ranias Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 u mnie teraz 30 stopni na termometrze, ciemne niebo..co to będzie...Argusiu, do budki.... Quote
Aimez_moi Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Upaly jak upaly ale te burze to sa mocno niebezpieczne...... Quote
Aimez_moi Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 U mnie niestety tylko 20 stopni......i wiaterek..... Quote
ranias Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 a w Zatorze słoneczko, trochę pogrzmiało, teraz zaczął się deszcz....dziwacznie jakoś tak.... Quote
Iljova Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 Dlaczego wszędzie gdzie zajrzę to ktoś pisze o burzy, deszczu itd drażnią mnie Bo tu nie była nie ma i przez następne dni nie będzie a ja gotuję się w sosie własnym Quote
ranias Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='Iljova']Dlaczego wszędzie gdzie zajrzę to ktoś pisze o burzy, deszczu itd drażnią mnie Bo tu nie była nie ma i przez następne dni nie będzie a ja gotuję się w sosie własnym[/QUOTE] u mnie pogrzmiało, jak skończyłam pisać posta to skończył się deszcz...:roll: teraz jest 25 stopni....zaduch i tabuny komarów..... Quote
funia Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 u nas wczoraj była sauna a w nocy straszna burza... Argo kuleje na lapę .Pojedziemy to sprawdzić ,wydaje mi się ze to mogą byc stawy . Najgorsze jest to .ze pozyczyłam miesiąc temu kontenery i nie mam w czym zawieżć .On wariuje w aucie .musi być w kontenerku . Quote
Aimez_moi Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Argo.....Lovelasku Kochany co Ci jest? Niestety u mnie 18 stopni i pochmurno.... Quote
handzia Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 [quote name='Aimez_moi']Argo.....Lovelasku Kochany co Ci jest? Niestety u mnie 18 stopni i pochmurno....[/QUOTE] To gdzie Ty mieszkasz? Chyba nie w Polsce ;-) Niedługo będę robiła bazarek, część poświęcę na ewentualne leczenie Argusia, gdyby się okazało że potrzebne są jakieś leki czy prześwietlenia. Quote
funia Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 W poniedziałek jedziemy z Argo do weta .Zobaczymy co jest na rzeczy ... Quote
Aimez_moi Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 JA takze mam nadzieje, ze to tylko jakis drobiazg jest....... Quote
funia Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Argo ma problem z łokciem ,jest bolesny .Do czwartku dostaje leki a w piatek na 11 jesteśmy umówieni na RTG łapy w kliku ujęciach . Dopiero po RTG bedzie mozna stwierdzić co tak na prawdę jest z tym łokciem .Wetka podejrzewa zmainy zwyrodnieniowe . Na pewno trzeba bedzie być moze do końca podawać leki na stawy . Dostał ddzisiaj domięsniowy bolesny zastrzyk ,który złagodzi ból .Oraz dwa razy dziennie od jutra leki na stawy . Był kochany i grzeczny jak to Arguś . Trzymajcie kciuki za piatek .Oby nie potrzebna była narkoza(ryzyko)bo łapa musi być w odpowiedniej pozycji ułozona do zdjęcia a bedzie to nie lada trudne ,gdyż łokieć jest bolesny a pozycja trudna . Quote
funia Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 [B]Koszt dzisiejszej wizyty z lekami to 27 zł .[/B] Quote
Aimez_moi Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 A ile Argo ma juz lat? Problemy ze stawami to koszmar dla ras duzych...... kurcze mam nadzieje, ze bedzie dobrze. Quote
Recommended Posts