_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Edytko, wbrew pozorom ja sie tak szybko nie zniechęcam iii... Nie oceniam z gory... :( :p A nieśmiała to nie bylas jak rozmawialysmy przez tel o kropku :evil_lol: Raczej zszokowana :evil_lol:[/quote] jak to nie :crazyeye: jąkałam sie przeciez, zacinałam co chwile... a zszokowana i owszem bo nie spodziewałam sie ze do mnie zadzwonisz:D Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Taaa... I to jeszcze z domowego... Buhahaha Tylko wiesz, mam nadzieje, ze sobie go nie spisalas :evil_lol: Mamcia bedzie bic gonie jak beda gluche telefony :shake: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Edyta Ty chyba nie wiesz co znaczy być niesmiałym... :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Edytko, ale dla mnie to byla chwila prawdy. :evil_lol: Co mialam zrobic, majac 2 gr na komie? :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Taaa... I to jeszcze z domowego... Buhahaha Tylko wiesz, mam nadzieje, ze sobie go nie spisalas :evil_lol: Mamcia bedzie bic gonie jak beda gluche telefony :shake:[/quote] a wlasnnie zapomniałam, ale nie mam w zwyczaju puszczać głuchych na domowe no chyba że kogoś nie lubie a Tobie to nie grozi ::))):):) [quote name=':: FiGa ::'] Edyta Ty chyba nie wiesz co znaczy być niesmiałym... :roll:[/QUOTE] alez wiem, ja jestem straaaasnie niesmiała :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Edytko, ale dla mnie to byla chwila prawdy. :evil_lol: Co mialam zrobic, majac 2 gr na komie? :evil_lol:[/quote] chwila prawdy ?? Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Czyli masz moj numer? :placz: A jak mama sie dowie :evil_lol:? Jakas Ty łaskawa :modla: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']chwila prawdy ??[/quote] No tak, bo ja sie na taka odwage nigdy nie wzielam... Ale jak chodzi o jakiegos psa, to zawsze! :diabloti: Quote
Bewarka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 A ja wpadłam do galerii twej i co widze? Ze masz już 4 ogniki!!! :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']No tak, bo ja sie na taka odwage nigdy nie wzielam... Ale jak chodzi o jakiegos psa, to zawsze! :diabloti:[/quote] na jaka odwage... Gosia mow do mnie pełnymi zdaniami :p Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Justynko :multi: Oj szalalo sie wczoraj, to mam :p Osz matko :evil_lol: Bo ja jestem dziecko sierota, wstydam i bojam ludzi. I naprawde niechętnie rozmawiam przez tel, zwlaszcza z ludźmi, których nigdy nie spotkałam... Ale jak chodzi o jakiegos psa, to moge nawijac i nawijac :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Osz matko :evil_lol: Bo ja jestem dziecko sierota, wstydam i bojam ludzi. I naprawde niechętnie rozmawiam przez tel, zwlaszcza z ludźmi, których nigdy nie spotkałam... Ale jak chodzi o jakiegos psa, to moge nawijac i nawijac :loveu:[/quote] aaaaa..... no to juz teraz czaje :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 hihihi :D dobra Gosiaczku ja już się żegnam papap :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 No, my tez mykamy, wiczorkiem jeszcze wpadniemy powiedziec dobranoc :evil_lol: Pa :bye: Quote
ewelinabuck Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 przepraszam ze sie zmylam tak szybko ale z nocha mi cieknie i znowu mam 38 stopni:shake: :shake: :shake: :shake: Quote
ewelinabuck Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Taaa... I to jeszcze z domowego... Buhahaha Tylko wiesz, mam nadzieje, ze sobie go nie spisalas :evil_lol: Mamcia bedzie bic gonie jak beda gluche telefony :shake:[/quote] jejku przemoc w rodzinie juz cie lece ratowac:razz: :razz: :razz: mamo Goniowa aty aty aty ....:mad: :mad: :mad: :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='ewelinabuck']przepraszam ze sie zmylam tak szybko ale z nocha mi cieknie i znowu mam 38 stopni:shake: :shake: :shake: :shake:[/quote] Ewelinko, czy ja Ci coś przypadkiem nie mowilam? :shake: NIE WOLNO CHORUTKAC! :calus: [quote name='ewelinabuck']jejku przemoc w rodzinie juz cie lece ratowac:razz: :razz: :razz: mamo Goniowa aty aty aty ....:mad: :mad: :mad: :mad:[/quote] :-o Nie chce na to patrzec :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 wiem ze nie wolno chorutkac:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: sprawdz czy mama jeszcze zyje:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ;) Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 No to co Ty wyczyniasz Ewelinko?! :mad: Mamcia żyje, wlasnie narzekala co to ja dziecko niedobre ogladam w telewizji :evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [B][I]Cześć Gonia :loveu:.[/I][/B] Quote
arystokratka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Cześć goniu ! Jak tam zdrówko ? Wszyscy teraz choują :shake:. Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Hej! :multi: Moje zdrowko? Ja sie mocno trzymam, nie dam sie żadnej paskudnej chorobie. :shake: Przeciez za tydzien w sobote musze jechać do Masterka :loveu: Quote
Bewarka Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Justynko :multi: Oj szalalo sie wczoraj, to mam :p[/QUOTE] hehe...no u mnie w galerii to żescie wszystkie zaszalały [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36669"]:diabloti:[/URL][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36669"] [/URL] Quote
Recommended Posts