Aimez_moi Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Dobrze, ze Argulek zadowolony i wiosne czuje......:) Quote
funia Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Dziewczyny załamka .czytam watek tej obory ....Stary psiak wtulony w betonowe objecia chlewu ....Jak można ... Staruszek skazany na tyle dni zimna i samotnosci . Arguś jak to on z panienkami biega i tylko głaski by chciał ciągle ..... U nas zima powróciła .Zimno ,wieje i mokro ,Kiedy to się skończy... Quote
Iljova Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Właśnie Zygmuś, biedny staruszek tyle już złego go spotkało i kiedy miało to się zmienić na lepsze to trafił do .... Właśnie przeczytałam, że pudelek Dudzia znaleziona, Bunia nadal szukają. Jestem przerażona.Tak bardzo chce żeby się znalazł. Arguś ma wyjątkowe szczęście bo jest zadbany i kochany o reszcie nie wspomnę. Ja poprostu nie mogę znieść myśli że ktoś może być tak bardzo wyrachowany i zupełnie nie mieć serca dla zwierząt który wcześniej zaznały tyle cierpienia. Ja nie mogłabym tak mój serce i rozum,miłość do zwierzaczków, moje sumienie nie pozwoliłyby mi na takie postępowanie. Quote
funia Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='Iljova']Właśnie Zygmuś, biedny staruszek tyle już złego go spotkało i kiedy miało to się zmienić na lepsze to trafił do .... Właśnie przeczytałam, że pudelek Dudzia znaleziona, Bunia nadal szukają. Jestem przerażona.Tak bardzo chce żeby się znalazł. Arguś ma wyjątkowe szczęście bo jest zadbany i kochany o reszcie nie wspomnę. Ja poprostu nie mogę znieść myśli że ktoś może być tak bardzo wyrachowany i zupełnie nie mieć serca dla zwierząt który wcześniej zaznały tyle cierpienia. Ja nie mogłabym tak mój serce i rozum,miłość do zwierzaczków, moje sumienie nie pozwoliłyby mi na takie postępowanie.[/QUOTE] Własnie ....Czasami marze aby wyjechac gdzieś z mężem i dziecmi ....Gdzieś niedaleko choć na dwa dni ,ale to nie realne ..Nikomu nie powierzyłabym psów . A z drugiej strony często napadaja mnie myśli gdybym zachorowała albo maz ....Tfu .....Wtedy pojawia się ogromny problem .Naprawdę ogromny ....Bo kto zająłby sie psami ....Daj boze zdrowia i jakoś bedzie .Mani mi sie nie wiadomo jakie wolne .Do roboty idę bo głupoty przychodzą do głowy... Quote
ranias Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Takich bezimiennych staruszków umierających przy budzie, chlewie czy drzwiach stodoły są tysiące.Nie wiem, kiedy zmieni się mentalność Polaka ponoć katolika czyli człowieka kochającego współczującego.Jak się rozglądam i patrzę to myślę,że nigdy albo,że ja tego nie doczekam.Dlatego tak cieszy Arguś i Marcelek bezpieczny....Jeżdżę codziennie od dwóch tygodni z moją Suśką staruszką na kroplówki, cukier małej szaleje, insulina niewiele pomaga....a tam gdzieś, może obok, samotny piesio umiera sam, w zimnie, bólu...Nie mogę przyjąć tego okrucieństwa do siebie..... Quote
Iljova Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Wiele katolików to katolicy tylko z nazwy, bo swoimi czynami tego nie pokazują. Niestety. :-( Ale cieszmy się że nasz Arguś ma tak dobrze i ma szczęśliwe życie czekając na swój domek :) Quote
Aimez_moi Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Ej Kochane.....czy u Was tez dzis zima? Bialo i jakos smiesznie w marcu? A Argo nadal zakochany? Quote
ranias Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='Aimez_moi']Ej Kochane.....czy u Was tez dzis zima? Bialo i jakos smiesznie w marcu? A Argo nadal zakochany?[/QUOTE] U mnie od rana deszcz ze śniegiem, wieje....beznadzieja:shake: nic nie pomaga tylko przekąski :razz: Quote
ranias Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='Aimez_moi']Ranias.....:) a moze cos na slodko?[/QUOTE] właśnie mam przed sobą pusty półmisek :oops: a gdzie tam do wieczora :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Ranias...... gdzie Ty to wszystko miescisz????? Quote
Iljova Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 No tak weszłam, przeczytałam i zrobiłam się głodna !!!!!! Quote
ranias Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='Iljova']No tak weszłam, przeczytałam i zrobiłam się głodna !!!!!![/QUOTE] a ja nadal jestem :oops: Aimezku, moje spodenki mają luuuuźną gumkę:evil_lol: Quote
Iljova Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Cześć Argusiu, a może wprosimy się do kogoś na obiadek? Kto ma gotowy obiad? Przyznać się bez bicia ;-) Quote
Aimez_moi Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 A ja juz jestem po obiadku......... Argo a jak tam u Ciebie z jedzonkiem? Quote
ranias Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='Aimez_moi']A ja juz jestem po obiadku......... Argo a jak tam u Ciebie z jedzonkiem?[/QUOTE] Arguś dyktuje funi odpowiedź, musimy poczekać...:lol: Quote
Iljova Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Najedzone żeby wytrzymać do rana? No to pora szykować się do spania ! ;-) Argusiu jesteś najedzony? Na spacer wyprowadzony? A Funia też kolację zjadła ? I może w sen zapadła? Quote
Iljova Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Cześć Argusiu mój kochany Jak dobrze, że jesteś zadbany. Quote
Aimez_moi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Dobrze....dobrze.....tylko ten domek gdzie? Quote
ranias Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='Aimez_moi']Dobrze....dobrze.....tylko ten domek gdzie?[/QUOTE] domki coś się nie zgłaszają, może jeszcze zmęczone zimą... Quote
Iljova Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Argusiu daj głos może Cię w końcu usłyszy wspaniały domek ! Quote
Recommended Posts