Aimez_moi Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 A ja juz zapomnialam co My tam mamy....Ranias Slonce co tam jest? Quote
Aimez_moi Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 [quote name='ranias']pyszności, pachnidła, malowidła....czyścidła.....[/QUOTE] Oj przestan....przestan......:) Quote
Aimez_moi Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 To kiedy startujemy z bazarkiem? Ranias a bedzie jeszcze ten jeden czy cos tam na dwa starczy? Quote
Aimez_moi Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Kamila Proc']moga byc nawet trzy![/QUOTE] Ech....na tyle to chyba nie damy rady...... Quote
Aimez_moi Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Kamila Proc']Wy wszystko mozecie![/QUOTE] Babo.....:):) mamy malo fantow. JA bede w Pl we wrzesniu i nawiedze Ranias z nowa dostawa ale to jeszcze kilka miesiecy. Quote
Aimez_moi Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 [quote name='Kamila Proc']zleci, zleci[/QUOTE] Tym bardziej, ze wakacje juz tuz....tuz. Quote
ranias Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Myślę,że na 2 bazarki będzie..Ja w tym tygodniu nie mam czasu, dopiero po niedzieli się ogarnę i będę działać..... Quote
ranias Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 [quote name='Kamila Proc']sie nie moge doczekac[/QUOTE] ja też......:lol: Quote
Aimez_moi Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 [quote name='ranias']ja też......:lol:[/QUOTE] A na co sie zaczajasz? Quote
Marinka Posted May 8, 2014 Author Posted May 8, 2014 Bazarek będzie dla 5 ogonków - Tiaruni [*] już nie ma :placz:, odeszła do lepszego świata..ale u Marysi jest jeszcze stadko, które potrzebuje wsparcia Quote
Kamila Proc Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='Aimez_moi']A na co sie zaczajasz?[/QUOTE] kto??? ja???? Quote
ranias Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 [quote name='Marinka']Bazarek będzie dla 5 ogonków - Tiaruni [*] już nie ma :placz:, odeszła do lepszego świata..ale u Marysi jest jeszcze stadko, które potrzebuje wsparcia[/QUOTE] byłam u Tiaruni....odeszła kochana przez Człowieka... Quote
Recommended Posts