Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja już siedzę nad fantami. Mam próbki perfum i trochę różności, może coś chłopaki zarobią..a słodycze ograniczyłam znacznie...dzisiaj...:evil_lol:

Posted

[quote name='funia']Dzisiaj dotarła karma RC urinary .Bardzoooooooo dziekuje Raniasku :Rose:[/QUOTE]

To fajnie że dotarła...a ja Tobie dziękuję za opiekę nad naszym lowelasem uroczym :loveu:

Posted

Bardzo prosze .:cool3:
Dzisiaj było u nas kilkoro znajomych .Argo zdaje egzamin z miłości do ludzi ...są nim zauroczeni ..WIta wszystkich jak swoich ukochanych ,ale ze mnie nie spuszcza wzroku ..
Już powinnyśmy robić kontrolne RTG ,ale nie ma z czym pójśc do weta .Przydałby się jakiś bazarek na ten cel .

Posted

[quote name='Aimez_moi']Kurcze ....jak to mozliwe, ze Argo taki cudny a domku jakos nie widac?....
Ranias.....Lindta juz kupilam....:):)[/QUOTE]

udam,że nie widzę drugiej linijki....:cool3:

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ranias....:) jako wysokiej klasy specjalistka od slodyczy.....:):):) napisz co kupic aby poszlo na bazarku?
Galaretka turecka rozana w mlecznej czekoladzie i co jeszcze?[/QUOTE]

poddaję się...idę spać....:angryy:

Posted

[quote name='ranias']Mam w piątek wypłatę, to wyslę 100zł na badania, tylko gdzie?[/QUOTE]
Nasza Pani doktor poczeka chwilę WIęc po zrobieniu RTG mozna bedzie zrobić jej przelew na konto lecznicy .
Ranias ja już nie mam słów na Twoją nieocenioną pomoc...

Posted

[quote name='funia']Nasza Pani doktor poczeka chwilę WIęc po zrobieniu RTG mozna bedzie zrobić jej przelew na konto lecznicy .
Ranias ja już nie mam słów na Twoją nieocenioną pomoc...[/QUOTE]

to się prześwietlajcie, zapłacę, chociaż tak pomogę..:lol:

Posted

Co do wielkości ciała to się zgadza, ubrania kupuję już XL....Co do wielkości ducha, to wiele bym chciała, ale często się nie da....staram sie pomagać jak mogę...i muszę zrobić zdjęcie uśmiechniętego Ciapka, bo jego szczęśliwy pychol to największa nagroda....:lol: A niech se pieron kopie dalej....:razz: