Marinka Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Dzisiaj postaram się uzupełnić zaległości....a sporo ich się zebrało niestety :-o:oops: Quote
Kamila Proc Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='Aimez_moi']Mam powiedziec? Ranias?[/QUOTE] pewnie ze powiedz Quote
Aimez_moi Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 No to tak...... pomyslalam sobie, ze nie bede czekac do Swiat i tak w polowie pazdziernika wysle stad do Ranias paczke a Ona rozdzieli to na dwa bazarki i do Swiat lub lekko po moze sie juz cos sprzeda....... Co WY na to? Quote
Iljova Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='Kamila Proc']pewnie sie zgodzi[/QUOTE] Albo i nie ;) [quote name='Aimez_moi']No to tak...... pomyslalam sobie, ze nie bede czekac do Swiat i tak w polowie pazdziernika wysle stad do Ranias paczke a Ona rozdzieli to na dwa bazarki i do Swiat lub lekko po moze sie juz cos sprzeda....... Co WY na to?[/QUOTE] JUPI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super !!!!!!!!!!!!!!!! Będziemy kupować Quote
Aimez_moi Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Mam taka nadzieje ale zawsze jest ryzyko, ze cos sie nie spodoba........mam juz pol paczki zwlaszcza slodycze....... Quote
Aimez_moi Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Jezeli macie jakies specjalne zamowienia to bardzo prosze........:):) Quote
Kamila Proc Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 zwlaszczas slodycze? ida do ranias? Quote
ranias Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 No właśnie paczka będzie u mnie i będę się ślinić..:razz:...Składam oczywiście zamówienie na tureckie lokum.....:lol: Quote
Aimez_moi Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Tureckie lokum.......a ta galaretka rózana? Jasne ile sztuk? Quote
ranias Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='Aimez_moi']Tureckie lokum.......a ta galaretka rózana? Jasne ile sztuk?[/QUOTE] dużo? :roll: Quote
Aimez_moi Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Acha.....:) to spoko..... i juz? zadnych zachcianek? Quote
ranias Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 no jakieś pozory chociaż muszą być, że się nie jest obżartuchem...:diabloti: Quote
Aimez_moi Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='Kamila Proc']i po slodyczach[/QUOTE] Oj tam..... Kamila a TY masz jakies zyczenia? Cos slodkiego? Quote
ranias Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Argulka odwiedzam z niedzielnym słoneczkiem...:lol: Quote
funia Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 DZisiaj byłyśmy z córką na spacerze z Argo i Funią .Wstąpiłyśmy do sklepu (po papieroski i coś na ząb) psy zostały przypiete na chwilkę i powiem wam ,ze Argo tak grzecznie czekał ...chociaż Funia również :eviltong:Trwało to co prawda 5 minut ,ale widac ze kultura u moich psiaków wysoka :evil_lol: PO drodze mijamy kilkanaście psów za ogrodzeniem ,które ujadały tak ze można było ogłuchnąć a on sobie szedł spokojnie i nawet się na szczekaczy nie patrzył ,Arguś jest ponad nimi .Klasa pies;) Do tego prowadziła go Maja moja 7 letnia córka .Szedł koło niej jak baranek . Quote
Kamila Proc Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 faktycznie, kultura pozazdrosic... tylko te papieroski... Quote
ranias Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Z Argusia to super piesio...a papieroski to takie czekoladki podłużne o różnych smakach, mentolowe-miętowe, mocne- gorzka czekolada....:lol: Quote
Aimez_moi Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='Kamila Proc']faktycznie, kultura pozazdrosic... tylko te papieroski...[/QUOTE] Babo.....:) nie czepiaj sie.....:):) Quote
Recommended Posts