Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie ma czasu na zbyt wiele pisania .Jest tyle obowiązków przy hoteliku i wieczorem w domu ,ze godz 20 ja juz bym spała .....I gdyby nie laptop malutki ,który w łózku na pół śpiąco obsługuje to nie wiem czy bym wlazła na dogo wieczorem....Nie raz mi spadł z łóżka na podłoge bo zasnęłam .Dzisiaj też mam taki plan aby walnąć się w spanie po 20 ....:oops::oops:

Arguś ma się znakomicie .Dzisiaj u nas jest taki wiatr ,ze przewraca drzewa niemalże .NAwet psy nie są zachwycone przebywaniem na dworze .
ps.Aby wątek kulinarny miał kontynuacje powiem ze zjadłam 4 pączki w czwartek ( a jestem na diecie i po prostu mi wstyd jak cholera ):placz:

Posted

A ja nie pisałam o czwartku, żebyście nie mówiły,że tylko o jedzeniu i jedzeniu :cool3: Ale 4 pączki to zjadłam z samym budyniem, te dalsze to miały różne nadzienia :oops:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Kochana Moja a nie wiesz przypadkiem ile ich wszystkich bylo?.......;):)[/QUOTE]

to była liczba nieparzysta, kupiłam do pary, ale mnie zmuliło :razz: tego jednego zjadłam w piątek do śniadanka, bo miałam niedocukrzenie :evil_lol:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ranias.......bratnia duszyczko.....musimy sie umowic na kawusie......:):) TEZ![/QUOTE]

i na białe wytrawne winko...lubię...bardzo....:p

Posted

Funiu nie masz się czego wstydzić.
Ktoś tu nieźle sobie podjadł. Ranias a zapomniałaś jeszcze o wirtualnych smakołykach ;-)
Ranias, Aimez co ja tu czytam jakie plany? Całkiem nieźle :-)

Posted

[quote name='Iljova']Funiu nie masz się czego wstydzić.
Ktoś tu nieźle sobie podjadł. Ranias a zapomniałaś jeszcze o wirtualnych smakołykach ;-)
Ranias, Aimez co ja tu czytam jakie plany? Całkiem nieźle :-)[/QUOTE]

Cioteczko zawlokłaś mnie na te wirtualne smakołyki, to potem musiałam w realu....;)

Posted

Można mieć nadzieję że więcej światła w ciągu dnia i słońce rozjaśnią im w głowach i zobaczą jednak to co widzieć powinni tzn. ciężka dole zwierzaków. Przygarną chociaż niektóre .

Posted

Kochani, ponieważ od dzisiejszego wieczoru będę miała w domu rekonwalescentkę, na dogo być może będę dopiero w przyszłym tygodniu.
W razie potrzeby jest ze mną kontakt telefoniczny: 694 585 001

Posted

[quote name='Marinka']Kochani, ponieważ od dzisiejszego wieczoru będę miała w domu rekonwalescentkę, na dogo być może będę dopiero w przyszłym tygodniu.
W razie potrzeby jest ze mną kontakt telefoniczny: 694 585 001[/QUOTE]

Witamy :multi: i zdrowia życzymy :loveu: