Isadora7 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='Marinkaa']Ktoś miał robić to allegro...ale cisza jak po pogrzebie organisty :([/QUOTE] A to nie ja przypadkiem? Wróciłam po dłuższym "niebycie" [B]dokładnie po pogrzebie i odreagowaniu po smierci mojego Przyjaciela[/B]. Gotowa do roboty tym bardziej ze tzreba gdzieś myslami uciec :) Quote
Aimez_moi Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Isadora7']A to nie ja przypadkiem? Wróciłam po dłuższym "niebycie" [B]dokładnie po pogrzebie i odreagowaniu po smierci mojego Przyjaciela[/B]. Gotowa do roboty tym bardziej ze tzreba gdzieś myslami uciec :)[/QUOTE Kochana.....:) witaj......:):) zrobisz allegro Argo? a moze hurtem machniesz i Marcela? Quote
ranias Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ja zapłacę za allegro Marcelina z całymi wyróżnieniami i wszystkim dla dziadeczka:lol: Quote
Aimez_moi Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='ranias']Ja zapłacę za allegro Marcelina z całymi wyróżnieniami i wszystkim dla dziadeczka:lol:[/QUOTE] Jak tylko Isadora zechce zrobic obu Panom allegro. podzielimy sie kosztami......Ok? Quote
ranias Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Aimez_moi']Jak tylko Isadora zechce zrobic obu Panom allegro. podzielimy sie kosztami......Ok?[/QUOTE] ok..:lol::lol::lol: Quote
Isadora7 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Aimez_moi'][quote name='Isadora7']A to nie ja przypadkiem? Wróciłam po dłuższym "niebycie" [B]dokładnie po pogrzebie i odreagowaniu po smierci mojego Przyjaciela[/B]. Gotowa do roboty tym bardziej ze tzreba gdzieś myslami uciec :)[/QUOTE Kochana.....:) witaj......:):) zrobisz allegro Argo? a moze hurtem machniesz i Marcela?[/QUOTE] Jasne podeslij na maila w "pigułce" historie psiaków, jakby się dało to foty a jak nie to link gdzie są. Zrobie oba. Quote
Marinka Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 [quote name='Isadora7'][quote name='Aimez_moi'] Jasne podeslij na maila w "pigułce" historie psiaków, jakby się dało to foty a jak nie to link gdzie są. Zrobie oba.[/QUOTE] Link do watku Marcela jest w moim podpisie (działa - sprawdzałam) Zdjęcia są na str. 75, ale szczególnie polecam te od str. 86 Jeśli chodzi o zdjęcia Argo - od str 81 Quote
Aimez_moi Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ale fajowo......Panowie beda sie lansowac na allegro....... Isadora....:):) wielkie dzieki..... Quote
ranias Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 No patrzcie państwo, chłopaki gwiazdami tam będą :multi: A jak Marcelina znajdzie domek, to kto będzie naszą wróżką- obżartuchem.Chyba któraś z nas :evil_lol: Quote
Marinka Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 [quote name='ranias']No patrzcie państwo, chłopaki gwiazdami tam będą :multi: A jak Marcelina znajdzie domek, to kto będzie naszą wróżką- obżartuchem.Chyba któraś z nas :evil_lol:[/QUOTE] Przeprowadzimy casting :evil_lol: Quote
ranias Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='Marinkaa']Przeprowadzimy casting :evil_lol:[/QUOTE] Ja bym chciała zająć pierwsze miejsce- choć raz :razz: Quote
Marinka Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 [quote name='ranias']Ja bym chciała zająć pierwsze miejsce- choć raz :razz:[/QUOTE] Ale wiesz co Ci grozi :cool3:... musisz przepowiadać pogodę i sporo jeść :evil_lol: Quote
Marinka Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 [quote name='Aimez_moi']O kurcze.....ale wymagania......:)[/QUOTE] Cóż...trzeba choć trochę przypominać :cool3: naszego pięknowłosego :lol: Quote
ranias Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='Marinkaa']Ale wiesz co Ci grozi :cool3:... musisz przepowiadać pogodę i sporo jeść :evil_lol:[/QUOTE] No tak, jeżeli chodzi o jedzenie to mam szansę, bo jem więcej niż sporo:oops:.Gorzej z pogodą ...;) Quote
Aimez_moi Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Ja jestem tlusta.....mam chyba najwieksze szanse....... Quote
Isadora7 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 podbijam sobie bo potem szukam aby wyskubać info do all Quote
ranias Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Czekamy,czekamy na allegro chłopaków:lol: Quote
Aimez_moi Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='ranias']Czekamy,czekamy na allegro chłopaków:lol:[/QUOTE] Tak.....:) i na numerek konta i kwote do zaplacenia...... Quote
Isadora7 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='Aimez_moi']Tak.....:) i na numerek konta i kwote do zaplacenia......[/QUOTE] Jak skończe i wystawie dam znać oczywiscie i wstawię link [COLOR=Silver](dopiero z pracy wróciłam)[/COLOR] Quote
Marinka Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 To podbiję i również czekam na allegro... A jeśli chodzi o jedzonko to ja też mogę wystartować...myślę, że mam duże szanse ... Quote
Aimez_moi Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Super......same zarloki sie tu trafily....:):) Quote
Recommended Posts