Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U nas śniegu po same pachy !!dziadencjo szaleje z Luną jak zwykle !
Forma niezła naprawdę !
Piekne futro i tłuszczyk jak się patrzy .
Natomiast trzeba bedzie zrobic znowu przegląd paszczy ....Ma brzydki zapach no i te kły sa okropne ....Właściwie to jedno wielkie bagienko .
Nie wiem jak to bedzie mialo wyglądac bo on juz raz był usypiany do zębów i raczej chyba drugi raz to ryzykowne by było ....
Jest natomiast dentisept żek ,który kosztuje koło 40 zł i on zwalcza zapach i stan zapalny .Nie jest to złoty srodek ale zawsze coś ...
Takie zarazki w pysku szkodliwe są dla innych organów ,a zwłaszcza serca......

Posted

[quote name='Aimez_moi']To trzeba chyba smarowac a moze jest cos do psikania?[/QUOTE]
Psikane sie nie sprawdzaja.Ten Dentisept przywiera do dziąseł tak ,ze trudno umyc po tym ręce.Na dziaśle trzyma sie ponoc długo więc najlpiej zaaplikowac wieczorem jak juz dostanie pies ostatni posiłek .

Posted

[quote name='Aimez_moi']O kurcze.....to pozniej Marcelek juz nic nie bedzie mogl jesc?.....:crazyeye:[/QUOTE]

będzie to musiał biduś przeżyć....taki szok....:roll:

Posted

Spokojnie .Psiaki jedza dwa razy dziennie .Jak zje np o godz. 17 ten drugi to o 8 rano juz moze jesc śniadanie ....Ja tam nigdy stosując ten żel nie trzymałam psa 24 godziny bez jedzenia.NAjważniejsze ,ze działa super od wieczora do rana .Efekty u mojej suni były .Choc prawdą jest ,ze DZiaduś ma o niebo gorsze uzębie:roll:nie .
Ale na pewno jest wzieta poprawka na to ,ze przecież lecząc dziasła też trzeba coś jeśc:evil_lol:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Tak...:) tak....:) a nasz Marcelek lubi jesc.....:):)
Oj lubi.....[/QUOTE]

no przecież trenuje tak intensywnie....musi mieć wspomagacze....:lol: