mamanabank Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 pannom trzeba zrobić więcej ogłoszeń, dosyć tego wylegiwania na kanapach kahoony Quote
anita_happy Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 wysyłam jako kandydatke do pewnego domu w Lublinie:) jakby co dam znaka :) Quote
mamanabank Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Paula, a może Ty mogłabyś jej zrobić kilka ogłoszeń, bo mała Dusia ma tylko allegro? Quote
Paula03 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Pewnie, że mogę :) Zaraz biorę się do roboty [FONT=Wingdings][/FONT] Quote
mamanabank Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Bardzo Ci dziękuję, taka śliczna sunia i tak trudno jej trafić na odpowiedniego człowieka... Quote
Paula03 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Dusia- cudowne maleństwo Dusia to prześliczna, bezstresowa 5-miesięczna sunia. Urodziła się najmniejsza z rodzeństwa, ma jamnicze krzywe łapki i długie ciałko. Pomimo "zakłócenia" proporcji w budowie jest bardzo skoczna. Przebywa w domku tymczasowym. PILNIE POTRZEBUJE DOMKU STAŁEGO Coś zmienić czy może być? Quote
kahoona Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Dziewczyny, zdecydowaliśmy, że Dusia zostaje z nami na zawsze. Dyzio chyba tez - mamy dom pełen psów, ale one tak panicznie boją się obcych, że to stres dla wszystkich. Dyzio do tej pory nie podchodzi do nas z własnej woli, choć jest postęp bo daje się głaskać. On ma jakis psi autyzm. Kto weźmie psa, który nie podchodzi do właściciela? A Dusia ogląda obcych z kilku metrów, a na każde słowo z innych ludzkich ust trzęsie się jak galareta. O pogłaskaniu nie ma mowy. One były u nas za długo i uznały nasz dom za swój. Musimy pospieszyć się z Blanką, bo za chwilę będzie taki sam problem, a tyle psów miec nie możemy. Wczoraj byli państwo - ogladali Blankę i Didi. Fajni ludzie, może którąś wezmą. Dzięki za pomoc i proszę o jeszcze, bo za chwilę rozmarznie mi basen, który nie jest kryty, Blanka kilka razy do niego już wpadła i się jakoś wydostała. Jak zniknie lód a ona wpadnie to się po prostu utopi, bo ściany są śliskie, a nas nie ma w domu codziennie po co najmniej 9 godzin. Quote
kajkoowa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ja bym dodała jeszcze kilka cech osobowości i stosunek do innych ludzi, ale jest ok :) Quote
kahoona Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='Kaja10014']Ja bym dodała jeszcze kilka cech osobowości i stosunek do innych ludzi, ale jest ok :)[/QUOTE] no właśnie o tym stosunku, a raczej jego braku napisałam wyżej Quote
kajkoowa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 [quote name='kahoona']Dziewczyny, zdecydowaliśmy, że Dusia zostaje z nami na zawsze. Dyzio chyba tez - mamy dom pełen psów, ale one tak panicznie boją się obcych, że to stres dla wszystkich. [/QUOTE] Ale super wieści:loveu::loveu: Kahoona właśnie widzę, mój post dodał się zaraz po Twoim;) Quote
Paula03 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Czyli Dusia zostaje z wami na zawsze no to świetnie :) Quote
kahoona Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 zróbmy cos szybko z Blanką - za jakiś miesiąc psina bedzie miała problem Quote
Paula03 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 W takim razie Blance trzeba szybko znaleźć domek! Quote
Recommended Posts