Aimez_moi Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Oj tam.... facet da se rade z nerwami..... to tylko facet...... Dobrze, ze kasiorka wplynela.....:):) Quote
Marinka Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Na watkach innych hotelikowych psiaków czytałam, że Argo nabrał pewności siebie i wdaje się w sprzeczki z innymi psami Quote
Aimez_moi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Kloci sie nasz burak jeden?........ o.... to niespodzianka...... Quote
Marinka Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Kłóci się i nie odstępuje...to niebywałe jak na niego... Przeczytajcie same, co napisała Funia: [IMG]http://www.dogomania.pl/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Napisał [B]funia[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/showthread.php?p=15491924#post15491924"][IMG]http://www.dogomania.pl/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL] O nie ....Argo skacze jak psy na nielegalnych walkach .Ich spotkanie razem poza siatką mogłoby skończyć sie bardzo smutno ...Dla Fabianka oczywiście ... Trochę mnie to martwi Quote
Aimez_moi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ale skad u Niego taka agresja?.... to taka bieda byla....... Quote
Aimez_moi Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='ranias']Bieda poczuła się pewnie, no to charakterek wychodzi..:lol::evil_lol:[/QUOTE] Tak... to prawda...... pewny siebie jest i rzadzic chce........:) Quote
ranias Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Czekamy na piękne fotki naszych przystojniaków:lol: Quote
Marinka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Argusiu, przepraszam, że ostatnio tak rzadko cię odwiedzam, ale zaprząta moja uwagę rodzina mieszkająca w leśnej norce...walczymy z własnymi ułomnościami i czasem... nadchodzi sroga zima... Quote
ranias Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 No nic nie gadają.Okopali się w swoich budkach i cisza :lol: Quote
Aimez_moi Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Dobrze, ze maja budki i sa szczesliwi.......:):) Quote
Marinka Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Funiu napisz choć parę słów o podrywaczu :) Quote
AgusiaP Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Wysłałam wczoraj moją moją deklaracje na podrywacza ;) Quote
funia Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Argo ma sie znakomicie .Biega luzem po hoteliku do woli cały dzień .Jest posłuszny wiec korzysta na całego z uroku 1 hektara .bardzo mu sie to podoba bo widac przypomniały mu sie czasy wolnosci .Wchodzi do domu ,jeszcze pare dni temu nie chcił wejsc a teraz pcha sie na całego .Zapomnielismy przez chwile o jego reakcji na Maje ( moja córeczka 4 lata)i on stojąc w kuchni zobaczył jej główke wychylająca się z pokoju .Wtedy zjeżył się połozył uszy i zaczał warczeć ....Skarciłam go Argo nie wolno ,przestał ale sama nie wiem co o tym myslec .Robi to za kazdym kolejnym razem kiedy ją widzi ( najczesciej jednak z nienacka jak wyjdzie z domu ,pokoju zza budynku ) .Tylko na nią tak reaguje .Jednak nie izolujemy go od niej staramy się ( oczywiscie pod scisłaa kontrolą ) aby nap .podczas spaceru szedł obok nas i dziecka .Wtedy jest ok .Ale jednak obawa jest . Uwielbia towarzystwo suczek i znakomicie sie z nimi dogaduje .Zabawy są wielką frajdą dla obydwu stron . Quote
Marinka Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Funiu :loveu: wielkie dzięki za informacje o naszym podrywaczu....widać, że coraz śmielej sobie poczyna....martwi mnie jednak jego reakcja na malutkie dzieci... Pamiętam reakcję Majki na widok Argo...nic dziwnego, że dziecko tak się go wystraszyło Quote
ranias Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Może Argo ma jakieś złe doświadczenia z przeszłości..... Quote
Aimez_moi Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='ranias']Może Argo ma jakieś złe doświadczenia z przeszłości.....[/QUOTE] Byz moze....nie wiemy co sie z Nim dzialo....... Quote
Aimez_moi Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Argo.....pokazujemy sie Kochany......:) Quote
ranias Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Tak, pokaż pychola piesiu.Słonko dzisiaj świeci, może Arguś łapie ostatnie promyki :lol: Quote
Aimez_moi Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Tak sie zastanawiam dlaczego przez tyle czasu psiaki domku nie znalazly..... Niedlugo minie rok. Quote
ranias Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Psiaki nam się zasiedziały. No to chociaż Argusia zaproszę na wirtualny spacer.Marcelino też idzie.:multi:Chłopcy chyba za bardzo się nie lubią, ale Marcelek będzie zajęty przekąską, to może nie zauważy kolegi;) Quote
Marinka Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 To prawda psiaki zasiedziały się niemiłosiernie długo...potrzebna pomoc w ogłoszeniach... Funiu mam nadzieję, że pieniążki wpłyną w poniedziałek na Twoje konto Quote
Aimez_moi Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Caly czas mam takie przeczucie, ze Oni sa tacy fajowi, ze powinni juz byc w domkach. Ogloszenia...... a moze allegro? Quote
Marinka Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Ktoś miał robić to allegro...ale cisza jak po pogrzebie organisty :( Quote
Aimez_moi Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Marinkaa.....:) no wlasnie....ja mialam zaplacic za to allegro....... Moze warto poszukac kogos...... ja zaplace..... Quote
Recommended Posts