Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Azulkowa :loveu:

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/44/93edd49d0685441c.jpg[/IMG][/URL][/quote]
nareszcie !
Azulka jest prześliczna (ale to już wiesz ;) ) a upodobanie do sznureczkow to ma takie jak daisycha ;)

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']nałóg ahahaha ... :megagrin:
[/quote]
O nie, ja sie w żaden nałóg nie dam wciągnąc. :eviltong: Jestem dobre dziecko, a nie to co Ty, zepsuta do szpiku kości. :evil_lol: :evil_lol:

Swoją drogą co do nałogów to doszłam do wniosku, ze jestem wariatką. Dzisiaj mielismy teatr :p aż z Krakowa do naszej dziury przyjechał. :cool3: Najlepsze jest to, ze kazali mi pisać recenzje z tego. Wziełam sobie zeszyt, usiadlam dumnie, długopis w gotowości... Suma sumarum wyszlo na to, ze nic nie napisalam, bo np. aktorzy (aż dwóch ich było!!) nawet sie nie przedstawili, a wyglad mieli taki fajnyyy - to chyba było rodzeństwo, a to ich aktorstwo było takie świetne!!!! Wiec później poszlam do p. Pedagog i wzielam sobie kartke - ich reklamę, wszystko praktycznie przepisalam, ciiii. :eviltong:
A najbardziej podobało mi się, ze na tej reklamce pisalo, ze spektakl jest wzruszając. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Boziu, w zyciu nie widzialam czegoś tak załosnego. Normalnie cała sala ryczała ze śmiegu. A sie uśmialam jak nigdy, bo dodatkowo siedzialam z trzema loodkami, co tak fajnie komentowali - sama też coś dorzucałam w naszej dyskusji. :evil_lol:

Posted

[quote name='ewelinabuck']jestemmmmmmmmmmmmmm:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Noo, widze :multi:

[quote name='Daisunia']nareszcie !
Azulka jest prześliczna (ale to już wiesz ;) ) a upodobanie do sznureczkow to ma takie jak daisycha ;)[/quote]
Dzięki. :multi:
A co do węzełków to Azula jest jakaś dziwna. Normalnie leży on w jej koszyczku razem z kaczkami, piłkami i innymi zabawkami, a ona przyszła do domu, położyla się w koszyku i zaczęła go rozwalac :evil_lol: To ufociła ze 30 fot jak zażarcie skubie. :p No i teraz biedak znowu porzucony, Azulka nie chce go zkubac :evil_lol:

[quote name='Samturia']uuu u was też widze węzełek z Pedigree! normalnie dogomaniacka epideia węzełków z Pedigree! (Łapa tez gdzies taki miala, tylko go rozgryzła na pooł) :):):)[/quote]
A myśmy dostali już ze 4 lub 5 takich pudelek, jeden węzełek zniszczony został, dwa zgubione w ogrodku, a jeszcze jeden w domu. :p Ale jak bedzie kolejna edycja Program Rośnij Zdrowo to juz się szykujemy - zabawka dla Azulastej, a jedzonko dla Pędzlów. :loveu:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']U nas też ostatnio był jakis spektakt aż z Krakowa do jeszcze wiekszej dzióry przyjechali. Hehehe beznadzieja straszna :D[/quote]
Jaaaa :evil_lol: Edytko czy Ty tez czujesz sie taka dumna jak ja? Że kolejny raz wpajali nam fakt, ze narkotyki są bebebebe :shake: Gdyby chociaż to nie było takie żałosne... Normalnie to już nudne, dwa występy o narkotykach (jeden był suuuuper :loveu:), jeden o agresji.

[quote name='ewelinabuck']CO WY TAM ZE SPEKTAKLAMI JA OSTATNIO BYLAM 5 GODZIN W OPERZE:razz: :razz: :razz: :razz: BYLO SUPER:loveu:[/quote]
W operze? :-o No prosze, moze ktoś mnie kiedyś zabierze do opery? Teatru? Kina? :evil_lol:

Posted

Ewelinko, zanim ja Cie kiedykolwiek odwiedze hahaha... :evil_lol: Mam inne priorytety, z ktoymi sobie nie radzę psychicznie... :(
Edyta, a moze u Ciebie był ten sam etatr?! :cool3: Dwuosobowy?

Posted

NAPEWNO ODWIEDZISZ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

WESOLO MI TRALALAALALAL " OCZY CZORNEJE............", " POKAZ SWOJA TWARZ POKAZ ILE SZTUCZNYCH ZEBOW MASZ..........................."
:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ewelinko, zanim ja Cie kiedykolwiek odwiedze hahaha... :evil_lol: Mam inne priorytety, z ktoymi sobie nie radzę psychicznie... :(
Edyta, a moze u Ciebie był ten sam etatr?! :cool3: Dwuosobowy?[/quote]

hehe tak 2 osobowy :loveu:

PS. Te co Ty tam Azulastej z gardła wyciagnełaś :???:

Posted

Edytko, powiesz mi jeszcze, ze kobieta i meżczyzna? :evil_lol:
Ja jej różne rzeczy wyciągam, bo to chodzi i odkurza wszystko, co widzi na swojej drodze :evil_lol:

Posted

EHHEEHEHEHHEEHHEHHHEH JAKIE?????????
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

" POWIEDZ POWIEDZZ CZZEMU................"
" JEST NA ZZIEMI JEDNO MOJE MALE MIEJCE GDZIE ......":lol:

Posted

[quote name='ewelinabuck']EHHEEHEHEHHEEHHEHHHEH JAKIE?????????
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

" POWIEDZ POWIEDZZ CZZEMU................"
" JEST NA ZZIEMI JEDNO MOJE MALE MIEJCE GDZIE ......":lol:[/quote]
Takie... Szalone :evil_lol:
A tu sie zgadzam, tzn. z treścią - "Chce do jedynego miejsca na ziemi, gdzie problemy przestają mieć znaczenie" - o tak, jutro tam ide... I do mojego Mastusia. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: