ranias Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Witam Was :lol: Słoneczko u mnie dzisiaj świeci, ale zimno.Arguś pewnie bryka :lol: Quote
funia Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Nie ma czasu na zbyt wiele pisania .Jest tyle obowiązków przy hoteliku i wieczorem w domu ,ze godz 20 ja juz bym spała .....I gdyby nie laptop malutki ,który w łózku na pół śpiąco obsługuje to nie wiem czy bym wlazła na dogo wieczorem....Nie raz mi spadł z łóżka na podłoge bo zasnęłam .Dzisiaj też mam taki plan aby walnąć się w spanie po 20 ....:oops::oops: Arguś ma się znakomicie .Dzisiaj u nas jest taki wiatr ,ze przewraca drzewa niemalże .NAwet psy nie są zachwycone przebywaniem na dworze . ps.Aby wątek kulinarny miał kontynuacje powiem ze zjadłam 4 pączki w czwartek ( a jestem na diecie i po prostu mi wstyd jak cholera ):placz: Quote
ranias Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 A ja nie pisałam o czwartku, żebyście nie mówiły,że tylko o jedzeniu i jedzeniu :cool3: Ale 4 pączki to zjadłam z samym budyniem, te dalsze to miały różne nadzienia :oops: Quote
Aimez_moi Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Kochana Moja a nie wiesz przypadkiem ile ich wszystkich bylo?.......;):) Quote
ranias Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [quote name='Aimez_moi']Kochana Moja a nie wiesz przypadkiem ile ich wszystkich bylo?.......;):)[/QUOTE] to była liczba nieparzysta, kupiłam do pary, ale mnie zmuliło :razz: tego jednego zjadłam w piątek do śniadanka, bo miałam niedocukrzenie :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Ranias.......bratnia duszyczko.....musimy sie umowic na kawusie......:):) TEZ! Quote
ranias Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [quote name='Aimez_moi']Ranias.......bratnia duszyczko.....musimy sie umowic na kawusie......:):) TEZ![/QUOTE] i na białe wytrawne winko...lubię...bardzo....:p Quote
Iljova Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Funiu nie masz się czego wstydzić. Ktoś tu nieźle sobie podjadł. Ranias a zapomniałaś jeszcze o wirtualnych smakołykach ;-) Ranias, Aimez co ja tu czytam jakie plany? Całkiem nieźle :-) Quote
ranias Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [quote name='Iljova']Funiu nie masz się czego wstydzić. Ktoś tu nieźle sobie podjadł. Ranias a zapomniałaś jeszcze o wirtualnych smakołykach ;-) Ranias, Aimez co ja tu czytam jakie plany? Całkiem nieźle :-)[/QUOTE] Cioteczko zawlokłaś mnie na te wirtualne smakołyki, to potem musiałam w realu....;) Quote
Aimez_moi Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Iljova.......idziesz razem z nami.....:):) Wytrawne......biale.....zawsze......:):) Quote
Iljova Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Jasne nie ma sprawy. Kiedyś może się uda ;-) :-) Quote
Aimez_moi Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Powolutku idzie chyba juz wiosna......moze Argo ktos wiosna wypatrzy.......:) Quote
Iljova Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 No tak coraz jaśniej się robi to powinni widzieć ! :-) Quote
ranias Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='Iljova']No tak coraz jaśniej się robi to powinni widzieć ! :-)[/QUOTE] ale chyba patrzą nie tam gdzie trzeba....:shake: Quote
Iljova Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Można mieć nadzieję że więcej światła w ciągu dnia i słońce rozjaśnią im w głowach i zobaczą jednak to co widzieć powinni tzn. ciężka dole zwierzaków. Przygarną chociaż niektóre . Quote
Iljova Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Witaj Argusiu w słoneczne poniedziałkowe popołudnie :-) :-) :-) Quote
Marinka Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Kochani, ponieważ od dzisiejszego wieczoru będę miała w domu rekonwalescentkę, na dogo być może będę dopiero w przyszłym tygodniu. W razie potrzeby jest ze mną kontakt telefoniczny: 694 585 001 Quote
ranias Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='Marinka']Kochani, ponieważ od dzisiejszego wieczoru będę miała w domu rekonwalescentkę, na dogo być może będę dopiero w przyszłym tygodniu. W razie potrzeby jest ze mną kontakt telefoniczny: 694 585 001[/QUOTE] Witamy :multi: i zdrowia życzymy :loveu: Quote
Aimez_moi Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ja takze zagladam do lovelasa naszego.......:) Quote
ranias Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Aimez_moi']Ja takze zagladam do lovelasa naszego.......:)[/QUOTE] I ja trochę później.Argusiu, cmok w pychola :lol: Quote
Recommended Posts