Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Dusia- cudowne maleństwo
Dusia to prześliczna, bezstresowa 5-miesięczna sunia. Urodziła się najmniejsza z rodzeństwa, ma jamnicze krzywe łapki i długie ciałko. Pomimo "zakłócenia" proporcji w budowie jest bardzo skoczna. Przebywa w domku tymczasowym.
PILNIE POTRZEBUJE DOMKU STAŁEGO

Coś zmienić czy może być?

Posted

Dziewczyny, zdecydowaliśmy, że Dusia zostaje z nami na zawsze. Dyzio chyba tez - mamy dom pełen psów, ale one tak panicznie boją się obcych, że to stres dla wszystkich. Dyzio do tej pory nie podchodzi do nas z własnej woli, choć jest postęp bo daje się głaskać. On ma jakis psi autyzm. Kto weźmie psa, który nie podchodzi do właściciela?
A Dusia ogląda obcych z kilku metrów, a na każde słowo z innych ludzkich ust trzęsie się jak galareta. O pogłaskaniu nie ma mowy. One były u nas za długo i uznały nasz dom za swój.

Musimy pospieszyć się z Blanką, bo za chwilę będzie taki sam problem, a tyle psów miec nie możemy. Wczoraj byli państwo - ogladali Blankę i Didi. Fajni ludzie, może którąś wezmą.
Dzięki za pomoc i proszę o jeszcze, bo za chwilę rozmarznie mi basen, który nie jest kryty, Blanka kilka razy do niego już wpadła i się jakoś wydostała. Jak zniknie lód a ona wpadnie to się po prostu utopi, bo ściany są śliskie, a nas nie ma w domu codziennie po co najmniej 9 godzin.

Posted

[quote name='Kaja10014']Ja bym dodała jeszcze kilka cech osobowości i stosunek do innych ludzi, ale jest ok :)[/QUOTE]

no właśnie o tym stosunku, a raczej jego braku napisałam wyżej

Posted

[quote name='kahoona']Dziewczyny, zdecydowaliśmy, że Dusia zostaje z nami na zawsze. Dyzio chyba tez - mamy dom pełen psów, ale one tak panicznie boją się obcych, że to stres dla wszystkich. [/QUOTE]
Ale super wieści:loveu::loveu:

Kahoona właśnie widzę, mój post dodał się zaraz po Twoim;)