurocze, pasujecie z Czitaczkiem do siebie... Swoją drogą w niej nie sposób się zakochać, taka urocza piesinka :loveu:[size=2] Godz. 20:36, Poniedziałek, 8 października. Chciałam dodać, że się sp[I]óź[/I]niasz :eviltong: A no bo ja kiciara :evil_lol: U mojego dziadka też jest, i się trzyma...eh...juz 2 lata :( A to tydoj Wieśnioku z Krowom :buzi: Ja to bardziej tydom sSk... :eviltong: [/i]Z pałą na moją Goniastą? O nieeee! :mad:[/quote] Przestan, bo ja tutaj cierpie, ze Czitak tam, a ja tu. :-( A co ja poradze, ze mi Bestyja w serducho zapadła. :-( Jessso spoznilam sie? Och no (znowu slina :diabloti:) Przykro mi. Uch przeparszam. Ja inaczej odbieram to - dziadków nie znałam, wiec nie mam konkretnego powodu do placzu. Gapa ze mnie :shake: Nie mozesz tydoć, bo tylko ja -wieśniara - moge tydoć!!!! :cool3: Ona ce mnie bić :placz: Quote
Cambel&Megi Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [I][quote]Która wymyśliła syfożernego kołka?! :mad:[/quote] [/I]To taka wspólna inicjatywa. Że lubisz MC donalda, i jesteś kołek, no to wiesz... Quote
Magdalenkl Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 czesc gonia napisz do mnie na gg prosze Quote
psiulka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [I]A kto powiedział że lubię? :roll:[/I] [I]Zmykam posprzątać w akwa ;)[/I] Quote
g_o_n_i_a Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='psiulka'][I]Która wymyśliła syfożernego kołka?! :mad:[/I][/quote] Hmmm... Nie mam pojecia kto. :splat: [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]najwidoczniej ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] :placz::placz:I dopiero w wieku 16 tfu prawie 17 lat ja sie o tym dowiaduję?! :diabloti: [quote name='psiulka'][I]Nawet w galerii dzieci potrafią zrobić dobrą oborę :shake:[/I][/quote] Dzieci? Pf wypraszam sobie :shake: Quote
Matusz Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [COLOR=Navy][B]lepiej późno niż wcale córeczko :loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
g_o_n_i_a Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Cambel'] To taka wspólna inicjatywa. Że lubisz MC donalda, i jesteś kołek, no to wiesz...[/quote] Tak własnie! :p [quote name='Magdalenkl']czesc gonia napisz do mnie na gg prosze[/quote] Cześć Madziu ;) Napisze o ile gadulec mi sie wlaczy [quote name='psiulka'][I]A kto powiedział że lubię? :roll:[/I] [I]Zmykam posprzątać w akwa ;)[/I][/quote] Ymmm no chyba lubisz skoro zaproponowalas? :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 (edited) .......... Edited April 30, 2012 by Cambel&Megi Quote
g_o_n_i_a Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]lepiej późno niż wcale córeczko :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/quote] Taaaaaaa :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Cambel']Eh...Na to poradzić nic nie możesz....Przecież wg poglądów Rodzicielki, to zgłupiałaś, chcąc 2 psa :roll: Nasze matki sa podobne :roll::roll: Ej no nie ślin sie tak, bo na Azule coś kapnie, i się jeszcze czyms zarazi :placz::placz: Nie no, nie przepraszaj, toż to nie Twoja wina.. :lol: Tylko pojebanego szpitala w Przemyslu. Pseplasam, to ja będę tęydąoć, jak przystało na miastową, ę, ą. :evil_lol: /teraz Goniasta pewnie próbuje doczytać się czegoś w tym słowie powyzej :diabloti:/ A spróbuje :mad:[/quote] No pewnie, ze zgupialam. Ale teraz bede ostro zabiegać o jakies wzlegy mamy, moze sie uda... Moze :-( Bedziemy sie razem ślinic :loveu: Ech :( :o Co Ty do mnie gadasz? :diabloti: :multi: Quote
Cambel&Megi Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 (edited) .......... Edited April 30, 2012 by Cambel&Megi Quote
g_o_n_i_a Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Cambel']Trzymam kciuki mooocno :kciuki: Ja chcę Pipecika, ale wątpię, że mama zgodzi się na tego z miotu Karoliny, o ile miot będzie. I wątpię, że wogóle się zgodzi. Trza troche poczekać. To mnie tez zaraź, będzie nas już 3 :diabloti: To po miastowemu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Nie dziekuje, zeby nie zapeszyc..... Ach rozumiem, ze o Whippeta chodzi :evil_lol: A planuja jakis miot? Jeszcze Megasowa i bedzie nas 4... Takie downy :diabloti: Aaa :roll:No widzisz, a przetlumacz mi to na wiejski :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Cambel']Tak, Whippet :p Tzn. Slim Extreme :razz: tj. po polskiemu /specjalnie dla Ciebie/ p. Charcikowa (po polsku Karolina :lol:/ planuje po Osti, tylko się rozmyśliła chyba, bo ją ludzie zniechęcili, tzn. Ci niby chętni, a pierwsze pytanie - PO ILE? Jak ziemniaki na rynku... 4 dałny ojejej :loveu::loveu::loveu: Branoc Goniasty krasno- ufo- ludku :bye:[/quote] Aha, rozumiec... Ale jak cos to zawsze mozesz najlepsza rase pod sloncem wziasc - kundelek :loveu: A jakby byl jeszcze Czitak uch... 5 downów :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dobranoc Dzikusko :bye: Quote
anetta Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ooo mowa o whippie. Co, gdzie, jak :lol: Cambel godoć mi tu :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 (edited) .......... Edited April 30, 2012 by Cambel&Megi Quote
ewatr Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 I jak Ci posżło gnebienie Mamusi / tej rodzonej ;)/ ? Quote
drzalka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Witamy o widze ze juz zdecydowana na charcika :eviltong:, Kamila to jak z tym scroniskiem o ktorej idziemy ?:razz: Quote
drzalka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Kurcze, tak tu duzo Zambel pisze, i oniej, ze pomyslalam ze to jej galeria :oops: wiec; :multi:WITAJ GRUBASKU :multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 (edited) .......... Edited April 30, 2012 by Cambel&Megi Quote
Recommended Posts