Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja niestety takiej nadzieji nie mam.Proszę aby już szukać mu nowego dobrego lokum ,ten ton i podejrzenia sprawiły ze nie pogodzę się z tym szybko .Jeżeli mogę mieć małą prośbe to niech to bedzie miejsce ,gdzie go poszanuja i będą się dobrze zajmować .Z uwzględnieniem jego stawów na zimowe dni .Oraz nie zamykania go całymi godzinami w boksie bo on musi mieć możliwośc długiego przebywania na wolności .Suczka lub nawet dwie dla niego do towarzystwa to ważna sprawa.Bo on suczki uwielbia.

Posted

[quote name='funia']Aha ..i ostatnie zdjęcia są z jesieni a nie z lata jak napisałaś .[/QUOTE]

Funiu wyluzuj trochę....nawet jeśli ostatnie zdjęcia nie są z lata a jesieni ubiegłego roku to i tak nie zmienia faktu, że minął rok prawie....bo za pasem już jesień prawie mamy.

Powiedz mi w którym miejscu zastosowałam tzw. ton?
Czy już wówczas kiedy prosiłam o zdjęcia....czy dopiero kiedy tych zdjęć zażądałam?
Doprawdy nie podejrzewałam, że wywołam u Ciebie aż takie emocje, traumę niemal....

Widocznie zdjęcia na tym forum są zarzewiem konfliktów, a pies szafą którą można dowolnie przesuwać.

Piszesz zabieraj jak najszybciej skoro brak Ci zaufania.... Funiu nie masz już 5 lat i wiesz dokładnie, że zaufanie nie jest dozgonne i nie jest nadawane z urzędu

Posted

I jeszcze tak dla uspokojenia rozbujanych emocji....jest takie mądre i wielokrotnie sprawdzone powiedzenie ...." Zaufanie zaufaniem, a kontrola być musi"

Nie znam, ani jednej osoby, która by temu powiedzeniu zaprzeczyłała

Nie rozumiem zatem skąd ta burza :shake:

Posted

Pies zawsze jest najważniejszy ;) Mam w domu 3 szczeniaki -wyrzucone przy bocznej drodze :pissed: . Ludzie to *********.

[IMG]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/1908071_797527703631229_295545022612520203_n.jpg?oh=3716c08385ac4307e7e963ff2230dddf&oe=549D6F6C&__gda__=1420214673_0693b3bc1d770f663a08a259227e7091[/IMG]

[IMG]http://powiatowa.info/images/zdjecia/2014_09/04_janiszow_1.jpg[/IMG]

Posted

Oj nie podoba mi sie to nowe dogo......:(

Nie mamy tajemnic....ja nie dalam rady pojechac do Ranias....i Tata wyslal mala paczuszke na pierwszy bazar a reszta .....czeka. Trwaja negocjacja z Ranias co do odbioru.......:):)

• Upvote 1