Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aimez_moi']Czyli i tak marnie to wyglada...... ale nie tak tragicznie jednak. Chyba potrzebuje wsparcia duchowego......[/QUOTE]

Miałyśmy już gorsze chwile kiedy brakowało ponad 1 200 zł.
Teraz jesteśmy dużo mniej w plecy dzięki fantom od Ciebie i raniaska,
Ja też po niedzieli wpłacę swoją deklarację + zaległą.

Niestety telefon z ogłoszeń milczy....a mam go cały czas przy sobie :(

Posted (edited)

Ja muszę zapłacić zaległe faktury jak najszybciej ....i nie chciałabym co miesiąc się o to samo martwić .

Edited by funia
Posted

I tak fajnie,że nasze psiaki mają solidnych deklarowiczów. Na wielu wątkach najpierw jest mobilizacja, a później jak nic się mnie dzieje dramatycznego, deklaracje powoli się wykruszają i co miesiąc pojawia się problem. W kupie siła :evil_lol:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Funiu uwierz mi, ze dla mnie kupowanie cos non stop na bazarek i wysylanie paczek to tez srednia zabawa......:([/QUOTE]

Dokładnie....zwłaszcza, że nie z PL przecież...

Wszystkim jest ciężko, a deklaracji nie przybywa...wręcz odwrotnie...
kryzys się rozszalał na dobre

Posted

Doceniam wszystkich ,którzy pomagają i jestem im wdzięczna ,ale nie mam zamiaru czuć się winna za to ze śmiałam się upomnieć .
Proszę zatem wskazać osobę odpwowiedzialną za psy .
Marinko czy ja mam powiedzieć psom ze jest kryzys ?w hurtowni z karmą też ?

Posted

[quote name='funia']Doceniam wszystkich ,którzy pomagają i jestem im wdzięczna ,ale nie mam zamiaru czuć się winna za to ze śmiałam się upomnieć .
Proszę zatem wskazać osobę odpwowiedzialną za psy .
Marinko czy ja mam powiedzieć psom ze jest kryzys ?w hurtowni z karmą też ?[/QUOTE]

Funiu, ja to wszystko wiem i rozumiem.
Chodziło mi o to z tym kryzysem, że deklracje uciekają, bo ludzie zwyczajnie nie mają pieniędzy i pracy.
Aimez i ranias robią wszystko co w ich mocy a nawet więcej. Fanty przynoszą całkiem niezłą pomoc finansową, bez nich nie byłoby w ogóle szans na jakieś pieniążki.

Co do odpowiedzialności - kontaktowałaś się z Moniką?

Posted

[quote name='ranias']A gdzie się Monia podziewa? Jakoś od dłuższego czasu nie ma Jej na dogo.....[/QUOTE]

też chciałabym to wiedzieć....pewnie zrobiła sobie od nas urlop...

Posted

[quote name='Aimez_moi']JA chyba tez sobie powinnam zrobic....... przerwe......[/QUOTE]

Czy to Babo jakieś żarty? Bazarek trza robić, paczki pakować ...roboty tyle- nie czas na przerwę...:razz:

Posted

[quote name='Aimez_moi']JA chyba tez sobie powinnam zrobic....... przerwe......[/QUOTE]

Ja już taki miałam ze względu na awarię kompa. Na szczęście szybko naprawili.
Myślałam, że go sobie zawirusowałam....a okazało się, że wadliwy był dysk twardy. Niestety utraciłam wszystkie prywatne i służbowe dane....typu zdjęcia, rozliczenia (te z firmy mam zgrane na służbowym komputerze, te z dogo niestety utraciłam -typu zdjęcia, rozliczenia, informacje)

Posted

[quote name='ranias']Czy to Babo jakieś żarty? Bazarek trza robić, paczki pakować ...roboty tyle- nie czas na przerwę...:razz:[/QUOTE]
No wlasnie....myslalam, ze paczka juz spakowana.....Ranias wiesz jaka....taka na banany ktora sie podnosi do gory i robi sie wieksza...... pakowalam i podnosilam i tak caly czas. Bylo ok. Dzis dolozylam cos tam i podkusilo mnie aby podnies wieko i........ wszystko sie rozsypalo w drobny mak. Nie mam sily na pakowanie od nowa......

Posted

[quote name='Aimez_moi']No wlasnie....myslalam, ze paczka juz spakowana.....Ranias wiesz jaka....taka na banany ktora sie podnosi do gory i robi sie wieksza...... pakowalam i podnosilam i tak caly czas. Bylo ok. Dzis dolozylam cos tam i podkusilo mnie aby podnies wieko i........ wszystko sie rozsypalo w drobny mak. Nie mam sily na pakowanie od nowa......[/QUOTE]

no..czasem coś podkusi....:lol: