g_o_n_i_a Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='psiulka'][I]Stój! [/I] [I]Zapiszesz mnie na sobotę? :eviltong:[/I][/quote] Mogem zapisac :p Quote
psiulka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [I]Dziękuję :buzi:[/I] [I]I dobranoc Ty.. Ty drągu! :bye:[/I] Quote
g_o_n_i_a Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='psiulka'][I]Pff, ja jestem kołek! :lol:[/I] [I]Nie dawno dowiedziałam się, że zakazał zmieniać na kompach tapety, a ja zmieniłam już wcześniej, mwahah :diabloti:[/I] [I]Blee, weź mi nawet nie mów, ja sobie pójdę jeszcze raz to foto zobaczyć :lol:[/I] [I]Mylcz! Nie mów mi nic o maturze :shake:[/I] [I]Jestem bardzo za :diabloti: Pamiętajcie o tym, że to dwudniowa :loveu: Wczoraj było no tak wieśniacko :loveu: :loveu:[/I][/quote] Że niby nie należysz do grubasów? Wiec jak mozesz należeć do dzikusek? :evil_lol: Nie no, bo Lenkowa i Cambel to dzikuski, Ty kołek, a ja wieśniara = (a to nam daje) 4 grubasy :evil_lol: Łee gadki o tapetach :evil_lol: Moge Ci powiedzieć, ze na 100% pojawie sie w okolicach grudnia/stycznia na Twojej lekcji w jakiś tam piątek :evil_lol: Wiesz jakbym byla wredna to wstawiłabym je tutaj, ale ono jest tak paskudne, ze ogladalnosc to by mi zupelnie juz spadła :evil_lol::cool1: Ach to tak... Matura to dopiero za 2 lata z hakiem u mnie, Ty sie martw lepiej egzaminem gimnazjalnym :diabloti: Jak wies to wies, ja bede w dwa dni, wiec bedzie wieś na całego :evil_lol: Zreszta targi to nie to samo, bo tutaj bylo dosc luzacko (i nie bylo wystawców, od ktorych sepi sie kase). Na wystawach to trza pracować ino dobsz, zeby potem miec 1 wynik wsrod kwestujacych :lol::loveu: Wczoraj to w ogole bylo... Uch... :evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='psiulka'][I]Dziękuję :buzi:[/I] [I]I dobranoc Ty.. Ty drągu! :bye:[/I][/quote] Prosze bardzo Kołku :evil_lol: Ja jestem wieśniara pf! :cool1: Dobranocka :bye: Quote
psiulka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Że niby nie należysz do grubasów? Wiec jak mozesz należeć do dzikusek? :evil_lol: Nie no, bo Lenkowa i Cambel to dzikuski, Ty kołek, a ja wieśniara = (a to nam daje) 4 grubasy :evil_lol: Łee gadki o tapetach :evil_lol: Moge Ci powiedzieć, ze na 100% pojawie sie w okolicach grudnia/stycznia na Twojej lekcji w jakiś tam piątek :evil_lol: Wiesz jakbym byla wredna to wstawiłabym je tutaj, ale ono jest tak paskudne, ze ogladalnosc to by mi zupelnie juz spadła :evil_lol::cool1: Ach to tak... Matura to dopiero za 2 lata z hakiem u mnie, Ty sie martw lepiej egzaminem gimnazjalnym :diabloti: Jak wies to wies, ja bede w dwa dni, wiec bedzie wieś na całego :evil_lol: Zreszta targi to nie to samo, bo tutaj bylo dosc luzacko (i nie bylo wystawców, od ktorych sepi sie kase). Na wystawach to trza pracować ino dobsz, zeby potem miec 1 wynik wsrod kwestujacych :lol::loveu: Wczoraj to w ogole bylo... Uch... :evil_lol::evil_lol::loveu:[/quote] [I]Bosz jakie rozliczenia :shake: [/I] [I]Czemu dopiero wtedy? Ja myślałam, że już za tydzień, dwa, a nie tak kurcze za pół roku.. :placz:[/I] [I]Potwierdzam :evil_lol:[/I] [I]Gosia :mad:[/I] [I]Pfff, Ty zawsze masz najlepsze miejsca i to jest niesprawiedliwe! :shake:[/I] [quote name='g_o_n_i_a']Prosze bardzo Kołku :evil_lol: Ja jestem wieśniara pf! :cool1: Dobranocka :bye:[/quote] [I]Pójdziemy do Mc Donalda na Wieś Maki! :evil_lol:[/I] [I]Branoc :bye:[/I] Quote
Usia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Czesc dziewczynki :) ja tu wpadam obejrzec kropki a tu tyle nagadane.Prosze sie poprawic i wstawic chociaz kilka fotek, ploooose :] Quote
g_o_n_i_a Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='psilka'] [I]Bosz jakie rozliczenia :shake: Czemu dopiero wtedy? Ja myślałam, że już za tydzień, dwa, a nie tak kurcze za pół roku.. :placz:[/I] [I]Potwierdzam :evil_lol:[/I] [I]Gosia :mad:[/I] [I]Pfff, Ty zawsze masz najlepsze miejsca i to jest niesprawiedliwe! :shake:[/I] [I]Pójdziemy do Mc Donalda na Wieś Maki! :evil_lol:[/I] [I]Branoc :bye:[/I] [/quote] :eviltong:Zaczynam lubić matme :evil_lol: Jakie pol roku, grudzien masz juz za dwa miesiace :diabloti: :aniolek: tralalaa... Cóż - taka jestem fajna:multi::multi::multi::multi::loveu: Ja do Mc Donald'a nie chodze :shake:Błeeeeeee :shake: [quote name='Usia']Czesc dziewczynki :) ja tu wpadam obejrzec kropki a tu tyle nagadane.Prosze sie poprawic i wstawic chociaz kilka fotek, ploooose :][/quote] Cześć :buzi: Czekamy na zdjecia z weekendowego wypadu z wiesniakami i beda wtedy Azulowe fotencje:loveu: Quote
Cambel&Megi Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Gonia kiedy będziesz w schronisku? Jakby Twoja Sis mnie nie zapisała, to zapisz mnie też wieśniaku :loveu: Dobra idę nadrabiać :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Cambel']Gonia kiedy będziesz w schronisku? Jakby Twoja Sis mnie nie zapisała, to zapisz mnie też wieśniaku :loveu: Dobra idę nadrabiać :eviltong:[/quote] Chyba dzisiaj będę :eviltong: A co, na sobote Cie zapisać dzikusko jak cos? Quote
Cambel&Megi Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 (edited) .......... Edited April 30, 2012 by Cambel&Megi Quote
anetta Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Czy wy zawsze musicie rozmawiać o szkole? :eviltong: Czekam na jakieś foty, o! Quote
g_o_n_i_a Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Cambel']No wjenc HEJ Goniasty Wiśnioku :calus: A no dziś sobie skreśliłam nieobecności, co uciekałam, bo wychowawca dziennik zostawił i wyszedł. To tez grzech? [URL]http://img102.imageshack.us/img102/7341/az9za4.jpg[/URL] Boskie :evil_lol: Ale to już na żywo mówiłam Ja miałam na pólrocze 3, a na koniec roku 5 Chemię jeszcze zniosę, ale fizyka A co ja mam powiedzieć? jak mnie tak dawno nie było. Ale już nadrabiam, bez względu na poglądy mamy /które zreszta znasz / Goniasty Wiśniok Ale to nie ja wymyśliłam :lol: Goniasta sie wyzywa na malutkim cambelku :placz: i trujak tez, obsikał mnie na czarno :( :evil_lol: Nuu musisz przyjechać na Podpromie kiedys, to pójdziemy podeptać :evil_lol: tylko zeby mnie znowu nie obsikał :( :evil_lol: To tak jak ja :razz: Tylko kołki jedzą takie syfy :evil_lol: Ja też chcę :placz: Tak, na sobotę :razz:[/quote] Mati trzaskała fotencje :loveu: Dla mnie fizyka i chemia to czarna magia. Szczerze mowiac to juz matme wole, babke w LO mam po prostu świetną :p Nasze mamy to są w ogole pod tym wzlegem udane, nie? :roll: Ha, no wiadomo, ze ja wieśniara jestem :cool1: Jessoo wiesz jak mnie zraniłaś, o nieeee :placz::placz: Że niby ja sie wyzywam? :placz:I to na Cambelku?! :placz::placz: Bosz depresja... Dól... Brak słow...:placz: A no wybiore sie kiedys, ino kiedy - jak teraz tak zimno brrr :placz: Syfożerny kołek :roflt: Zapisałam :p [quote name='anetta']Czy wy zawsze musicie rozmawiać o szkole? :eviltong: Czekam na jakieś foty, o![/quote] O szkole? Pf strone wczesniej czy dwie gadalysmy o targach zoologicznych i groszku.:diabloti: [quote name='Werka'] [COLOR=#4169e1]Heloł:mdrmed:[/COLOR] [/quote] Ahoj! :multi: Quote
Cambel&Megi Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Mati trzaskała fotencje :loveu: Dla mnie fizyka i chemia to czarna magia. Szczerze mowiac to juz matme wole, babke w LO mam po prostu świetną :p Nasze mamy to są w ogole pod tym wzlegem udane, nie? :roll: Ha, no wiadomo, ze ja wieśniara jestem :cool1: Jessoo wiesz jak mnie zraniłaś, o nieeee :placz::placz: Że niby ja sie wyzywam? :placz:I to na Cambelku?! :placz::placz: Bosz depresja... Dól... Brak słow...:placz: A no wybiore sie kiedys, ino kiedy - jak teraz tak zimno brrr :placz: Syfożerny kołek :roflt: Zapisałam :p [/quote] Ja teraz mam taką powaloną babkę od matmy, eh....U niej 5 jest niosiągalna, na 5 musisz robić dodatkowe zadania. :roll: Taaa bardzo udane...Ja to bym mogła mieć taką Mamę jak Ewa uhhh, tak jak kiedyś już gadałyśmy :loveu: Co sama namawia, chodź jedziemy do schroniska, a nie w drugą stronę. :shake: Ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu :calus: Tak, wyżywasz się na cambelku, rzucasz trujakami :placz: a jakbyś wycelowała, i by mi do ust wpadło, i bym zjadła trujaka, zadławiła się, albo połkęła, i padła, hę?! O tym nie pomyślałaś :placz: ............:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ano zimno, masakra, ja chyba zacznę w kurtce zimowej chodzić...Przynajmniej zakryję mundurek, który w środę mamy dostać. :roll::roll: Buahahaa :roflt: Dzienkujem :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Cambel']Ja teraz mam taką powaloną babkę od matmy, eh....U niej 5 jest niosiągalna, na 5 musisz robić dodatkowe zadania. :roll: Taaa bardzo udane...Ja to bym mogła mieć taką Mamę jak Ewa uhhh, tak jak kiedyś już gadałyśmy :loveu: Co sama namawia, chodź jedziemy do schroniska, a nie w drugą stronę. :shake: Ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu :calus: Tak, wyżywasz się na cambelku, rzucasz trujakami :placz: a jakbyś wycelowała, i by mi do ust wpadło, i bym zjadła trujaka, zadławiła się, albo połkęła, i padła, hę?! O tym nie pomyślałaś :placz: ............:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ano zimno, masakra, ja chyba zacznę w kurtce zimowej chodzić...Przynajmniej zakryję mundurek, który w środę mamy dostać. :roll::roll: Buahahaa :roflt: Dzienkujem :buzi:[/quote] Szczerze współczuję :roll: Uch... Jak ja bym chciala, zeby moja mama miala takie podejscie jak Ewunia :-( Ha, no przeciez, ze nie w tegatywnym Dzikusko :diabloti::loveu: Buhahaha :roflt:Wysoptuj troche Cambelku, bo tu to ja jestem pesymista, wiec taki czarny scenariusz być nie moze :evil_lol: Swoja droga ciekawa smierc, na nagrobku napisane byloby "zginela smiercia tragiczna - rzucony w nia grzyb trafił prosto do jamy brzusznej (:roflt:)i nastapilo zatrucie organizmu" Pokazesz mi mundurek? :roflt: Proszem :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Szczerze współczuję :roll: Uch... Jak ja bym chciala, zeby moja mama miala takie podejscie jak Ewunia :-( Ha, no przeciez, ze nie w tegatywnym Dzikusko :diabloti::loveu: Buhahaha :roflt:Wysoptuj troche Cambelku, bo tu to ja jestem pesymista, wiec taki czarny scenariusz być nie moze :evil_lol: Swoja droga ciekawa smierc, na nagrobku napisane byloby "zginela smiercia tragiczna - rzucony w nia grzyb trafił prosto do jamy brzusznej (:roflt:)i nastapilo zatrucie organizmu" Pokazesz mi mundurek? :roflt: Proszem :diabloti:[/quote] A ja się nie mam zamiaru nią przejmować :eviltong: I ja tyż.. :( Ja jestem dzikus z booszu, i stwierdziłam ze moja kuchnia wygląda jak dzungla, taki tam syf ale porównanie O_O goopie dziecko żem jest. Goniasta, bo zaraz na moim nagrobku napiszą 'umarła ze smiechu, zaksztusila sie sliną podczas brechtania się z tekstów Goniastej, na dodatek upieprzyła sięgłową o kąt biurka' :diabloti::roflt: Nie :eviltong: A fenk ju :razz: Kocham sSk ojejjjjj czemu się nie odzywa? :-(:-( Bendem płakać, pociesz mnie :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Cambel']A ja się nie mam zamiaru nią przejmować :eviltong: I ja tyż.. :( Ja jestem dzikus z booszu, i stwierdziłam ze moja kuchnia wygląda jak dzungla, taki tam syf ale porównanie O_O goopie dziecko żem jest. Goniasta, bo zaraz na moim nagrobku napiszą 'umarła ze smiechu, zaksztusila sie sliną podczas brechtania się z tekstów Goniastej, na dodatek upieprzyła sięgłową o kąt biurka' :diabloti::roflt: Nie :eviltong: A fenk ju :razz: Kocham sSk ojejjjjj czemu się nie odzywa? :-(:-( Bendem płakać, pociesz mnie :placz:[/quote] No i dobrze, bo prawde mowiac nie ma czym :shake: :placz::placz:Niech mnie ktoś przytuli (ew. zaadoptuje) :roflt:Musze zobaczyc tę kuchnię! :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:Zasponsoruje Ci pozłacany napis na nagrobku Pokazesz :placz: Co? Fak ju? :roflt: Nie wiem... Uch... Minuta ciszy... Quote
Cambel&Megi Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']No i dobrze, bo prawde mowiac nie ma czym :shake: :placz::placz:Niech mnie ktoś przytuli (ew. zaadoptuje) :roflt:Musze zobaczyc tę kuchnię! :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:Zasponsoruje Ci pozłacany napis na nagrobku Pokazesz :placz: Co? Fak ju? :roflt: Nie wiem... Uch... Minuta ciszy...[/quote] :calus: Psytulam Goniastą niech nie smuta. Mnie tez niech ktoś zaadoptuje. :placz: Najchętniej jakaś bida ze schroniska, to zamieszkam z nią w boksie, i będzie fajnie. No wyobraź sobie stertę brudnych garów na przestrzeni 2x3 m. :roll: Pozłacany :placz: Toż to zardzewieje :placz: :roflt::roflt::roflt::roflt: No dopszz może :razz: Njet. Fenk ju. To taki zwrot, grzecznosciowy, oznacza podziękowanie :evil_lol: Kurdesz to się robi dziwne i niefajne...sSk nie pisze, nie odzywa się, coś jest nie tak, już mnie nie kocha..już nie jestem..no sama wiesz... :shake::shake: :roflt: Quote
g_o_n_i_a Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Cambel']:calus: Psytulam Goniastą niech nie smuta. Mnie tez niech ktoś zaadoptuje. :placz: Najchętniej jakaś bida ze schroniska, to zamieszkam z nią w boksie, i będzie fajnie. No wyobraź sobie stertę brudnych garów na przestrzeni 2x3 m. :roll: Pozłacany :placz: Toż to zardzewieje :placz: :roflt::roflt::roflt::roflt: No dopszz może :razz: Njet. Fenk ju. To taki zwrot, grzecznosciowy, oznacza podziękowanie :evil_lol: Kurdesz to się robi dziwne i niefajne...sSk nie pisze, nie odzywa się, coś jest nie tak, już mnie nie kocha..już nie jestem..no sama wiesz... :shake::shake: :roflt:[/quote] Cambelku, chodźmy się powesić :placz: Albo pochlastac :placz: WIEEEEEEEEEEM! Wybudujmy sobie chałupe w lesie!! :multi: Muaaaaa... Prawdziwa dżungla.... :roflt: Jak to zardzewieje?! :evil_lol: Łiii :multi: Ahaaaaaaaaaaaaa (z otwartego pyska leci slina = oznaka zainteresowania i ciezkiego myslenia) :roflt: :roflt: :roflt: Bedzie dobsz... Quote
Matusz Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [COLOR=Navy][B]ale nagadane, i widzę tylko o szkole :eviltong::eviltong: ojojojoj:shake::shake::shake::shake: pozdrawiamy:loveu:[/B][/COLOR] Quote
Cambel&Megi Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Cambelku, chodźmy się powesić :placz: Albo pochlastac :placz: WIEEEEEEEEEEM! Wybudujmy sobie chałupe w lesie!! :multi: Muaaaaa... Prawdziwa dżungla.... :roflt: Jak to zardzewieje?! :evil_lol: Łiii :multi: Ahaaaaaaaaaaaaa (z otwartego pyska leci slina = oznaka zainteresowania i ciezkiego myslenia) :roflt: :roflt: :roflt: Bedzie dobsz...[/quote] O tak :loveu: Tam miedzy tymi dżewami za schroniskiem, o . :loveu: Z czego rżysz, ja przez to zaraz będę musiała przebrnąć :cool1: No pozłacane, to ta złota farba odpadnie, i będzie rdzewiało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Goniasta'](z otwartego pyska leci slina = oznaka zainteresowania i ciezkiego myslenia)[/quote] :mdleje: Ja nie mogę z Tobą dlużej gadać, wiesz? Bo mnie już bruzch ze smiechu boli :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]ale nagadane, i widzę tylko o szkole :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] [B][COLOR=navy]ojojojoj:shake::shake::shake::shake:[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]pozdrawiamy:loveu:[/COLOR][/B][/quote] Mateusz! :multi: Jakos tak tu sie nagadalo cosik... :lol: [SIZE=1]Killka stron wczesniej jest zdjecie Twojej coreczki goniastej :diabloti:[/SIZE] [quote name='Cambel']O tak :loveu: Tam miedzy tymi dżewami za schroniskiem, o . :loveu: Z czego rżysz, ja przez to zaraz będę musiała przebrnąć :cool1: No pozłacane, to ta złota farba odpadnie, i będzie rdzewiało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mdleje: Ja nie mogę z Tobą dlużej gadać, wiesz? Bo mnie już bruzch ze smiechu boli :shake:[/quote] Wyznacz date, wstawie sie ze sznurem :eviltong: Jak zaplacisz to moge pomoc Ci przez to przebrnąc - przebrniemy przez to razem... :evil_lol: Nii :p U babci na grobie jest pozłacane, a to bylo zrobione pare lat temu i sie trzymo - co mi kit wciskasz!!!!! :mad: Tydom przez Ciebie :eviltong: Quote
Matusz Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Mateusz! :multi: Jakos tak tu sie nagadalo cosik... :lol: [SIZE=1]Killka stron wczesniej jest zdjecie Twojej coreczki goniastej :diabloti:[/SIZE] [/quote] [COLOR=Navy][B]a widział tatulek, widział, tylko ta córeczka jakoś nie podobna do tatusia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR] Quote
Cambel&Megi Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] [SIZE=1]Killka stron wczesniej jest zdjecie Twojej coreczki goniastej :diabloti:[/SIZE] Wyznacz date, wstawie sie ze sznurem :eviltong: Jak zaplacisz to moge pomoc Ci przez to przebrnąc - przebrniemy przez to razem... :evil_lol: Nii :p U babci na grobie jest pozłacane, a to bylo zrobione pare lat temu i sie trzymo - co mi kit wciskasz!!!!! :mad: Tydom przez Ciebie :eviltong:[/quote] [SIZE=1]To zdjęcie jest przeurocze, pasujecie z Czitaczkiem do siebie... Swoją drogą w niej nie sposób się zakochać, taka urocza piesinka :loveu:[SIZE=2] Godz. 20:36, Poniedziałek, 8 października. Chciałam dodać, że się sp[I]óź[/I]niasz :eviltong: A no bo ja kiciara :evil_lol: U mojego dziadka też jest, i się trzyma...eh...juz 2 lata :( A to tydoj Wieśnioku z Krowom :buzi: Ja to bardziej tydom sSk... :eviltong: [quote name='psiulka'][/SIZE][/SIZE][I](Gonia :mad:)[/quote] [/I]Z pałą na moją Goniastą? O nieeee! :mad: Quote
Recommended Posts