kizimizi Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 no ja juz jestem w pl. Kiedy chcecie isc? Ja 29 wracam. Teraz przed swietami to chyba zcasu nie macie -ja nei za bardzo. Moze po swietach co? Kora wrzuce ale na swoim kompie bo ten moj domowy to normalnie złom ... !!!!! Quote
kora78 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 tak, po swietach. tak ustalalysmy i pisalysmy kizi i jak? wpuscili cie do domu?? Quote
kora78 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Satrina napisał(a):.A Ruben to rudy taki, obok tego co miał łapkę złamana? Ruben to ten, co mial lapke w gipsie, ten czarny, liskowaty, mlodziutki. ten rudy jest bezimienny. Quote
Satrina Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 No własnie się zastanawiałam, bo nie wiedziałam czy liskowaty z śierści czy z wyglądu, ale ten rudasek też fajny. Quote
kora78 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 takich, jak ten rudasek to prawie polowa w schronie :( starszych i niewyrozniajacych sie. Satrina zobacz na moj post na 2str tego watku. dopisalam tam 50zl od Ciebie do tej naszej Skarpety, ok? dobrze jest? teraz juz jest zly czas na oglaszanie psow. przed samymi swietami. nie ma co ich oglaszac, bo teraz nikt juz szukac nie bedzie. tak sadze. ale zaraz po swietach moze bedą szukac, tak jak ludzi zainteresowani Kamą, zeby pies nie byl sam w domu zaraz po adopcji- przerwa szkolna dla mlodziezy. nie wiem więc, czy oglaszamy po swietach, czy dopiero po sylwestrze.? Quote
kora78 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 kizi. przegladam z nudow po kolei i sugeruje zmiany na 1 str. usun te linki do str19 o kilerze i filipie, ich juz nie ma, wiec to wywal str 22 opisujesz Fruzie, jako wystraszonego psa. wywal to calkiem post 468 i 471 usun to, tych psow juz nie ma łatek ok kora jest ok dora jest ok kremowka zabojca jest ok ruda sunia i gryziony piesek- zmien tak: ruda Slonica (gryziony piesek to Julek, usun te wzmianke, juz niepotrzebna) Bolka usun i daj do 2 posta z 2 posta usun watek mamusiek dorzuc watki Bolka watek Diany! watek Parowki Fuksa Bruno Aprilki dorzuc linki do: Remika mojego kudlatego Rubena Barrego Dzikuski szarej Salmy post 1578 Quote
Satrina Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 kora78 napisał(a):takich, jak ten rudasek to prawie polowa w schronie :( starszych i niewyrozniajacych sie. Satrina zobacz na moj post na 2str tego watku. dopisalam tam 50zl od Ciebie do tej naszej Skarpety, ok? dobrze jest? teraz juz jest zly czas na oglaszanie psow. przed samymi swietami. nie ma co ich oglaszac, bo teraz nikt juz szukac nie bedzie. tak sadze. ale zaraz po swietach moze bedą szukac, tak jak ludzi zainteresowani Kamą, zeby pies nie byl sam w domu zaraz po adopcji- przerwa szkolna dla mlodziezy. nie wiem więc, czy oglaszamy po swietach, czy dopiero po sylwestrze.? kasa skarpetowa ok,Ja myślę, że może po sylwestrze jednak-koniec roku to taki zwariowany czas i część ludzi wyjeżdża, część kończy wiele spraw, część nie ma czasu itp. Quote
Klauzunka Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 nie wiem więc, czy oglaszamy po swietach, czy dopiero po sylwestrze.? po sylwestrze, a i tu bym jeszcze chwilę odczekała. Tak od 10 stycznia. Quote
kora78 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 kochane dziewczyny, wszystkiego, co najlepsze! wiele szczescia i radosci w tym swiatecznym czasie Wam zycze z calego serca :) a naszym wszystkim zwierzakom, schroniskowym i domowym i tym tymczasowanym i hotelowanym, jak najwiecej radosci i szczescia, nowych super domkow jak najszybciej! :x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::santagri::santagri::santagri::santagri::santagri::santagri::santagri: Quote
kora78 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Satrina, to kiedy idziemy? kizi mi donosi, ze nie ma dojscia do netu tutaj w Wchu, wiec musimy telefonicznie sie umowic. kizi w ogole nie ma czasu i chyba z nami nie idzie. ja jutro jade do zoo, wiec w czwartek lub piatek, bo tam chcieli nie w wekendy. ma byc gorsza pogoda, wlasnie w czwartek. to moze piatek? albo sie wstepnie umowmy na czw rano i zobaczymy, czy deszcz nie leje. bo jak bedzie lać, to nie ma sensu jechac. Quote
Satrina Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Ołrajt, może być czwartek koło 10-11, jakby coś się zmieniło to daj znać. Quote
NikaEla Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 czyżby nie było mnie tu jeszcze??? Trafiłam z wątku Julka, któremu piszę rymowankę do ogłoszeń :) Quote
Satrina Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Nikaragua napisał(a):czyżby nie było mnie tu jeszcze??? Trafiłam z wątku Julka, któremu piszę rymowankę do ogłoszeń :) Wierszyk piekny i allegro też.DZiękuję!!!! Quote
kora78 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Nikaragua napisał(a):czyżby nie było mnie tu jeszcze??? Trafiłam z wątku Julka, któremu piszę rymowankę do ogłoszeń :) nie bylo, nie bylo, witamy serdecznie :))))) olrajt ju tu ;P kizi na bank nie idzie, pojutrze wyjezdza. Quote
Klauzunka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 ja jeszcze na wyjeździe z netem mam teraz kiepsko. Luczija pamiętaj o Salmie, dziękuję:) Quote
NikaEla Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Koszmar grzywaczy! http://www.dogomania.pl/threads/220069 pilnie potrzebne dt!!!! Quote
kora78 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Satrina, w pt schron, nadal aktualne. Salme obcykamy. a ja mialam maila o fruzie, ale sie panstwo wycofali, bo za mala. i tel o lusi, ale pani ma 2 koty. super warunki, dom z ogrodem, z konmi, 2 koty i pies kastrat 9lat. niedanwo sunia odeszla. panstwo emeryci. kolo klodzka. szukamy wiec suczki do 4-5lat, majacej to cos w oczach, ale akceptujacej koty. no i mamy zonka... wysle: Slonice grubaske, Aprilke i nie mam kogo jeszcze. Quote
Satrina Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 kora78 napisał(a):Satrina, w pt schron, nadal aktualne. Salme obcykamy. a ja mialam maila o fruzie, ale sie panstwo wycofali, bo za mala. i tel o lusi, ale pani ma 2 koty. super warunki, dom z ogrodem, z konmi, 2 koty i pies kastrat 9lat. niedanwo sunia odeszla. panstwo emeryci. kolo klodzka. szukamy wiec suczki do 4-5lat, majacej to cos w oczach, ale akceptujacej koty. no i mamy zonka... wysle: Slonice grubaske, Aprilke i nie mam kogo jeszcze. Miał być czwartek???ale piątek też ok, byle by wcześnie, bo organizuję sylwestra i mam trochę roboty;-P Hm....też nie wiem jaką suczkę podesłać. może w piatek znajdziemy jakąś w schronie-będzie ta fajna dziewczyna w schronie co zawsze??MOże pozwolą nam sprawdzić jakąś suczkę spokojną na koty, jak myślisz? Quote
kora78 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 ale sylwek wypada w sobote? czy ja juz zglupialam... nie wiem, kto bedzie wtedy w pracy. tak, moze znajdziemy jakas suczke, bo ja same samce mam w pamieci, cos malo tych suczek. nie 1 raz szukamy i wciaz niewiele ich mozna wybrac. trzeba sie skupic na odszukaniu kilku fajnych suczek, ktore mozna by polecac domkom. ja pomylilam pt i czw. moze byc jutro. mi pasuje tez. to trzymamy sie jutra :) podjedziesz po mnie? moge np do pl. tuwima dojechac sobie tez, jakby Ci nie pasowalo. i na podgorze przeciez tez moge dojechac. Quote
Satrina Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Ok, to będę u Ciebie koło 10:00, bo potem jeszcze do Strzegomia jadę. Quote
kora78 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 dzis widzialam sie z kizimizi :) dostala mase fantow na bazarki. kosmetyki glownie, oraz sztuczna bizuterie hand made. Satrina, Tobie ile zostalo tamtej? moze polaczymy w 1 bazar? Quote
Satrina Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 kora78 napisał(a):dzis widzialam sie z kizimizi :) dostala mase fantow na bazarki. kosmetyki glownie, oraz sztuczna bizuterie hand made. Satrina, Tobie ile zostalo tamtej? moze polaczymy w 1 bazar? Dużo zostało, jakieś tam moje szpargały+kolczyki od Klauzunki (dla Bostka).Mam gdzieś foty, więc jakby co można wystawiać. Quote
kora78 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 (edited) pupilek Satriny, nie daje sie psom, z jednymi sam zaczyna, na inne tylko szczeka, inne lubi i toleruje. ma charakter i sie nie daje. parowkowaty piesek. do ludzi kochany, pragnie glaskania ma 5 lat Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited January 11, 2012 by kora78 Quote
kora78 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 dzisiejsze wiesci ze schronu: wszystkie psiaki obglaskane, juz prawie wszedzie sa pleksy na kraty zalozone, wiec ograniczone mozliwosci fotograficzne. makabryczna ilosc szczeniakow, wczoraj przyjetych 5 dzis 9. oddawane prezenty swieteczne :( i wszystkie niby znalezione! plus dzis piekna onka z dysplazja, przy nas, zabki ladne. sliczna sunia, nie wiedzaca, o co chodzi z tymi kratami :( przywiazana do drzewa gdzies. przy nas wielki onek poszedl na ds, do strozowania, do kojca, z suka, niewykastrowany. w kojcu agresor, poza kojcem szaleniec niewybiegany i szczesliwy. mam bardzo duzo fotek i spisane troche plci i wiek, nowych psow. sporo roboty mam. Salma wciaz na kw, bez szczeienia, bo nie ma miejsca na kojcach dla niej. siedzi z onkowatym, grzecznym psem. z daleka szczeka, jak nas widzi to sie chowa do budy, trzeba czekac zeby wyszla. boi sie obcych. jak opiekun prowadzil te onke to ujadala na nia, jak wszystkie psy. Salma jest bardziej wyzlowata, szczupla, wysoka, zadbana, blyszczaca siersc. i co dziwne, ma nie pol ogona obciete, a brak jej jakby 1/3 ogona. dziwnie. do tego cycuhy. 2 srodkowe lewy i prway ma powiekszone. reszte ma mala, normalna. guzy?? do tego kolo tych powiekszonych ma jakies zgrubienie na zebrach, na samym srodku. jakby obtarcie od szelek. albo jakis guz, w polaczeniu z cycuchami to moze ma guzy, nie wiem... zebow nie pokazala, na pysku sie minimalnie rzuca siwizna. tak to jest saluska czarna, blyszczaca, czysta, nie leni sie, jest piekna. glaskalam ja, ale delikatnie. na widok aparatu ucieka. ta piekna onka Uploaded with ImageShack.us wrzuta przez ogrodzenie, suka Uploaded with ImageShack.us Quote
Satrina Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Kora, jest taki wątek orientacyjny, ale może wrzucić nasze Maje i np Parówkę???Jakby co to transport z moim TZ bym zorganizowała: http://www.dogomania.pl/threads/220126-(Orientacyjnie)-Spokojny-młody-Do-kochania.-Suka-Pies a tutaj może Mirusia i Keksa http://www.dogomania.pl/threads/220112-Przytulne-mieszkanko-dla-psiaka-Gorzów. Ja mogę napisać, ale dopiero wieczorem, bo zaraz się zmywam do Dustiego i szczeniaków. Quote
Recommended Posts