Alicja Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [B][I]:loveu:ale piękny uśmiech [IMG]http://images11.fotosik.pl/21/6a74648205c8ccb4.jpg[/IMG] urodzona modeleczka:p [/I][/B] Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 [quote name='Magda_Miki']Same laciate mordy w tej twojej galerii:evil_lol: A zimy to ja nie widze....[/quote] :evil_lol: Już zmienilam tytul naszej galerii... :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:loveu:ale piękny uśmiech[/I][/B] [I][B]urodzona modeleczka:p[/B][/I] [/quote] Ala :multi: docenila Azulki urodę i wdzięki :multi: Quote
Imbirka Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:loveu:ale piękny uśmiech urodzona modeleczka:p [/I][/B][/quote] i jaka zalotna:lol: [IMG]http://images14.fotosik.pl/24/6c72c1843789aa11.jpg[/IMG] Quote
madziasto4 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [QUOTE][IMG]http://images12.fotosik.pl/14/4e81d13c792fbde7.jpg[/IMG][/QUOTE] :loveu: :loveu: Quote
Martinee Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Jaka cudna sesja zdjeciowa sliczny psiak wyglada jak ten ze 101 dalmatyńczyków :) Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 [quote name='evanescence']Jaka cudna sesja zdjeciowa sliczny psiak wyglada jak ten ze 101 dalmatyńczyków :)[/quote] Witaj w naszej galerii! :multi: :multi: Dziękuję za miłę słówka :p Madzia się zakochala w Azulce! :cool3: Quote
ewelinabuck Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 azuleczka cudasna jak zawsze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 O! :evil_lol: Bizneswoomen nas odwiedzila :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [QUOTE][IMG]http://images12.fotosik.pl/14/59511782bb746207.jpg[/IMG][/QUOTE]Moja mordeńka :loveu: Quote
ewelinabuck Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']O! :evil_lol: Bizneswoomen nas odwiedzila :evil_lol:[/quote] a coooo!!! przyszlam popatrzec jak sie przygotowywujesz do starcia:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 [quote name='ewelinabuck']a coooo!!! przyszlam popatrzec jak sie przygotowywujesz do starcia:lol:[/quote] No tak... Teraz będzie mnie kontrolować... :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zobaczysz, jeszcze Cię zaskoczę! :p [quote name=':: FiGa ::']Moja mordeńka :loveu:[/quote] Azulka czuje się doceniona! :loveu: Quote
Dalmatynkaa Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [QUOTE][IMG]http://images14.fotosik.pl/24/6c72c1843789aa11.jpg[/IMG][/QUOTE] :loveu: Ja się chyba nie doczekam momentu w którym ją zobacze :placz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Hej Gosiaczku :evil_lol: Jak leci? Oczywiście zdjątka barszo bardzo bardzo ładne :loveu::loveu::loveu: Prosze wymiziać odemnie tą pięknośc i jeszcze Edzia:D :loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Hej Gosiaczku :evil_lol: Jak leci? Oczywiście zdjątka barszo bardzo bardzo ładne :loveu::loveu::loveu: Prosze wymiziać odemnie tą pięknośc i jeszcze Edzia:D :loveu::loveu:[/quote] Hej! :multi: :multi: Ja wlasnie zaraz mykam zakuwac na historię i matmę :eviltong: A tak poza tym wlasnie sie wkurzam na kompa, bo chce sobie obejrzeć i odsluchac [URL="http://www.youtube.com/watch?v=NXoon5KjVEQ"]to[/URL], a nie mogę :/ Zwierzyna wymiziana. :multi: [quote name='Dalmatynkaa']:loveu: Ja się chyba nie doczekam momentu w którym ją zobacze :placz:[/quote] Ojejcia, chyba nie bedzie tak źle. Mimo, ze Azulkowa znowu ma łapkę w plastrze i bedzie musial miec do zagojenia łapy, pójdziemy na spacerek, a przynajmniej się postaramy. A w ferie spotkanko z Azulką masz jak w banku :calus: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Ja też ja też na feriach zobaczę Azulkę :sweetCyb: Witaj dziecko moje :calus: Przepraszam że Ci wczoraj nocny marku nie odpisałam, ale zasnęłam :evil_lol: A dzis rano odkryłam że na koncie nie mam juz nic :mad: Zdecydowanie Ty powinnaś być żeńską stroną tego małżeństwa, nie inaczej :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Ja też ja też na feriach zobaczę Azulkę :sweetCyb: Witaj dziecko moje :calus: Przepraszam że Ci wczoraj nocny marku nie odpisałam, ale zasnęłam :evil_lol: A dzis rano odkryłam że na koncie nie mam juz nic :mad: Zdecydowanie Ty powinnaś być żeńską stroną tego małżeństwa, nie inaczej :evil_lol:[/quote] Oj, to ja przepraszam, ze Cię obudzilam. :evil_lol: :evil_lol: Gdzież mi przyszło do głowy, ze padlas tak szybko. :evil_lol: Uważasz, ze ja bardziej nadaję się na żonę? :evil_lol: Ale ja brzydka jestem! :shake: I w ogole do Ciebie bardziej pasuje rola żony jak mi groziłas, ze mnie zabijesz! Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Oj, to ja przepraszam, ze Cię obudzilam. :evil_lol: :evil_lol: Gdzież mi przyszło do głowy, ze padlas tak szybko. :evil_lol: Uważasz, ze ja bardziej nadaję się na żonę? :evil_lol: Ale ja brzydka jestem! :shake: I w ogole do Ciebie bardziej pasuje rola żony jak mi groziłas, ze mnie zabijesz![/quote]Ja Ci groziłam... :siara: Nie przypominam sobie.. Padłam szybko??! 2:00 w nocy - tak, [B]wczesnie[/B] poszłam spać :evil_lol: A ty o 2:30 zeszłaś z kompa :-o Gosiu założę się że brzydka nie jesteś, bo brzydka to jestem ja i basta. Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Ja Ci groziłam... :siara: Nie przypominam sobie.. Padłam szybko??! 2:00 w nocy - tak, [B]wczesnie[/B] poszłam spać :evil_lol: A ty o 2:30 zeszłaś z kompa :-o Gosiu założę się że brzydka nie jesteś, bo brzydka to jestem ja i basta.[/quote] Nie przypominasz sobie? Może mam zacytować PUBLICZNIE :evil_lol: :evil_lol: ? Spokojnie, ja jeszcze z anglika zadanie robilam :eviltong: :evil_lol: A co mam wstawic publicznie swoje fotki? :mad: Quote
psiulka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Hej wszystkim ;) Jak dawno mnie tu nie było :) A Wy obie maupy nawet nic nie napiszecie :evil_lol: PS. Gonia wstawiaj swoje fotki,Twojej Azuni:loveu: Edzia:loveu: i Ladorci (widziałam ją niedawno) :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [quote name='psiulka']Hej wszystkim ;) Jak dawno mnie tu nie było :) A Wy obie maupy nawet nic nie napiszecie :evil_lol: PS. Gonia wstawiaj swoje fotki,Twojej Azuni:loveu: Edzia:loveu: i Ladorci (widziałam ją niedawno) :loveu:[/quote] Hej! :multi: :multi: :multi: :multi: Na razie nie mam fotek Azulastej -> są wczorajsze dwie strony dalej. A Ladory fotek to ja nie mam, bo bardzo cięzko jest Justynę wyciągnąc na spacer. :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [quote name='psiulka']A Edzika?? :*[/quote] Też wcześniej! :eviltong: Ilona, bedziesz na wystawie? Okazuje sie, ze nie schronisko nie bedzie miało swojego stanowiska na Wystawie... :-( Ale z puszkami bedziemy chodzić takze.. :cool3: :cool3: Quote
psiulka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Też wcześniej! :eviltong: Ilona, bedziesz na wystawie? Okazuje sie, ze nie schronisko nie bedzie miało swojego stanowiska na Wystawie... :-( Ale z puszkami bedziemy chodzić takze.. :cool3: :cool3:[/quote] Oj nie widziałam :oops: :oops: A ja będę na wystawie, uzbierałam narazie 80 złotego to na pewno jakąś sumkę przekażę tym zwierzaczkom :loveu: :loveu: A czemu nie będzie stoiska?? :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 [quote name='psiulka']Oj nie widziałam :oops: :oops: A ja będę na wystawie, uzbierałam narazie 80 złotego to na pewno jakąś sumkę przekażę tym zwierzaczkom :loveu: :loveu: A czemu nie będzie stoiska?? :placz:[/quote] Bo się nie zgodzili... :-( Ilonka, pieniązki to do mojej puszeczki, ja Ciebie bede szukać, tak samo jak moją Zonę Sylwie. :eviltong: :multi: Quote
Recommended Posts