Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Edytko, wbrew pozorom ja sie tak szybko nie zniechęcam iii... Nie oceniam z gory... :( :p
A nieśmiała to nie bylas jak rozmawialysmy przez tel o kropku :evil_lol: Raczej zszokowana :evil_lol:[/quote]

jak to nie :crazyeye: jąkałam sie przeciez, zacinałam co chwile...
a zszokowana i owszem bo nie spodziewałam sie ze do mnie zadzwonisz:D

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Taaa... I to jeszcze z domowego... Buhahaha
Tylko wiesz, mam nadzieje, ze sobie go nie spisalas :evil_lol: Mamcia bedzie bic gonie jak beda gluche telefony :shake:[/quote]

a wlasnnie zapomniałam, ale nie mam w zwyczaju puszczać głuchych na domowe no chyba że kogoś nie lubie a Tobie to nie grozi ::))):):)

[quote name=':: FiGa ::'] Edyta Ty chyba nie wiesz co znaczy być niesmiałym... :roll:[/QUOTE]

alez wiem, ja jestem straaaasnie niesmiała :diabloti:

Posted

Justynko :multi: Oj szalalo sie wczoraj, to mam :p

Osz matko :evil_lol:
Bo ja jestem dziecko sierota, wstydam i bojam ludzi. I naprawde niechętnie rozmawiam przez tel, zwlaszcza z ludźmi, których nigdy nie spotkałam...
Ale jak chodzi o jakiegos psa, to moge nawijac i nawijac :loveu:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']

Osz matko :evil_lol:
Bo ja jestem dziecko sierota, wstydam i bojam ludzi. I naprawde niechętnie rozmawiam przez tel, zwlaszcza z ludźmi, których nigdy nie spotkałam...
Ale jak chodzi o jakiegos psa, to moge nawijac i nawijac :loveu:[/quote]

aaaaa..... no to juz teraz czaje :)

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Taaa... I to jeszcze z domowego... Buhahaha
Tylko wiesz, mam nadzieje, ze sobie go nie spisalas :evil_lol: Mamcia bedzie bic gonie jak beda gluche telefony :shake:[/quote]

jejku przemoc w rodzinie juz cie lece ratowac:razz: :razz: :razz:
mamo Goniowa aty aty aty ....:mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='ewelinabuck']przepraszam ze sie zmylam tak szybko ale z nocha mi cieknie i znowu mam 38 stopni:shake: :shake: :shake: :shake:[/quote]
Ewelinko, czy ja Ci coś przypadkiem nie mowilam? :shake: NIE WOLNO CHORUTKAC! :calus:

[quote name='ewelinabuck']jejku przemoc w rodzinie juz cie lece ratowac:razz: :razz: :razz:
mamo Goniowa aty aty aty ....:mad: :mad: :mad: :mad:[/quote]
:-o Nie chce na to patrzec :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Justynko :multi: Oj szalalo sie wczoraj, to mam :p[/QUOTE]
hehe...no u mnie w galerii to żescie wszystkie zaszalały [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36669"]:diabloti:[/URL][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36669"] [/URL]