ranias Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Ogłoszenia to pierwsze, a czy nasz chłopak ma karmę jeszcze? Quote
Aimez_moi Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Masz racje Raniasku......:) jedzonko i leki najwazniejsze..... Quote
ranias Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 No pytam o jedzonko, bo od wczoraj kursujemy z Ciaposławem do lekarza..piesio sika krwią... znowu nowotwór się odzywa....Jedzonko jest ważne... Quote
Aimez_moi Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 [quote name='Kamila Proc']oj, biedny Cieposlaw[/QUOTE] Ranias.....a jak On sobie z tym radzi? Quote
funia Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 [quote name='ranias']No pytam o jedzonko, bo od wczoraj kursujemy z Ciaposławem do lekarza..piesio sika krwią... znowu nowotwór się odzywa....Jedzonko jest ważne...[/QUOTE] bardzo współczuje ..... Quote
ranias Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Karmę dla Argusia zamówię. Ciapek wygląda jak okaz zdrowia i jak na niego patrzę,to trudno uwierzyć,że coś mu może dolegać.Ma dużo siły, tak się zapiera przy badaniu,że w dwójkę nie możemy go utrzymać.W samochodzie najchętniej by robił za kierowcę i trzeba go przyduszać,żeby siedział, a siedzi na mnie :lol: Od jego łap mam nogi całe w siniakach:lol: Dzisiaj usiłuję go oszukać i jakoś wepchać mu antybiotyk,ale sprytny jest..nawet swojską kiełbasę rozpracował i wypluł tabletkę...:roll: Quote
Aimez_moi Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Na podawanie tabletek dobry jest pasztet.....:):) Oby jak najdluzej Ciaposlawek czul sie dobrze. Quote
ranias Posted August 25, 2013 Posted August 25, 2013 Karma zamówiona. Ciapek nabrał się dzisiaj i zjadł faszerowaną tabletkami swojszczyznę...Ściskam Argusia :lol: Quote
Iljova Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Arguśku mizianko przesyłam :-) ranias wygłaskaj tego szalonego kierowcę Ciapkosława ;-) Quote
ranias Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Ciaposław nie dość że kierowcą chce być to jeszcze marzy mu się chyba przekopanie mojego ogródka. Kopie dziury szybciej niż ja je zasypuję..:cool3: Quote
Aimez_moi Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Kochana......:) ale ile kalorii przy tym spalisz.....:) Powinnas podziekowac szefowi ogrodka......:) Quote
Iljova Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 [quote name='Aimez_moi']Kochana......:) ale ile kalorii przy tym spalisz.....:) Powinnas podziekowac szefowi ogrodka......:)[/QUOTE] Otak tez tak uważam :evil_lol: Quote
ranias Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 [quote name='Aimez_moi']Kochana......:) ale ile kalorii przy tym spalisz.....:) Powinnas podziekowac szefowi ogrodka......:)[/QUOTE] a jaki mam apetyt po takiej robocie...:evil_lol: Quote
ranias Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 jak łapinki Argusiowe? bo moje atletyczne jakieś.....:razz: Quote
ranias Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 no atletyczne od roboty, tyle dziur do zasypania....:lol: Quote
Recommended Posts