Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marinkaa']Ktoś miał robić to allegro...ale cisza jak po pogrzebie organisty :([/QUOTE]

A to nie ja przypadkiem? Wróciłam po dłuższym "niebycie" [B]dokładnie po pogrzebie i odreagowaniu po smierci mojego Przyjaciela[/B]. Gotowa do roboty tym bardziej ze tzreba gdzieś myslami uciec :)

Posted

[quote name='Isadora7']A to nie ja przypadkiem? Wróciłam po dłuższym "niebycie" [B]dokładnie po pogrzebie i odreagowaniu po smierci mojego Przyjaciela[/B]. Gotowa do roboty tym bardziej ze tzreba gdzieś myslami uciec :)[/QUOTE
Kochana.....:) witaj......:):) zrobisz allegro Argo? a moze hurtem machniesz i Marcela?

Posted

[quote name='ranias']Ja zapłacę za allegro Marcelina z całymi wyróżnieniami i wszystkim dla dziadeczka:lol:[/QUOTE]

Jak tylko Isadora zechce zrobic obu Panom allegro. podzielimy sie kosztami......Ok?

Posted

[quote name='Aimez_moi'][quote name='Isadora7']A to nie ja przypadkiem? Wróciłam po dłuższym "niebycie" [B]dokładnie po pogrzebie i odreagowaniu po smierci mojego Przyjaciela[/B]. Gotowa do roboty tym bardziej ze tzreba gdzieś myslami uciec :)[/QUOTE
Kochana.....:) witaj......:):) zrobisz allegro Argo? a moze hurtem machniesz i Marcela?[/QUOTE]

Jasne podeslij na maila w "pigułce" historie psiaków, jakby się dało to foty a jak nie to link gdzie są. Zrobie oba.

Posted

[quote name='Isadora7'][quote name='Aimez_moi']

Jasne podeslij na maila w "pigułce" historie psiaków, jakby się dało to foty a jak nie to link gdzie są. Zrobie oba.[/QUOTE]

Link do watku Marcela jest w moim podpisie (działa - sprawdzałam)
Zdjęcia są na str. 75, ale szczególnie polecam te od str. 86

Jeśli chodzi o zdjęcia Argo - od str 81

Posted

No patrzcie państwo, chłopaki gwiazdami tam będą :multi: A jak Marcelina znajdzie domek, to kto będzie naszą wróżką- obżartuchem.Chyba któraś z nas :evil_lol:

Posted

[quote name='ranias']No patrzcie państwo, chłopaki gwiazdami tam będą :multi: A jak Marcelina znajdzie domek, to kto będzie naszą wróżką- obżartuchem.Chyba któraś z nas :evil_lol:[/QUOTE]

Przeprowadzimy casting :evil_lol:

Posted

[quote name='ranias']Ja bym chciała zająć pierwsze miejsce- choć raz :razz:[/QUOTE]

Ale wiesz co Ci grozi :cool3:... musisz przepowiadać pogodę i sporo jeść :evil_lol:

Posted

[quote name='Marinkaa']Ale wiesz co Ci grozi :cool3:... musisz przepowiadać pogodę i sporo jeść :evil_lol:[/QUOTE]

No tak, jeżeli chodzi o jedzenie to mam szansę, bo jem więcej niż sporo:oops:.Gorzej z pogodą ...;)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Tak.....:) i na numerek konta i kwote do zaplacenia......[/QUOTE]

Jak skończe i wystawie dam znać oczywiscie i wstawię link [COLOR=Silver](dopiero z pracy wróciłam)[/COLOR]