Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Zwaly miesniowe.....o..ja nie moge.....czyli ja tez nie jestem tlusta tylko umiesniona......:):)

no i popatrz jak wtedy wszystko lepiej brzmi :evil_lol: bo jak wygląda to nie wiem :razz:

Posted

ranias napisał(a):
no i popatrz jak wtedy wszystko lepiej brzmi :evil_lol: bo jak wygląda to nie wiem :razz:

Podejrzewam, że Aimez jest chuda jak patyczek i tylko tak nam mówi, że tłusta....nie wiem jak Wy, ale ja w to nie wierzę :shake:

Posted

Iljova napisał(a):
Nie zastanawiałam się nad tym i nie ma to znaczenia.... bez różnicy ważne że jest wspaniałym człowiekiem :-)

No bo jest :)
Ktoś, kto tak troszczy się o psiaki nie może być złym człowiekiem....to po prostu niemożliwe :)

Posted

To dobrze ...Bo ja jestem gruba jaj beczka ...Przytyłam 15 kg w rok ....
Hm....Wraacając do Marcela ....
Zmieniałam mu boks gdzie jest wolna mniejsza budka ....Myslałam ,ze bedzie zły ale nie ...Mniejszą budke dziadek od razu zaakceptował tylko jak wraca to staje pod starym i patrzy na mnie pytająco ...
Dziadek spał w najwiekszej ale w tej bedzie mu cieplej .

Posted

funia napisał(a):
To dobrze ...Bo ja jestem gruba jaj beczka ...Przytyłam 15 kg w rok ....
Hm....Wraacając do Marcela ....
Zmieniałam mu boks gdzie jest wolna mniejsza budka ....Myslałam ,ze bedzie zły ale nie ...Mniejszą budke dziadek od razu zaakceptował tylko jak wraca to staje pod starym i patrzy na mnie pytająco ...
Dziadek spał w najwiekszej ale w tej bedzie mu cieplej .

Też myślę, że w mniejszej będzie mu cieplej :)

Funiu zapoznałam się z pw. Po południu postaram się odpisać.