Aimez_moi Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Ta akurat......:) Chuda jestes i tyle....... Quote
ranias Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 No kiedyś byłam chuda...ale to było bardzo, bardzo dawno temu....:razz: Quote
Aimez_moi Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Ranias......:) daj spokoj...... ja juz zaczynam sie rozgladac za czekoladami na bazarek po Swietach...... Quote
ranias Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Ja już siedzę nad fantami. Mam próbki perfum i trochę różności, może coś chłopaki zarobią..a słodycze ograniczyłam znacznie...dzisiaj...:evil_lol: Quote
funia Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Dzisiaj dotarła karma RC urinary .Bardzoooooooo dziekuje Raniasku :Rose: Quote
ranias Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 [quote name='funia']Dzisiaj dotarła karma RC urinary .Bardzoooooooo dziekuje Raniasku :Rose:[/QUOTE] To fajnie że dotarła...a ja Tobie dziękuję za opiekę nad naszym lowelasem uroczym :loveu: Quote
funia Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Bardzo prosze .:cool3: Dzisiaj było u nas kilkoro znajomych .Argo zdaje egzamin z miłości do ludzi ...są nim zauroczeni ..WIta wszystkich jak swoich ukochanych ,ale ze mnie nie spuszcza wzroku .. Już powinnyśmy robić kontrolne RTG ,ale nie ma z czym pójśc do weta .Przydałby się jakiś bazarek na ten cel . Quote
ranias Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Mam w piątek wypłatę, to wyslę 100zł na badania, tylko gdzie? Quote
Aimez_moi Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Kurcze ....jak to mozliwe, ze Argo taki cudny a domku jakos nie widac?.... Ranias.....Lindta juz kupilam....:):) Quote
ranias Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 [quote name='Aimez_moi']Kurcze ....jak to mozliwe, ze Argo taki cudny a domku jakos nie widac?.... Ranias.....Lindta juz kupilam....:):)[/QUOTE] udam,że nie widzę drugiej linijki....:cool3: Quote
Aimez_moi Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 [quote name='ranias']udam,że nie widzę drugiej linijki....:cool3:[/QUOTE] No wlasnie.....:) na razie kokos i karmel grylazowy.....:) Quote
ranias Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 [quote name='Aimez_moi']No wlasnie.....:) na razie kokos i karmel grylazowy.....:)[/QUOTE] ciemność...widzę ciemność.....:cool3: Quote
Aimez_moi Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Ranias....:) jako wysokiej klasy specjalistka od slodyczy.....:):):) napisz co kupic aby poszlo na bazarku? Galaretka turecka rozana w mlecznej czekoladzie i co jeszcze? Quote
ranias Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 [quote name='Aimez_moi']Ranias....:) jako wysokiej klasy specjalistka od slodyczy.....:):):) napisz co kupic aby poszlo na bazarku? Galaretka turecka rozana w mlecznej czekoladzie i co jeszcze?[/QUOTE] poddaję się...idę spać....:angryy: Quote
Aimez_moi Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Masz racje...:) Przespij sie jutro wrocimy do tematu...... Quote
funia Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='ranias']Mam w piątek wypłatę, to wyslę 100zł na badania, tylko gdzie?[/QUOTE] Nasza Pani doktor poczeka chwilę WIęc po zrobieniu RTG mozna bedzie zrobić jej przelew na konto lecznicy . Ranias ja już nie mam słów na Twoją nieocenioną pomoc... Quote
ranias Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='funia']Nasza Pani doktor poczeka chwilę WIęc po zrobieniu RTG mozna bedzie zrobić jej przelew na konto lecznicy . Ranias ja już nie mam słów na Twoją nieocenioną pomoc...[/QUOTE] to się prześwietlajcie, zapłacę, chociaż tak pomogę..:lol: Quote
Aimez_moi Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 [quote name='Kamila Proc']dlaczego, bo tyle je?[/QUOTE] Nie! Poniewaz najbardziej z nas wszystkich pomaga chlopakom. Quote
ranias Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Co do wielkości ciała to się zgadza, ubrania kupuję już XL....Co do wielkości ducha, to wiele bym chciała, ale często się nie da....staram sie pomagać jak mogę...i muszę zrobić zdjęcie uśmiechniętego Ciapka, bo jego szczęśliwy pychol to największa nagroda....:lol: A niech se pieron kopie dalej....:razz: Quote
Iljova Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Hmmm .... fajnie była zajrzeć poczytać znowu .....:loveu: Quote
Kamila Proc Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='Aimez_moi']Nie! Poniewaz najbardziej z nas wszystkich pomaga chlopakom.[/QUOTE] aha, no to fakt Quote
Aimez_moi Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='ranias']Czy nasz lowelas się przeswietlał?[/QUOTE] E....chyba jeszcze nie.....moze najwyzej przegladal sie gdzies w wodzie lub szybce.....:):) Quote
Recommended Posts