Jump to content
Dogomania

"Moje łaciate - Aza<'>, Frytka i Filon + dwa kociambry gratis ;)

Recommended Posts

• Replies 10.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magda_Miki']Same laciate mordy w tej twojej galerii:evil_lol: A zimy to ja nie widze....[/quote]
:evil_lol: Już zmienilam tytul naszej galerii... :eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:loveu:ale piękny uśmiech[/I][/B]

[I][B]urodzona modeleczka:p[/B][/I]
[/quote]

Ala :multi: docenila Azulki urodę i wdzięki :multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:loveu:ale piękny uśmiech
urodzona modeleczka:p
[/I][/B][/quote]
i jaka zalotna:lol:
[IMG]http://images14.fotosik.pl/24/6c72c1843789aa11.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='evanescence']Jaka cudna sesja zdjeciowa sliczny psiak wyglada jak ten ze 101 dalmatyńczyków :)[/quote]

Witaj w naszej galerii! :multi: :multi: Dziękuję za miłę słówka :p
Madzia się zakochala w Azulce! :cool3:

Posted

[quote name='ewelinabuck']a coooo!!! przyszlam popatrzec jak sie przygotowywujesz do starcia:lol:[/quote]
No tak... Teraz będzie mnie kontrolować... :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Zobaczysz, jeszcze Cię zaskoczę! :p

[quote name=':: FiGa ::']Moja mordeńka :loveu:[/quote]
Azulka czuje się doceniona! :loveu:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Hej Gosiaczku :evil_lol: Jak leci? Oczywiście zdjątka barszo bardzo bardzo ładne :loveu::loveu::loveu:
Prosze wymiziać odemnie tą pięknośc i jeszcze Edzia:D :loveu::loveu:[/quote]
Hej! :multi: :multi: Ja wlasnie zaraz mykam zakuwac na historię i matmę :eviltong: A tak poza tym wlasnie sie wkurzam na kompa, bo chce sobie obejrzeć i odsluchac [URL="http://www.youtube.com/watch?v=NXoon5KjVEQ"]to[/URL], a nie mogę :/
Zwierzyna wymiziana. :multi:

[quote name='Dalmatynkaa']:loveu:
Ja się chyba nie doczekam momentu w którym ją zobacze :placz:[/quote]
Ojejcia, chyba nie bedzie tak źle.
Mimo, ze Azulkowa znowu ma łapkę w plastrze i bedzie musial miec do zagojenia łapy, pójdziemy na spacerek, a przynajmniej się postaramy. A w ferie spotkanko z Azulką masz jak w banku :calus:

Posted

Ja też ja też na feriach zobaczę Azulkę :sweetCyb:
Witaj dziecko moje :calus:
Przepraszam że Ci wczoraj nocny marku nie odpisałam, ale zasnęłam :evil_lol: A dzis rano odkryłam że na koncie nie mam juz nic :mad:
Zdecydowanie Ty powinnaś być żeńską stroną tego małżeństwa, nie inaczej :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ja też ja też na feriach zobaczę Azulkę :sweetCyb:
Witaj dziecko moje :calus:
Przepraszam że Ci wczoraj nocny marku nie odpisałam, ale zasnęłam :evil_lol: A dzis rano odkryłam że na koncie nie mam juz nic :mad:
Zdecydowanie Ty powinnaś być żeńską stroną tego małżeństwa, nie inaczej :evil_lol:[/quote]

Oj, to ja przepraszam, ze Cię obudzilam. :evil_lol: :evil_lol: Gdzież mi przyszło do głowy, ze padlas tak szybko. :evil_lol:
Uważasz, ze ja bardziej nadaję się na żonę? :evil_lol: Ale ja brzydka jestem! :shake: I w ogole do Ciebie bardziej pasuje rola żony jak mi groziłas, ze mnie zabijesz!

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Oj, to ja przepraszam, ze Cię obudzilam. :evil_lol: :evil_lol: Gdzież mi przyszło do głowy, ze padlas tak szybko. :evil_lol:
Uważasz, ze ja bardziej nadaję się na żonę? :evil_lol: Ale ja brzydka jestem! :shake: I w ogole do Ciebie bardziej pasuje rola żony jak mi groziłas, ze mnie zabijesz![/quote]Ja Ci groziłam... :siara: Nie przypominam sobie..
Padłam szybko??! 2:00 w nocy - tak, [B]wczesnie[/B] poszłam spać :evil_lol: A ty o 2:30 zeszłaś z kompa :-o
Gosiu założę się że brzydka nie jesteś, bo brzydka to jestem ja i basta.

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ja Ci groziłam... :siara: Nie przypominam sobie..
Padłam szybko??! 2:00 w nocy - tak, [B]wczesnie[/B] poszłam spać :evil_lol: A ty o 2:30 zeszłaś z kompa :-o
Gosiu założę się że brzydka nie jesteś, bo brzydka to jestem ja i basta.[/quote]
Nie przypominasz sobie? Może mam zacytować PUBLICZNIE :evil_lol: :evil_lol: ?
Spokojnie, ja jeszcze z anglika zadanie robilam :eviltong: :evil_lol:
A co mam wstawic publicznie swoje fotki? :mad:

Posted

Hej wszystkim ;) Jak dawno mnie tu nie było :) A Wy obie maupy nawet nic nie napiszecie :evil_lol:

PS. Gonia wstawiaj swoje fotki,Twojej Azuni:loveu: Edzia:loveu: i Ladorci (widziałam ją niedawno) :loveu:

Posted

[quote name='psiulka']Hej wszystkim ;) Jak dawno mnie tu nie było :) A Wy obie maupy nawet nic nie napiszecie :evil_lol:

PS. Gonia wstawiaj swoje fotki,Twojej Azuni:loveu: Edzia:loveu: i Ladorci (widziałam ją niedawno) :loveu:[/quote]

Hej! :multi: :multi: :multi: :multi:
Na razie nie mam fotek Azulastej -> są wczorajsze dwie strony dalej.
A Ladory fotek to ja nie mam, bo bardzo cięzko jest Justynę wyciągnąc na spacer. :shake:

Posted

[quote name='psiulka']A Edzika?? :*[/quote]
Też wcześniej! :eviltong:
Ilona, bedziesz na wystawie?
Okazuje sie, ze nie schronisko nie bedzie miało swojego stanowiska na Wystawie... :-( Ale z puszkami bedziemy chodzić takze.. :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Też wcześniej! :eviltong:
Ilona, bedziesz na wystawie?
Okazuje sie, ze nie schronisko nie bedzie miało swojego stanowiska na Wystawie... :-( Ale z puszkami bedziemy chodzić takze.. :cool3: :cool3:[/quote]

Oj nie widziałam :oops: :oops: A ja będę na wystawie, uzbierałam narazie 80 złotego to na pewno jakąś sumkę przekażę tym zwierzaczkom :loveu: :loveu: A czemu nie będzie stoiska?? :placz:

Posted

[quote name='psiulka']Oj nie widziałam :oops: :oops: A ja będę na wystawie, uzbierałam narazie 80 złotego to na pewno jakąś sumkę przekażę tym zwierzaczkom :loveu: :loveu: A czemu nie będzie stoiska?? :placz:[/quote]
Bo się nie zgodzili... :-(
Ilonka, pieniązki to do mojej puszeczki, ja Ciebie bede szukać, tak samo jak moją Zonę Sylwie. :eviltong: :multi: