Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

Posted

No mówie Ci, siedze jak świeta krowa na dupie juz chyba 3 godziny jak nie lepiej i w ogóle niechce mi sie wstać, a dzisiaj na ostatniej lekcji usnełam...
1 raz mi sie zdarzyło....
i na dodatek siedze w 1 ławce od biórka, i kimałam całe 30 min :D

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://images13.fotosik.pl/35/816ef679936af2ed.jpg[/IMG]
Ale Azulka ślicznie pozuje:loveu: :loveu: :loveu: Cos na zime jej bledna kropeczki:evil_lol:

Posted

W zasadzie zrobilam tylko notatkę z biologii, wkleilam szpargalki z geografii - wiedza mi sama wejdzie do glowy, bo sobie pod poduchę wsadzę zeszyt, o. :evil_lol: Mam nadzieje, ze z chemii facet mnie nie zapyta, przeciez jutro moje święto. :evil_lol:
Branocka ;*

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']wiedza mi sama wejdzie do glowy, bo sobie pod poduchę wsadzę zeszyt, o. :evil_lol: [/quote]
Hehe, też tak robię :lol: I o dziwo- chyba pomaga :lol:

[QUOTE]:-o ale pustki u nas..[/QUOTE]
W Komkowej galerii to samo... :sadCyber:

Posted

Cześć Gosiu :multi:
Jak tam pierwszy dzień jako 16-latka? :evil_lol:
Fotki Azulastej cudne, ale dlaczego ich tak malutko?? :mad:
I muszę Wam dziewczyny powiedzieć jeszcze – nie narzekajcie krowy.
[FONT=&quot]Ja CODZIENNIE zaczynam lekcje o 7:10 i CODZIENNIE kończę o 13:55, bo CODZIENNIE mam 8 lekcji. Kto się zamieni?? :placz:[/FONT]

Posted

[quote name=':: FiGa ::'][FONT=&quot]Ja CODZIENNIE zaczynam lekcje o 7:10 i CODZIENNIE kończę o 13:55, bo CODZIENNIE mam 8 lekcji. Kto się zamieni?? :placz:[/FONT][/quote]
Ja bardzo chętnie :diabloti: Chciałabym codziennie wracać o tej godzinie do domu, a nie- 4 razy w tygodniu wracam o 16 :roll:

Posted

moje dziecko ma już [B][SIZE=4][COLOR=mediumturquoise]16 lat[/COLOR][/SIZE][/B] :lol:

/ Boziu to jaka ja juz stara jestem ?:-( /

ale co tam ...........Córciu kochana :loveu: życzę Ci :

[SIZE=3][COLOR=magenta][B]Z okazji przyjęcia kolejnej wiosny na kark [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=magenta][B]wszystkiego tego co jest naj [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=magenta][B]świata w kolorach tęczy [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=magenta][B]niech dobry anioł w trudach Cię wyręczy, [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=magenta][B]niech miłość w serduszku radośnie błyska [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=magenta][B]i niech przy Tobie zawsze będzie osoba bliska... [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=magenta][B]niech wszystkie kręte scieżki prostymi się staną[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=magenta][B]a nasze uczucia w marzeniach zostaną... [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=magenta][B]powodzenia w życiu szkolnym i spełnienia najskrytszych nawet na pozór nierealnych marzeń[/B][/COLOR][/SIZE]

[B][SIZE=3][COLOR=#ff00ff][IMG]http://republika.pl/blog_qs_1224149/2510544/tr/545.gif[/IMG][/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Ewatr cóż Ty tu proponujesz :evil_lol: Nie wnikam... :evil_lol:
[URL]http://www.imagemule.com/uploads/reergvW5h.bmp[/URL]
A swoją drogą - czy Wam też sie coniektóre wyrazy podkreślają na niebiesko i po najechaniu wyskakują reklamy?? :shake:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ewatr cóż Ty tu proponujesz :evil_lol: Nie wnikam... :evil_lol:
[URL]http://www.imagemule.com/uploads/reergvW5h.bmp[/URL]
A swoją drogą - czy Wam też sie coniektóre wyrazy podkreślają na niebiesko i po najechaniu wyskakują reklamy?? :shake:[/quote]

Bosz i ja to jeszcze do prawie dziecka napisałam :evil_lol: :placz:

a tak serio to sie podkreslaja na niebiesko i sama widzisz z jakim tekstem /skasowałam ta prywate ale co to da ? /

trzeba to moze jakoś zgłosić do moda albo co
bo raz na jakis czas to nawet śmieszne ale jak sie zacznie powtarzac to ..............:shake:

Posted

[quote name='Koma']Hehe, też tak robię :lol: I o dziwo- chyba pomaga :lol:
W Komkowej galerii to samo... :sadCyber:[/quote]
A ja myslalam, ze to tylko mi sie zdarza. Nie ma to jak uczyć się przez sen...:p
A u nas zawsze były pustki, czy są fotki, czy nie...

[quote name=':: FiGa ::']Cześć Gosiu :multi:
Jak tam pierwszy dzień jako 16-latka? :evil_lol:
Fotki Azulastej cudne, ale dlaczego ich tak malutko?? :mad:
I muszę Wam dziewczyny powiedzieć jeszcze – nie narzekajcie krowy.
[FONT=&quot]Ja CODZIENNIE zaczynam lekcje o 7:10 i CODZIENNIE kończę o 13:55, bo CODZIENNIE mam 8 lekcji. Kto się zamieni?? :placz:[/FONT][/quote]
Dzien jako 16-latka? Hmm.. W zasadzie nic sie nie zmieniło, żyje sobie dalej... Szare życie nadal sie ciagnie, w zasadzie osoby, ktore pamietaly, ze 16 lat temu takie cuś jak ja się urodziło można policzyć na palcach jednej ręki i nawet zostanie 2 wolne palce... Ale co tam. :eviltong: Moze chociaż jakies marzenie mi się spełni kiedyś...

Ewuś, dziękuję za życzonka. :multi:

Fotki obiecuje jutro, bedą jeszcze zimowe, a potem pojdziemy z Azulastą na podworko, bo cóz innego nam pozostaje?
Ach, no i ferie mam.

Posted

[FONT=Verdana][SIZE=4][COLOR=Red] Z bukietem róż do Ciebie przyjść nie mogę:(
By złożyć Ci życzenia!
Lecz wzywam los i proszę go.
Niech spełnia się dziś, Twe najskrytsze marzenia.
Jak co roku o tej samej porze, każdy Ci życzy co tylko może.
Więc i ja korzystając z tej sposobności.
Życzę Ci mile szczęścia i radości.
By to o czym marzysz się spełniło!
A to co kochasz... TWOJE Było!
:buzi::buzi::buzi::buzi::buzi
[SIZE=2][COLOR=Black]Kochana przepraszam ze spóźnione :([/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/FONT]