ranias Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Aimez_moi napisał(a):Oczywiscie.....na te zapasy to pracowali razem z Ranias......:) no dobra- też potwierdzam :eviltong: Quote
Aimez_moi Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Ranias.....:) ale moze odpusc Marcelkowi choc troszke bo jeszcze bedziemy musialy Go na mistrzostwa w kulturystyce wyslac...... Quote
Marinka Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 hmmm....niezły pomysł z tymi Mistrzostwami w Kulturystyce :) Quote
ranias Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 oj i Marcelek pewnie by wygrał :evil_lol: taka muskulatura :lol: Quote
Marinka Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Marcelku ćwiczysz, czy masz przerwę? Ta temperatura pewnie nawet ciebie zagoniła do ciepłej budki :) Quote
Aimez_moi Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Marcelek na razie odpoczywa......juz chyba zjadl wszystko na dzisiejszy dzien....:):) Quote
ranias Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Marcelku, nie zmarzłeś kochany? Pewnie nie, tyle mięśni, to musi cię grzać :lol: Quote
Aimez_moi Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Ten tluszczyk pod kudelkami to miesnie?......:) Mhy...:) no tak to musi grzac....:):) Quote
ranias Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 nie tłuszczyk Kochaniutka tylko zwały mięśniowe....takie oponki....:razz: Quote
Aimez_moi Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Zwaly miesniowe.....o..ja nie moge.....czyli ja tez nie jestem tlusta tylko umiesniona......:):) Quote
ranias Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Aimez_moi napisał(a):Zwaly miesniowe.....o..ja nie moge.....czyli ja tez nie jestem tlusta tylko umiesniona......:):) no i popatrz jak wtedy wszystko lepiej brzmi :evil_lol: bo jak wygląda to nie wiem :razz: Quote
Marinka Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 ranias napisał(a):no i popatrz jak wtedy wszystko lepiej brzmi :evil_lol: bo jak wygląda to nie wiem :razz: Podejrzewam, że Aimez jest chuda jak patyczek i tylko tak nam mówi, że tłusta....nie wiem jak Wy, ale ja w to nie wierzę :shake: Quote
Iljova Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Nie zastanawiałam się nad tym i nie ma to znaczenia.... bez różnicy ważne że jest wspaniałym człowiekiem :-) Quote
Marinka Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Iljova napisał(a):Nie zastanawiałam się nad tym i nie ma to znaczenia.... bez różnicy ważne że jest wspaniałym człowiekiem :-) No bo jest :) Ktoś, kto tak troszczy się o psiaki nie może być złym człowiekiem....to po prostu niemożliwe :) Quote
Iljova Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 >-) wiem że jest (nie tylko Aimez ale wiele innych) i to jest dla mnie ważne nie zastanawiam się nad tym jak kto z Was wygląda..:-) Quote
funia Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 To dobrze ...Bo ja jestem gruba jaj beczka ...Przytyłam 15 kg w rok .... Hm....Wraacając do Marcela .... Zmieniałam mu boks gdzie jest wolna mniejsza budka ....Myslałam ,ze bedzie zły ale nie ...Mniejszą budke dziadek od razu zaakceptował tylko jak wraca to staje pod starym i patrzy na mnie pytająco ... Dziadek spał w najwiekszej ale w tej bedzie mu cieplej . Quote
Marinka Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 funia napisał(a):To dobrze ...Bo ja jestem gruba jaj beczka ...Przytyłam 15 kg w rok .... Hm....Wraacając do Marcela .... Zmieniałam mu boks gdzie jest wolna mniejsza budka ....Myslałam ,ze bedzie zły ale nie ...Mniejszą budke dziadek od razu zaakceptował tylko jak wraca to staje pod starym i patrzy na mnie pytająco ... Dziadek spał w najwiekszej ale w tej bedzie mu cieplej . Też myślę, że w mniejszej będzie mu cieplej :) Funiu zapoznałam się z pw. Po południu postaram się odpisać. Quote
Iljova Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 ranias napisał(a):Marcyś się pomieści, a ja.....:razz: No jak to, taki szczypiorek bez problemu zmieści się z Marcelkiem :) będzie Wam cieplutko :-) Quote
Aimez_moi Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Marcel pyta Funie......ej..Kochana co to jest? Ale pozniej mysli....moze miala racje?.....:):) Ranias....my sie tam juz na pewno nie zmiescimy...... Quote
Aimez_moi Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Czesc Pecelku Puchasty......:) jak tam nowa budka? Quote
Recommended Posts