Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iljova']Je też witam się z Argusiem, chociaż oczy mi się już zamykają ze zmęczenia. Ale muszę zajrzeć do moich psiaków. :-)[/QUOTE]

Na zmęczenie najlepsze jest cóś słodkiego :lol:

Posted

[quote name='Iljova']J jest na dogo bazarek na którym są wirtualne paczki i faworki. Są pyszne i dietetyczne, nie tuczą. Może reflektujecie ???[/QUOTE]

Pychotki ...wirtualne...mogłabym dostać jakiejś zapaści..:evil_lol: Sama myśl mnie przeraża, ale zaglądnę...:-o

Posted

No wiecie co w sklepie a samemu coś w domu upiec to już się nie chce ? ;-)
Ja tam wolę znaleźć trochę czasu i zrobić sobie sama, tylko że moje obecne finanse nie pozwalają. :-(

Posted

kochani zajrzyjcie proszę - starutka sunia bez oczka, brak szans na adopcję i małe zainteresowanie wątkiem
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/203063-Ma-kilkanaście-lat-przeżyła-wypadek-ale-straciła-oko.-Mała-fiszka-nie-chce-umierać[/URL]

Posted

Jezu ,czy ten wątek jest kulinarny ...Dajcie spokój ja na diecie jestem wracam do figury modelki na wiosnę:eviltong:
Już poszło 4,5 kg .A w planie jest jeszcze 15 kg .Wiecie co to bedzie ? Argo mnie nie pozna ....

Posted

[quote name='funia']Jezu ,czy ten wątek jest kulinarny ...Dajcie spokój ja na diecie jestem wracam do figury modelki na wiosnę:eviltong:
Już poszło 4,5 kg .A w planie jest jeszcze 15 kg .Wiecie co to bedzie ? Argo mnie nie pozna ....[/QUOTE]

Tylko nie przesadzaj z tym odchudzaniem ! :-)
To może chciałabyś pączki i faworki z bazarku na dogo są pyszne i nie tuczące. Po tych słodkościach napewno nie przytyjesz !!! :-) :-)

Posted

To jest wątek piesiowo-kulinarno-mądraliński i dlatego taki fajny. A ja jeszcze dzisiaj nie jadłam nic słodkiego- zaparłam się....bo jakoś te ciuchy się kurczą w praniu :evil_lol:

Posted

Ranias to może takie słodkości z tego bazarku ??? Nie tuczą nie mają kalorii mam nadzieję że Arguś nie będzie miał mi za złe:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/203127-***-niewidomy-staruszek-w-potrzebie-do-07.03.-godz.-20.-00?p=16410859#post16410859[/url]

Posted

[quote name='Iljova']Ranias to może takie słodkości z tego bazarku ??? Nie tuczą nie mają kalorii mam nadzieję że Arguś nie będzie miał mi za złe:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/203127-***-niewidomy-staruszek-w-potrzebie-do-07.03.-godz.-20.-00?p=16410859#post16410859[/url][/QUOTE]

Byłam,zakupiłam- teraz się ślinię....:diabloti:

Posted

[quote name='ranias']To jest wątek piesiowo-kulinarno-mądraliński i dlatego taki fajny. A ja jeszcze dzisiaj nie jadłam nic słodkiego- zaparłam się....bo jakoś te ciuchy się kurczą w praniu :evil_lol:[/QUOTE]

Ranias.....:) bo te proszki do prania sa do kitu...... niby wszystko ok, ladnie pachnie a ciuchy sie kurcza.....
Funiu......Argo nie moze Cie nie poznac.......moze te 5kg to juz starczy.....pomysl......:):)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ranias.....:) bo te proszki do prania sa do kitu...... niby wszystko ok, ladnie pachnie a ciuchy sie kurcza.....
Funiu......Argo nie moze Cie nie poznac.......moze te 5kg to juz starczy.....pomysl......:):)[/QUOTE]

Nie ma to jak wsparcie duchowe :loveu:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ranias.....:) bo te proszki do prania sa do kitu...... niby wszystko ok, ladnie pachnie a ciuchy sie kurcza.....
Funiu......Argo nie moze Cie nie poznac.......moze te 5kg to juz starczy.....pomysl......:):)[/QUOTE]

Ale są proszki które działają dopiero po kilku praniach, wtedy dopiero ubrania się kurczą :-)
Funiu chyba nie zniknęłas od tego odchudzania ?

Posted

Ciężka sprawa a wogóle to fatalnie że nie ma takich znakomitych proszków żeby ubrania się wogóle nie kurczyły, bo przy tych które są to trzeba ciągle kupować nowe ubrania, a skąd kasę na to brać ? ;-)

Posted

[quote name='Iljova']Ciężka sprawa a wogóle to fatalnie że nie ma takich znakomitych proszków żeby ubrania się wogóle nie kurczyły, bo przy tych które są to trzeba ciągle kupować nowe ubrania, a skąd kasę na to brać ? ;-)[/QUOTE]

Najwazniejsze jest zrozumienie.......:)

Posted

Nie ,zniknięcie mi nie grozi wlasnie zjadłam trzy kanapki pod rzad ....Zadowolona z efektów diety i cwiczeń pozwalm sobie na to co nie mogę i wtedy zaczyna sie błędne koło ....A ciastka kocie oczka zjadłam w aucie ...nakruszyłam okrutnie .
Dzień zakończony w hoteliku pokochaniem się z Argo w boksie .Łapa jedna ,druga ,całuski przytulanka i tyłek pchał do drapania i....Lovelas się znalazł ....