Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dlaczego wszędzie gdzie zajrzę to ktoś pisze o burzy, deszczu itd drażnią mnie
Bo tu nie była nie ma i przez następne dni nie będzie a ja gotuję się w sosie własnym

Posted

[quote name='Iljova']Dlaczego wszędzie gdzie zajrzę to ktoś pisze o burzy, deszczu itd drażnią mnie
Bo tu nie była nie ma i przez następne dni nie będzie a ja gotuję się w sosie własnym[/QUOTE]

u mnie pogrzmiało, jak skończyłam pisać posta to skończył się deszcz...:roll: teraz jest 25 stopni....zaduch i tabuny komarów.....

Posted

u nas wczoraj była sauna a w nocy straszna burza...
Argo kuleje na lapę .Pojedziemy to sprawdzić ,wydaje mi się ze to mogą byc stawy .
Najgorsze jest to .ze pozyczyłam miesiąc temu kontenery i nie mam w czym zawieżć .On wariuje w aucie .musi być w kontenerku .

Posted

[quote name='Aimez_moi']Argo.....Lovelasku Kochany co Ci jest?
Niestety u mnie 18 stopni i pochmurno....[/QUOTE]
To gdzie Ty mieszkasz? Chyba nie w Polsce ;-)

Niedługo będę robiła bazarek, część poświęcę na ewentualne leczenie Argusia, gdyby się okazało że potrzebne są jakieś leki czy prześwietlenia.

Posted

Argo ma problem z łokciem ,jest bolesny .Do czwartku dostaje leki a w piatek na 11 jesteśmy umówieni na RTG łapy w kliku ujęciach .
Dopiero po RTG bedzie mozna stwierdzić co tak na prawdę jest z tym łokciem .Wetka podejrzewa zmainy zwyrodnieniowe .
Na pewno trzeba bedzie być moze do końca podawać leki na stawy .
Dostał ddzisiaj domięsniowy bolesny zastrzyk ,który złagodzi ból .Oraz dwa razy dziennie od jutra leki na stawy .
Był kochany i grzeczny jak to Arguś .
Trzymajcie kciuki za piatek .Oby nie potrzebna była narkoza(ryzyko)bo łapa musi być w odpowiedniej pozycji ułozona do zdjęcia a bedzie to nie lada trudne ,gdyż łokieć jest bolesny a pozycja trudna .